הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rich Piana מדבר על PCT מעניין מאוד.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847

מדבר על הסייקלים שלו , כיצד הוא מבצע וכדומה.

- כמו כן במהלך הראיון הוא מחדד נקודה שמזכירה לי מאוד את הילדים פה בפורום שבגיל כל כך צעיר (קטינים) למיניהם שרוצים כבר להתחיל להזריק ולקפוץ מעל הפופיק.

הוא נוגע בנקודה על הכוריגון בדקה ה7:15 , לכל מי שקשה לו קצת עם השפה אני תרגמתי את מה שהוא אומר :

" כן אתה יודע זה מוזר , אתה לעולם לא תוכל לדעת מה קורה .. לפעמים יש מצבים שהחשק מיני שלי יפול לקרשים בדיוק שבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הסייקל , אני לוקח כוריגון - הכוריגון מעלה לי את הטסט זמנית .

המון אנשים לא מבינים שהכוריגון הוא דבר זמני , הוא מתקן זמני - הוא לא מעלה את רמות הטוסטסטרון שלך למעלה ומשאיר אותם למעלה , הוא מעלה לכם את רמות הטוסטסטרון למעלה שאתם על HCG (כוריגון) , וכשאתם מפסיקים עם הHCG הרמות טוסטסטרון נופלות בחזרה למטה.

המון אנשים לא לוקחים מספיק HCG , אני לוקח 5000 יחידות EOD ( יום כן יום לא ) בקבוק אחד מגיע 10 אלף יחידות שזה מספיק לי לבדיוק 2 זריקות.

נערך לאחרונה:
משה אם יש לי טסט נמוך ביום יום.. עוד לא עשיתי שום סייקל... אם אני יקח עכשיו HCG הטסט הטבעי שלי יעלה תמידית?
אין על זה מחקרים וזה בעיקר תלוי כמה נמוך הטסט (FREE בעיקר) שלך וכמה פוטנציאל יש לתאי הליידיג באשכים.
יש פרוטוקולים לא קלינים (אם כי מבוססים על אנשים אמיתיים) של Dr. Shippen.
בעיקרון הוא מסביר שאם תצליח להעלות את הטסט שלך ב 50% או יותר, אז יש לך סיכוי טוב להישאר בטווח הזה להמון זמן, גם ללא זריקות של hCG (לאחר הטיפול הראשוני). הוא ממליץ על 300-500 יחידות, שלוש פעמים בשבוע.
יש לעשות בדיקות טסט (FREE ו TOTAL) יחד עם אסטרדיול לאחר 3 שבועות ולראות מה המצב.
אין כמעט מחקרים על hCG, במיוחד לא בהקשר של TRT, ככה שזה שנוי מאוד במחלוקת. בעיקרון יש סיכוי קלוש שזה כן יכול להחליף TRT, השאלה לכמה זמן.
Dr. Shippen ממליץ לעשות בדיקה salivary levels of free testosterone, מה שבחיים לא תקבל בישראל (או שכן ואני לא מודע לכך - אבל בארה"ב זה לא מכוסה ע"י אף ביטוח רפואי וכמעט לא נהוג לעשות את זה במעבדות). הוא טוען שזה הפרמטר הכי מדוייק לקבל רמות אסטרוגן וטסט חופשי (יותר מדוייק לטענתו מבדיקות דם). אבל לדעתי בדיקות דם זה מספיק טוב.

בכל מקרה, אם אתה הולך להיכנס לסייקל טסט לכל החיים (TRT), בד"כ ממליצים לנסות קודם hCG בלבד, במיוחד לחבר'ה צעירים לפני גיל 30.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית