הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטוני טכניקה לבדיקה - סקוואט, דדליפט

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
סקוואט 80 מהיום:

דדליפט 120 מיום ראשון, נראה לי שגב תחתון טיפה עגלגל- אבל לא בצורה משמעותית, ניתן לכם לשפוט:

@MikeRozner

סקוואט 80 מהיום:

דדליפט 120 מיום ראשון, נראה לי שגב תחתון טיפה עגלגל- אבל לא בצורה משמעותית, ניתן לכם לשפוט:

@MikeRozner

טוב אז ככה :
בסקווט אתה חייב להנמיך עוד טיפה את המוט ולהכניס יותר היפ דרייב לתנועה, החזרות שלך לא עקביות.
הדדליפט סבבה, חלק מהחזרות אתה זקוף מידי לטעמי בתחילת המשיכה אבל לא משהו היסטרי.

• פותח/ת השרשור
חדשים מהיום
סט שני ושלישי של סקוואט עם 85, סט שני צילמתי טיפה מאחורה שיהיה אפשר לראות את מיקום המוט על הגב תגידו לי אם צריך עוד תיקון למיקום

דדליפט 125, חזרה שלישית ברור שזוועה..מה לא עשיתי תקין ? שאר החזרות בסדר ?

תודה

חדשים מהיום
סט שני ושלישי של סקוואט עם 85, סט שני צילמתי טיפה מאחורה שיהיה אפשר לראות את מיקום המוט על הגב תגידו לי אם צריך עוד תיקון למיקום

דדליפט 125, חזרה שלישית ברור שזוועה..מה לא עשיתי תקין ? שאר החזרות בסדר ?

תודה

הסקווט נראה סה"כ יותר טוב, תתחיל יותר אחורה ופחות למטה את התנועה עם האגן.
הדדליפט נראה בסדר גמור. בחזרה השלישית המוט קצת התרחק לך מהרגל. לא מאוד היסטרי.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב,
הגב בדדליפט סביר...
יש לי בעייה קשה..ברגע שהמשקל מתחיל טיפה לעלות בסקוואט אני כמעט כל סט בטוח שהטכניקה על הפנים..גם העניין שממש קשה לי והמשקל עוד לא גבוה..סה"כ פחות מ-90 ק"ג אני חושב שהתוכנית(SS) אמורה לזרום לי חלק עדיין

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה הרגליים שלך רחבות כל כך.. תצר אותן יעזור לך
האמת שלקחתי איתי את ההערה הזו לאימון ברביעי ובאמת הצרתי את העמידה והיה סבבה..דווקא סט שצילמתי היום(שישי) עמדתי קצת יותר רחב, בכל זאת נראה לי שהטכניקה משתפרת(סגרתי 3x5 עם 92.5) אשמח לביקורת נוספת:

• פותח/ת השרשור
סקוואט ודדליפט מהיום

דדליפט ראיתי אחרי זה שגב תחתון עגול..מעבר לזה עוד הערות ? כמה זה נורא ?
סקוואט..בבקשה הערות, בטוח יש

• פותח/ת השרשור
האמת שממש לא..זה דיי מעיק להוציא כל פעם את הפלאפון ולבקש ממישהו שיצלם והלוואי והטכניקה שלי הייתה טובה או שהיה עם מי לדבר בחדר כושר

לצערי הטכניקה עוד רחוקה מלהיות ממש טובה ואני לא מקבל תגובות כאן אז בינתיים אני לא מתייאש, פעם ב-3-4 שבועות אני הולך למייק לאימון(אם היה מתאפשר כלכלית הייתי מעלה את התדירות בהרבה) ובינתיים מעלה לכאן סרטונים ומחכה לפידבקים בשביל להבין מה לשפר בטכניקה

בדדליפט למשל אני יותר בטוח בעצמי בטכניקה וגם אם הטכניקה לא טובה אז אני יודע לבקר את עצמי יותר טוב אז אני מעלה לעיתים רחוקות יותר..בסקוואט עוד לא הגעתי לשלב הזה

נערך לאחרונה:
הצטלם
האמת שממש לא..זה דיי מעיק להוציא כל פעם את הפלאפון ולבקש ממישהו שיצלם והלוואי והטכניקה שלי הייתה טובה או שהיה עם מי לדבר בחדר כושר

לצערי הטכניקה עוד רחוקה מלהיות ממש טובה ואני לא מקבל תגובות כאן אז בינתיים אני לא מתייאש, פעם ב-3-4 שבועות אני הולך למייק לאימון(אם היה מתאפשר כלכלית הייתי מעלה את התדירות בהרבה) ובינתיים מעלה לכאן סרטונים ומחכה לפידבקים בשביל להבין מה לשפר בטכניקה

בדדליפט למשל אני יותר בטוח בעצמי בטכניקה וגם אם הטכניקה לא טובה אז אני יודע לבקר את עצמי יותר טוב אז אני מעלה לעיתים רחוקות יותר..בסקוואט עוד לא הגעתי לשלב הזה
לפי הרפלקסים שלך עם הרגליים כשאתה ממקם את המוט לפני שאתה עושה דדליפט, אני מניח שכבר ראיתה את כל הסרטונים של ריפטו על SS? 😛

לגבי הדדליפט, למה אתה מוציא אוויר כשאתה בנעילה ועושה נשימות שוב? ומנח הצוואר שלך לא טבעי, אל תסתכל על עצמך במראה, סתכל למטה ותוציא חזה חזק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית