הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג Weightlifting

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך

Igorek

משתמש פעיל
670
0
נק' מוניטין:
10,424
670
0
🤩
קצת על עצמי:
מתאמן ב-WL מאוקטובר 08 בירושלים. לפני זה איזה שנתיים וחצי עם קצת הפסקות חרטא של באדיבילדינג.
שיאים נוכחיים:
72.5 פאוור סנאץ' (אני כרגע עושה יותר בפאוור מאשר בהנפה לסקוואט מלא בגלל בעיות טכניקה)
95 דחיקה
135 פרונט סקוואט

משקל עצמי - בערך 91-92

נתחיל:

25/5/09
ניסיתי לשבור היום שיאים אישיים בהנפה ובדחיקה אבל לא הלך...

Power Snatch:

50X3
50X3
50X3
60X2
65X1
70X1
75Xfail
60X2
70X1
75Xfail

Clean & Jerk:

50X2 (C&j+c&j)
60X2 (C&j+c&j)
70X1
80X1
90X1
95 (Clean + failed jerk)
100X fail
100X fail
70X3 (1 clean + 3 split jerks)
70X3
70X3

קצת עבודה על טכניקה בפאוור ג'רק (אני כנראה אעבור בזמן הקרוב לפאוור ג'רק במקום לספליט:

60X3 (1 clean + 3 power jerks)
60X3
60X3
60X3

Snatch pulls:
60X3
60X3
60X3
60X3
60X3

Front Squats (fast descend):
90X4
90X4
90X4
90X4
90X4

זה לוג שאני יעקוב אחריו, מקווה שהרבה פלוצרים פה לא יתלוננו על התאוששות / התקדמות לינארית של ריפטו וכל מיני שטויות מהסוג הזה. בהצלחה, ואיך מתקדם העניין עם הקבוצה?

עריכה: יש סיבה למה הלכת על מקסימום באימון הנ''ל? זה חד פעמי או באופן קבוע? ולמה המשקל במשיכות הנפה יחסית נמוך להנפה שלך?

• פותח/ת השרשור
זה לוג שאני יעקוב אחריו, מקווה שהרבה פלוצרים פה לא יתלוננו על התאוששות / התקדמות לינארית של ריפטו וכל מיני שטויות מהסוג הזה. בהצלחה, ואיך מתקדם העניין עם הקבוצה?

עריכה: יש סיבה למה הלכת על מקסימום באימון הנ''ל? זה חד פעמי או באופן קבוע? ולמה המשקל במשיכות הנפה יחסית נמוך להנפה שלך?

ביום שישי הייתי אמור להשתתף בתחרות אבל בגלל תקלה מוחית חמורה פספסתי את השקילה (כשכל היום ישבתי באולם וצפיתי בתחרויות:help:), בגלל זה ניסיתי מקסימום...
במשיכות של ההנפה זאת עבודה על טכניקה ומהירות בעיקר, לכן לא קורה כמעט שאני עובד במשיכות הגבוהות עם משקלים יותר גבוהים מבתרגילים הקלאסיים.

בקשר לקבוצה, אנחנו לאט לאט משיגים ציוד אבל אנחנו מחפשים אנשים בנרות... אנשים פשוט לא רוצים לבוא...

• פותח/ת השרשור
יפה
סקוואטים ודדליפטים אתה עושה?
באק סקוואטים הפסקתי לעשות זמנית (כרגע אין בהם הרבה תועלת בשבילי כי הטכניקה שלי מונעת ממני לנצל את כל הכוח) אז כרגע אני עושה רק פרונט סקוואטים...
דדליפטים אני לא עושה בכלל, כל המשיכות שאני עושה זה סנאץ' פולס וקלין פולס עם משקלים עד 100% מההנפה והדחיקה המקסימליים בהתאם.

איגור בהצלחה אחי תןןן בראששש!!!!!
אני מצפה שתבוא לבסיס נעשה כמה אימונים ביחד ותלמד אותי אם אתה יכול טכניקה על התרגילים של הרמת משקולות 😃

אחרי זמן מה שלא התעסקתי בזה הצטרפתי שבוע שעבר למכבי ת"א ובנתיים הולך בכלל לא רע, כבר אתמול הספקתי לעשות PR בקלין. 😃
אה זה אתה שמגיע מחיפה ? ואללה לא זיהיתי 😃
עכשיו אני יודע מי אתה :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית