הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מידע הכוונה בעולם המוטות, ולמה חשוב לשים לב

Inbar Weinberg

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן,
אז החלטתי להתנסות באימונים בבית, והבנתי שיש הרבה מאוד מה להגיד בכל מה שקשור למוטות.
הרקע שלי, אני 174 ס"מ, 71-73 ק"ג, מבחינת PL אני מתעניין בעיקר בסקוואט ולפעמים משתמש ב-DL בתור תרגיל עזר לאימוני משקל גוף שלי שזה רוב מה שאני עושה חוץ מסקוואטים. לאחרונה עשיתי שלישיות/ זוגות של סקוואוט עם 130 ק"ג והתחלתי להשתמש בחוגרה. השבוע הזמנתי חגורה של pioneer וכשתגיע אני מתכוון להתאמן לרוב עם חגורה.
השאלה שלי היא האם במשקלים האלו יהיה יתרון למוט סקוואטים או לחלופין למוט PL לאומת מוטות גנרים שאפשרים למצוא בכל חנות בזול. אם כן איפה אפשר להשיג בארץ מוטות איכותיים? באיזה משקלים לדעתכם הנושא של המוט מתחיל להשפיע על הסקוואט?
האם חוץ מהמוט יש לדעתכם עוד מוצרים שהאיכות שלהם משמעותית על הביצועים?
תודה!

השאלה היא כמה זה ארוך טווח מבחינתך. מבחינת המשקלים שאתה עובד איתם כרגע אתה לא תרגיש הבדל בין מוט גנרי למוט איכותי כנראה. אם אתה רואה את עצמך אבל מתאמן עם זה לאורך שנים שבהם אתה תתחזק ותגיע למשקלים הרבה יותר כבדים כן תהיה לזה משמעות. כמו כן, מוט איכותי יחזיק לך לאורך יותר זמן ממוט גנרי מבחינת בלאי כללי רגיל.

• פותח/ת השרשור
אני מתכנן להמשיך ולהתמיד ות'אמת קשה לי לדמיין מצב שבו אני מפסיק להתאמן.
מתי לדעתך מבחינת משקל הנושא נהיה רלוונטי?
כרגע אין לי יותר מדי כוונות לעלות במסה מעבר לפה ושם כמה קילוגרמים.

אני מתכנן להמשיך ולהתמיד ות'אמת קשה לי לדמיין מצב שבו אני מפסיק להתאמן.
מתי לדעתך מבחינת משקל הנושא נהיה רלוונטי?
כרגע אין לי יותר מדי כוונות לעלות במסה מעבר לפה ושם כמה קילוגרמים.
מאזור ה200 כנראה זה יתחיל להיות יותר רלוונטי

חפש דגמים במחירים שנוחים לך וחפש מידע וביקורות ברשת. תוכל גם למצא כאן ולשאול כי חנויות הספורט התרוקנו בארץ ממוטות אז למצא חוות דעת לא אמור להיות ביגדיל

תודה רבה.
לצערי המסע ל200 עוד ארוך,
האם לדעתך יש משהו שחשוב לשים לב אליו בקנייה של מוט "בינוני"?
מחיר וכמה משקל כתוב עליו שהוא יכול לשאת. אני קניתי מוט גנרי מספורט סטוק שכתוב עליו שהוא יכול לעמוד ב400 קילו כך שהוא כנראה יעמוד במה שאני אשים עליו. בינתיים לא שמתי עליו יותר מ170 אבל לא נראה שהולך לקרות לו משהו גם עם יותר משקל

הייתי מנסה למצוא מוט עם חספוס סביר כלשהו. לרוב המוטות ה״רגילים״ מגיעים עם חספוס מאוד מאוד עדין וטיפת זיעה והכל מחליק לי.

• פותח/ת השרשור
איך היית בודק מוט לפני קנייה?
לפי מה שראיתי כמעט כל המוטות בארץ הם של מותגי בית של יבואנים מסין אז אין עליהם ביקורות כמעט

או שהייתי קונה מוט מאוד זול ומקווה לטוב ברמה הזמנית, או שלא הייתי מתפשר ומזמין מוט מחו״ל. גם אם הוא עולה 2000 מול 400 - מוט יכול להחזיק עשרות שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית