נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בס"ד
GVT
שבוע 1, אימון רגליים+בטן:
סקאווט 145X10,10,10,10,10,9,7,6,6,10
בטן במכונה 20 ק"ג כל צד.
הסקאווט והבטן נעשו בסופרסט עם הבטן, דקה וחצי בין הסטים.
פשיטת ברכיים 3X12 דקה בין הסטים.
תקציר:
זהו האימון הכי קשה שעשיתי אי-פעם. באמת שלא הרגשתי כזה חלש ממתי שאני זוכר את עצמי.
כל האימון תיכננתי איפה ללכת\לעמוד כשבמיקרה ואתמוטט אפול במקום טוב.
המנוחות ממש מהירות, הזעתי בצורה מלחיצה. קשה לינשום. הכל ניראה מטושטש.
מה שכן כשניכנסים מתחת למוט חייבים להיות מפוקסים ב 100%.
הפעם הכנתי תמרים מראש, אבל לצערי אכלתי תמר-שניים וזהו זה, העדפתי להכניס אוויר בין הסטים מאשר לבזבז את הזמן על ללעוס.
פעם הבאה צריך להביא שתייה מתוקה.
בכארבעה סטים אחרונים- מבלי שרציתי- נחתי גם כ 2 דקות בין חלק מהסטים. הגוף לא נתן. נקווה שפעם הבאה יהיה טוב יותר.
בכמה קלוריות הגדלת את התפריט ?
ועל הדרך , כמה משקל עלית בחצי שנה שעשית 531
עצה ממני -תשב עם סטופר. זה העצה הכי גדולה לGVT. אחרת כמו שאמרת אתה מאריך את המנוחות.
תשים סטופר, כשאתה רואה שנשאר 10 שניות, תתחיל לספור בראש ולהיכנס כבר לראק ופשוט להתחיל. חלק מהקטע של הגרמנים זה לעבוד בלי לחשוב. זה מה שאתה עושה בGVT. כואב, אתה לא נושם, ואתה בכל זאת נכנס לסט. אה, ותסמן איכשהו את כמוות הסטים שעשית כי אתה בטוח תשכח. אם אתה יכול עם דף פשוט לרשום לידך את כמות החזרות שעשית הרגע זה הכי טוב.
אגב אתה עושה את הטמפו של התכנית?
זה נשמע לי נורא מוטעה להתאמן על ניטרלי , תהיה הרמה שלך אשר תהיה .
ובפרט שאתה בתכנית של התקדמות חודשית , עם נפח משמעותי .
אין מספיק אוכל = אין מספיק התאוששות + גדילת מסת שריר מקסימלית = לא גדל החזה = נשארים רחוק מהבנצ' שאתה חולם עליו ( 250 ? )
אסתפק ב150-160
עצה ממני -תשב עם סטופר. זה העצה הכי גדולה לGVT. אחרת כמו שאמרת אתה מאריך את המנוחות.
תשים סטופר, כשאתה רואה שנשאר 10 שניות, תתחיל לספור בראש ולהיכנס כבר לראק ופשוט להתחיל. חלק מהקטע של הגרמנים זה לעבוד בלי לחשוב. זה מה שאתה עושה בGVT. כואב, אתה לא נושם, ואתה בכל זאת נכנס לסט. אה, ותסמן איכשהו את כמוות הסטים שעשית כי אתה בטוח תשכח. אם אתה יכול עם דף פשוט לרשום לידך את כמות החזרות שעשית הרגע זה הכי טוב.
אגב אתה עושה את הטמפו של התכנית?
שמח שיכולתי לעזור לך 😃בס"ד
GVT שבוע 2:
אימון חזה וגב (אתמול):
בנץ' 77.5X10X10
פולי עליון עם מוט W פלטות קטנות ואחת גדולה 10X10
דקה וחצי בין הסטים, סופרסט.
מסור 35X4X15
פרפר בדמבל 20X4X12
דקה בין הסטים, סופרסט.
בבנץ' הוספתי 2.5 ק"ג משבוע שעבר למרות שסט אחרון היה 8 חזרות. כך גם היה הפעם 8 חזרות בסט האחרון ולא 10.
מרוצה מאוד מהתכנית לבינתיים אם אפשר לומר.
המשפט הזה שאמרת "חלק מהקטע של הגרמנים זה לעבוד בלי לחשוב" הידהד לי בראש במשך האימון, ללא ספק עזרת לי פה מנטלית.
עכשיו אני מעלה ושולח לך לינק.יכול להיות אני טועה הבטחת לי סירטונים של הדדליפט מהתחרות
סך הכל כן. התכנית מאוד נוחה.בפלג גוף תחתון אתה חושב ש531 תיגמלה אותך מספיק ?