- פותח/ת השרשור
אני עולה על קצות האצבעות אבל משתדל לא לערב ידיים אלא רק דוחף את המוט עם הכתפיים. המוט מגיע לי עד המצח בערך...בJerk drives אתה גם דוחף את המוט? או רק עולה על קצות אצבעות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עולה על קצות האצבעות אבל משתדל לא לערב ידיים אלא רק דוחף את המוט עם הכתפיים. המוט מגיע לי עד המצח בערך...בJerk drives אתה גם דוחף את המוט? או רק עולה על קצות אצבעות?
אני עושה מה שהמאמן אומר לי, הוא בונה את התכנית חוץ מכל מיני שטויות בסוף האימון כמו מתח וכו'.
משה, שלח לי את הקישור...איליה העביר אותי לשיטה של לבוא פעם בשבועיים ולעשות רק שטויות שעולות לי בראש 😛
תעלה מהירות של האינטרנט, כמה אתה משלם ומה המהירות? אולי אני יכול לסדר לך קומבינה.
יש לי מגה וחצי, מהירות העלאה 16 קילו ביית, התבלבלתי...תעלה מהירות של האינטרנט, כמה אתה משלם ומה המהירות? אולי אני יכול לסדר לך קומבינה.
תגיד מה אתה רוצה אני אבדוק לך ויגיד לך מה לומר בדיוק בטלפון אני מכיר את כל השיטות מכירה של הספקיות + תשתיות, כולל לאיזה מחירי זנות הם יכולים לרדת בשימור הלקוחות (זאת אומרת עד לאיזה סף) וגם יש עכשיו שידרוג תשתיות לבזק ל NGN ככה שמכיפילים לכולם את המהירות גם בשתית וגם בספק בחינם בהתחיישבות לשנה וחצי (אם אתה 5 מגה תקבל 10 מגה בחינם = באותו תשלום)
כן הא...המקום נראה לי במעורפל קצת מוכר...