הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג Weightlifting

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך
אני עושה הרבה דברים כד לעבוד על זה. אני עובד הרבה מתלייה.

ואם אתה מושך כשאתה נשען אחורה עם הגב זה אומר שהמשקל כבד לך מידי, בגלל שאין לך מפסיק כוח עם הרגליים אז אתה מפצה עם הגב.
מתלייה זה לא מספיק, זה רק תרגיל עזר. כי כשאתה בא עם המהירות של הפאזה הראשונה אתה צריך להיות מדויק מתי למשוך למעלה, לעבוד מתלייה זה לא תחליף לעבודה רגילה.

הבנתי. יש לי בעיה דומה. פעם זה היה קורה לי רק בהנפות, הייתי נותן מכה קדימה עם האגן ומוציא את המוט בקשת. בד"כ זה גם היה גורם לי לקפוץ קדימה (אוטומטית) בשביל לתפוס את המוט. שם עושה רושם שאיכשהו פתרתי את זה (עכשיו יש בעיות אחרות).
משום מה התחלתי לעשות את זה בקלין, בעבודה באחוזים גבוהים יחסית (נניח מעל 90) קורה לי משהו כזה - http://gallery.mac.com/kirkwood.wl#100126/Mendoza95&bgcolor=black

לעיתים נדירות יחסית זה יגרום לי לא להצליח להפוך, אבל זה גורם לקלין לקבור אותי קצת ומקשה עלי לקום (או מונע, עם משקלים שאולי בתפיסה טובה יותר הייתי מצליח לתפוס קפיץ ולקום).

ההתרשמות שלי לפחות היא שהיות וזה לא משהו שקורה במשיכות אלא רק בתרגיל המלא, משיכות לא יעזרו לי (פרט אולי לדברים שקשורים להתחזקות) לפתור את הבעיה וצריך להתרכז בהרבה תרגול עם משקלים בטווח העליון של ביצוע תקין. אם אתה אומר שאצלך יש בעיה במשיכה עצמה אז אולי זה משהו אחר, לא יודע.

• פותח/ת השרשור
ואם אתה מושך כשאתה נשען אחורה עם הגב זה אומר שהמשקל כבד לך מידי, בגלל שאין לך מפסיק כוח עם הרגליים אז אתה מפצה עם הגב.
מתלייה זה לא מספיק, זה רק תרגיל עזר. כי כשאתה בא עם המהירות של הפאזה הראשונה אתה צריך להיות מדויק מתי למשוך למעלה, לעבוד מתלייה זה לא תחליף לעבודה רגילה.
אתה חושב שעם פרונט סקוואט של 135 קילו אין לי מספיק כוח להחזיק 60 קילו? זאת בעיה של טכניקה, לא של כוח.
כמו שאמרתי, אני עושה הרבה דברים כדי לעבוד על זה, עבודה מתלייה זה אחד הדברים.

הבנתי. יש לי בעיה דומה. פעם זה היה קורה לי רק בהנפות, הייתי נותן מכה קדימה עם האגן ומוציא את המוט בקשת. בד"כ זה גם היה גורם לי לקפוץ קדימה (אוטומטית) בשביל לתפוס את המוט. שם עושה רושם שאיכשהו פתרתי את זה (עכשיו יש בעיות אחרות).
משום מה התחלתי לעשות את זה בקלין, בעבודה באחוזים גבוהים יחסית (נניח מעל 90) קורה לי משהו כזה - http://gallery.mac.com/kirkwood.wl#100126/Mendoza95&bgcolor=black

לעיתים נדירות יחסית זה יגרום לי לא להצליח להפוך, אבל זה גורם לקלין לקבור אותי קצת ומקשה עלי לקום (או מונע, עם משקלים שאולי בתפיסה טובה יותר הייתי מצליח לתפוס קפיץ ולקום).

ההתרשמות שלי לפחות היא שהיות וזה לא משהו שקורה במשיכות אלא רק בתרגיל המלא, משיכות לא יעזרו לי (פרט אולי לדברים שקשורים להתחזקות) לפתור את הבעיה וצריך להתרכז בהרבה תרגול עם משקלים בטווח העליון של ביצוע תקין. אם אתה אומר שאצלך יש בעיה במשיכה עצמה אז אולי זה משהו אחר, לא יודע.

יש לי הרבה בעיות בטכניקה (גם במשיכה, גם בהקפצה וגם במעבר בין ההקפצה לסקוואט) והרבה פעמים קורות טעויות שונות אז אני לא מתרכז בדבר אחד...
הרבה פעמים קורה שאני מתרכז בדבר אחד ומתקן אותו אבל אז אני עושה טעויות אחרות.

אתה מוציא מסקנות קצת לא קשורות.
יש מס' לא קטן של סיבות למוט שעולה בקשת גדולה, נכון לעכשיו כוח ברגליים זאת בטוח לא הסיבה של איגור.

אתה מוציא מסקנות קצת לא קשורות.
יש מס' לא קטן של סיבות למוט שעולה בקשת גדולה, נכון לעכשיו כוח ברגליים זאת בטוח לא הסיבה של איגור.

כן כנראה זה לא הסיבה שהוא מוציא קדימה.
לפי דעתי זה בגלל שהוא חושב על להתפוצץ, אם הוא יחשוב עם למעלה ולא להתפוצץ זה יכול לעזור. זה לפחות מה שלי עוזר לשמור על משיכה קרובה לגוף.

• פותח/ת השרשור
28/05/09:
האימון לא התקיים, סגרתי חמשו"ש בבסיס.

31/05/09:

Snatch:
52.5 X 3
52.5 X 3
55 X 2
60 X 2
52.5 X 3

High hang clean:
67.5 X 3
67.5 X 3
70 X 2
75 X 1
67.5 X 3

Power jerk from the rack:
67.5 X 3
67.5 X 3
70 X 2
70 X 2
75 X 1
75 X 2
67.5 X 3

Front squats:
95 X 6 (rep PR)😃
107.5 X 3 (rep PR)😃
122.5 X 2 (rep PR)😃
95 X 6

Deadlift: (light technique work)
100 X 3
100 X 3
110 X 3
110 X 3

?!!??!?!?!?!!?
משקולן עושה דדליפט?! 😲:O:O:O
סוף העולם הגיע 😵

ברכות על הPRים 😃

• פותח/ת השרשור
?!!??!?!?!?!!?
משקולן עושה דדליפט?! 😲:O:O:O
סוף העולם הגיע 😵

ברכות על הPRים 😃
הגב העליון שלי מתעגל ואני עושה קצת hip shooting כשאני מתקרב למקסימום בקלין אז אני עובד על הפוזיציות בדדליפט, לא להתלהב יותר מדי:fuck:

תודה:)

לא לדאוג, כולם להרגע, הוא לא הרים משקל כבד. רק עבודה על טכניקה... 😛

דרך אגב, איך 107.5 ל 3 זה שיא אם יש לך 135 לחזרה אחת?

• פותח/ת השרשור
לא לדאוג, כולם להרגע, הוא לא הרים משקל כבד. רק עבודה על טכניקה... 😛

דרך אגב, איך 107.5 ל 3 זה שיא אם יש לך 135 לחזרה אחת?
כרגע זה המשקל ההכי גדול שיצא לי לעשות ל-3 חזרות, זה לא המקסימום שלי ל-3 חזרות או משהו, גם ה-95 ל-6 חזרות, אבל עם 122.5 לא נראה לי הייתי קם לעוד חזרה...

עם 135 לחזרה נראה לי שיש מצב לא רע שאתה קם לעוד אחת. בכל מקרה, למה לא לנסות? אם כבר שיאים אז עד הסוף.

• פותח/ת השרשור
עם 135 לחזרה נראה לי שיש מצב לא רע שאתה קם לעוד אחת. בכל מקרה, למה לא לנסות? אם כבר שיאים אז עד הסוף.
הגב שלי נראה כמו סימן שאלה בחזרה השנייה, העדפתי לא לנסות...

איך הולך עם הפאוור ג'רק?
לא רע... מרגיש הרבה יותר טוב מבספליט.

... דור הביא לך את הקלסר?

עשיתי גם קצת פאוור ג'רק ביום חמישי כל הסוף שבוע הכתפיים שלי היו במצב רע, לא מספיק זה והיום בעבודה משעמום עשיתי פרס עם 65 קילו ואחרי החזרה החמישית הרגשתי שאני צריך כתפיים חדשות.

כן דור נתן לי אותו, תודה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי גם קצת פאוור ג'רק ביום חמישי כל הסוף שבוע הכתפיים שלי היו במצב רע, לא מספיק זה והיום בעבודה משעמום עשיתי פרס עם 65 קילו ואחרי החזרה החמישית הרגשתי שאני צריך כתפיים חדשות.

כן דור נתן לי אותו, תודה.
בקטנה, אתה תתרגל לאט לאט.
אם תהיה לך גמישות zhang guozheng-ית כמו שלי בכתפיים זה ירגיש יותר טוב:fuck:

מי רוצה להתרגל הרבה יותר נוח בספליט למרות שזה כיף לתפוס את המוט בסקוואט.

תבדוק את המייל שלחתי לך כמה סירטונים מהתחרות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית