הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB או SS

באדי

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום .. אז ככה אני עכשיו עושה תוכנית AB שלוש פעמים בשבוע ומשום מה יש לי הרגשה שעשיתי טעות שלא התחלתי עם SS לפני זה (מתאמן כבר חצי שנה) ואולי יכולתי להגיע לתוצאות טובות יותר המטרה שלי היא לעלות מאסה כמובן אז רציתי לקבל ייעוץ האם התוכנית הנוכחית שלי טובה? או שעדיף לי לעשות SS?
גובה:168
משקל:59

A:
רגליים: 3 תרגילים כל אחד 3 סטים ו10 חזרות

לחיצת רגליים בשכיבה מכונה ייעודית :110KG
פשיטת ברכיים במכונה ייעודית : לא יודע בדיוק כמה זה אבל 9 פלטות
תרגיל לתאומים במכשיר:30 KG
חזה:
לחיצת חזה 4 סטים 6 חזרות : 57.5 KG
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3 סטים 8 חזרות : 45 KG
לחיצת חזה עם משקולות 3 סטים 8 חזרות : 19 קילו כל יד

יד קדמית:
שתי תרגילים 3 סטים כל אחד 10 חזרות

כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולות: כל אחת 12.5
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 20KG

B:
גב: 3 תרגילים כל אחד 3 סטים ו10 חזרות

משיכת פולי עליון באחיזה צרה לחזה לא יודע משקל
מתח 3 סטים עשר חזרות
עוד תרגיל לא יודע את השם אבל הוא במכונה שמושכים שתי ידיות מלמעלה 65KG

כתפיים: שלוש תרגילים כל אחד 3 סטים ו10 חזרות

לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט 42.5 KG
הרחקת כתפיים עם משקולות יד כל יד 7KG
חתירה עם מוט 25 KG+מוט

יד אחורית:

סופר סט של פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט W שמונה חזרות- 17.5KG+מוט, ומשם ישר עושה כמה שיותר חזרות מקבילים שאני יכול
וככה אחד אחרי השני בלי הפסקה שלוש סטים (פשיטה-מקבילים-פשיטה-מקבילים-פשיטה-מקבילים)
לחיצת חזה בשכיבה עם מוט אולימפי באחיזה צרה: שלוש סטים 8 חזרות : 40 KG

אז הנה זו התוכנית שלי ואלו המשקלים שלי , אז תודה רבה למי שמוכן לעזור.

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה?

חיפה

לא מדוייק, פציעות לא נגרמות רק מטכניקה לקויה. מעומס יתר למשל קל להפצע, במיוחד בדדליפט. לכן צריך לדעת לתכנן אימונים כמו שצריך.
ובכל מקרה יש גם פציעות שנגרמות מדברים "חיוביים" - למשל בתקופות של שיפור משמעותי (בעיקר בדדליפט) גב תחתון כואב כשמתכופפים או כשרצים זה דיי נפוץ, בגלל שהזוקפים גדלים מהר יותר מהפאשיה שעוטפת אותם, אז עד שהיא "מדביקה" כואב לך, ולפעמים זה מאוד מאוד כואב.
יש הרבה דרכים להפצע, אבל בהחלט טכניקה לקויה היא אחת הקלות שבהן.

אני מצטרף להמלצות, SS נותנת תוצאות מדהימות.

שמע הטכניקה לא נראית כזו קשה ללמוד ... באמת אי אפשר ללמוד את זה מיוטוב ומדריכים ולהעלות לפה סרטון שלי עושה ופשוט יגידו לי אם אני עושה נכון? ... כי לחפש עכשיו מדריך אישי וכל זה עד שאני ימצא ויתחיל וזה ... אני בכלל לא יודע איפה למצוא מדריך אישי

חיפה

שמע הטכניקה לא נראית כזו קשה ללמוד ... באמת אי אפשר ללמוד את זה מיוטוב ומדריכים ולהעלות לפה סרטון שלי עושה ופשוט יגידו לי אם אני עושה נכון? ... כי לחפש עכשיו מדריך אישי וכל זה עד שאני ימצא ויתחיל וזה ... אני בכלל לא יודע איפה למצוא מדריך אישי
אפשרי ללמוד לבד, אנשים כבר עשו את זה. זה שיקול שלך. בכל אופן מאמנים טובים יש כאן בפורום, יש לך את רן (@moo ) שמאיזור המרכז, יש את אביב (@SmokingSnake ) מאשדוד (אני לא בטוח שהוא מאמן אישי), יש את אופק (@obzion ) מאיזור עתלית (אני לא בטוח שהוא מאמן אישי, אפשר לבדוק איתו), יש אותי מאיזור עמק יזרעאל.

הסמינר שהומלץ לך עליו בהחלט יתן לך ידע בסיסי וחשוב, אם אתה גר קרוב לחיפה אני מאוד ממליץ לך ללכת, אם לא, אז הייתי ממליץ עדיין לעשות מאמץ. הסמינר מתעסק בשתי הרמות מאוד חשובות - הסקוואט והבנץ' פרס, את שתיהן מאוד חשוב לבצע טוב על מנת להמנע מפציעות.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אפשרי ללמוד לבד, אנשים כבר עשו את זה. זה שיקול שלך. בכל אופן מאמנים טובים יש כאן בפורום, יש לך את רן (@moo ) שמאיזור המרכז, יש את אביב (@SmokingSnake ) מאשדוד (אני לא בטוח שהוא מאמן אישי), יש את אופק (@obzion ) מאיזור עתלית (אני לא בטוח שהוא מאמן אישי, אפשר לבדוק איתו), יש אותי מאיזור עמק יזרעאל.
הסמינר שהומלץ לך עליו בהחלט יתן לך ידע בסיסי וחשוב, אם אתה גר קרוב לחיפה אני מאוד ממליץ לך ללכת, אם לא, אז הייתי ממליץ עדיין לעשות מאמץ. הסמינר מתעסק בשתי הרמות מאוד חשובות - הסקוואט והבנץ' פרס, את שתיהן מאוד חשוב לבצע טוב על מנת להמנע מפציעות.

טוב אחי הסמינר הזה באמת נראה לי טוב ואני ישקול באמת להירשם ... תודה רבה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית