עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה? אם לא מקום #1 אז עדיף לא להתחרות בכלל?והמניאק הזה (@Alikk1998) כנראה ירים פי 4 ממך אז קח בחשבון שאתה תתחרה מולו בקטגוריה. משהו באזור טוטאל 500 לא אליק? אולי אני מגזים.
באים לתחרות בשביל להנות לא בשביל לקחת מקום ראשון.והמניאק הזה (@Alikk1998) כנראה ירים פי 4 ממך אז קח בחשבון שאתה תתחרה מולו בקטגוריה. משהו באזור טוטאל 500 לא אליק? אולי אני מגזים.
אז מה? אם לא מקום #1 אז עדיף לא להתחרות בכלל?
באים לתחרות בשביל להנות לא בשביל לקחת מקום ראשון.
אז זהו שהוא לא. המטרה שלי היא 500 ויש לו עוד קצת זמן להגיע אליי.ברור, אבל הוא שאל כמה חבר׳ה בקטגוריה שלו מרימים. אז שידע שאליק נותן טוטאל 500.
אז זהו שהוא לא. המטרה שלי היא 500 ויש לו עוד קצת זמן להגיע אליי.
אולי 60-70 קילו פחותוהמניאק הזה (@Alikk1998) כנראה ירים פי 4 ממך אז קח בחשבון שאתה תתחרה מולו בקטגוריה. משהו באזור טוטאל 500 לא אליק? אולי אני מגזים.
אולי 60-70 קילו פחות
גם אם אני איתו בקטגוריה וגם אם לא זה עדיין לא סיבה לא לבוא להתחרות אם הוא רוצה, בכל קטגוריה יש אנשים חזקים בגלל זה באים להתחרות, קטגוריה בה אתה לבד/כולם חלשים זה לא מעניין לדעתי
נגיד +15 קילו לRM5 בסקוואט +10 בבנצ' ו+25/30 בדדליפטאתה מכוון ל430-440? קצת רחוק בשבילך. ניראה לי יותר 390 ככה.