ייעוץ האם יש תחרויות פאוורליפטינג לגילאי 15?

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
אני בן 15 וחשבתי על להירשם לתחרות פאוורליפטינג עוד כמה חודשים, אז יש לי כמה שאלות:

יש תחרויות לגילאים שלי?
איזה תרגילים יש שם?
מה בערך המשקלים שהילדים שם עושים?
האם יש דרישות קבלה כלשהן?

תודה לעוזרים 😃

בתחרות שיש בארץ זה גם לגילאי 15.
עושים: סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט.
או אפשר להירשם רק לבנץ' פרס(השנה יש גם אפשרות להירשם רק לכפיפת מרפקים).
לא יודע איזה משקלים עושים(תלוי בקטג' משקל וכו').
אין שום דרישות קבלה(חוץ מלהירשם, להגיע ולשלם).

והמניאק הזה (@Alikk1998) כנראה ירים פי 4 ממך אז קח בחשבון שאתה תתחרה מולו בקטגוריה. משהו באזור טוטאל 500 לא אליק? אולי אני מגזים.

והמניאק הזה (@Alikk1998) כנראה ירים פי 4 ממך אז קח בחשבון שאתה תתחרה מולו בקטגוריה. משהו באזור טוטאל 500 לא אליק? אולי אני מגזים.
אז מה? אם לא מקום #1 אז עדיף לא להתחרות בכלל?

באים לתחרות בשביל להנות לא בשביל לקחת מקום ראשון.

אולי 60-70 קילו פחות
גם אם אני איתו בקטגוריה וגם אם לא זה עדיין לא סיבה לא לבוא להתחרות אם הוא רוצה, בכל קטגוריה יש אנשים חזקים בגלל זה באים להתחרות, קטגוריה בה אתה לבד/כולם חלשים זה לא מעניין לדעתי

אולי 60-70 קילו פחות
גם אם אני איתו בקטגוריה וגם אם לא זה עדיין לא סיבה לא לבוא להתחרות אם הוא רוצה, בכל קטגוריה יש אנשים חזקים בגלל זה באים להתחרות, קטגוריה בה אתה לבד/כולם חלשים זה לא מעניין לדעתי

אתה מכוון ל430-440? קצת רחוק בשבילך. ניראה לי יותר 390 ככה.

אתה מכוון ל430-440? קצת רחוק בשבילך. ניראה לי יותר 390 ככה.
נגיד +15 קילו לRM5 בסקוואט +10 בבנצ' ו+25/30 בדדליפט
יוצא בערך 420 אולי טיפה פחות טיפה יותר זה מה שאני מקווה אליו

השאיפה של כל מתחרה צריכה להיות כמובן זכייה בקטגורית גיל/ משקל שלו. אבל באמת אין אתגר בזכיה כשאתה לבד בקטגורייה. לכן השאיפה צריכה להיות התברגות במקום טוב בדירוג אבסולוטי (לפי נוסחא) בהתאם לגיל. כלומר להיות המנצח או להיות ממוקם טוב בקטגוריית גיל(נדמה לי שנערים וגוניור במקרה שלכם) .וכמובן, הכי חשוב, לשבור שיא אישי ולהתקדם מתחרות לתחרות. לכן, חשוב להתחרות, כדי שתהיה תוצאה לשפר:)

אני בן 15 ומתכוון להשתתף בתחרות בדימונה
תבוא תראה נוכחות שוואלק גם לנו החמשושים/שישיסטים יש נוכחות
אני כרגע לבד בקטג' שלי [לא יודע מה הקטג' שלך] אבל בכל מקרה מבחינת גילאים לפי מה שרשום ברשימת משתתפים אני היחידי וזה קצת מבאס.
תבוא, גם אצלי תחרות ראשונה ואמרו לי גם אני וגם אחרים שעזוב אותך מקומות, תבוא, תהנה, תהיה חלק מקהילה שכיף להיות בא וזהו.. מה צריך יותר מזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית