לוג 5\3\1 BBB

יום הליפטינג בתכנית הבילדינג- סקאווט:

220X4
140X5X10

בטן במכונה 22.5 כל צד 10X10, דקה וחצי.

שיניתי מעט את העמידה בסקאווט לעמידה רחבה יותר (אולי אפילו הרבה יותר) ממה שהייתי רגיל. הרגיש הרבה יותר יציב שם למטה.

כיף להתאמן במתכונת של ליפטינג יותר מבילדינג מכמה בחינות, יש יותר למה לצפות, רואים את ההתקדמות בעיניים לעומת בילדינג ששם ההתקדמות לא כ"כ נראית לעין\התקדמות איטית במשקלי עבודה, אם בכלל.

מתגעגע ל'לחץ' של יום-יומיים לפני אימון בנץ' שכבר אז אתה חושב בראש איך יהיה אימון ואם יהיה PR...

תיכננתי 5 יצא 4, באתי מאוד עייף (התינוק דואג לי באמצע הלילה:79nb:).

מקווה ששבוע הבא יהיה מעניין.

תינוק הלילה. בהצלחה

אגב אחרי התכניות הנוכחיות, הייתי מנסה במקומך תכניות נפח ע"מ לראות אם זו חלופה טובה יותר

טובות יותר... למה? לכוח?

לכוח = מסה

בגלל שתכניות מבוססות נפח כמו SS וטקסס עבדו לך מעולה, הייתי מנסה תכנית שכוללת נפח עצים.
לא אומר כמו של הספגטי, אבל בכל זאת.

על עצמי ידעתי עוד מSS שמה שעובד עליי זה נפח, כי עשיתי גיחה קטנה ללינארית בזמן הSS וחזרתי לSS כי זה עבד פח.
ובנוסף כשהייתי ברמה יותר נמוכה במשקלים לא ממש הצלחתי להתחזק בחיטוב עם תכניות כמו לינארית ו531, לעומת עכשיו שאני ממשיך להתחזק למרות החיטוב במשקלים הרבה יותר גבוהים.

כתפיים ידיים- GVT:

פרס: העליתי ב 2.5 ק"ג ל5 סטים ראשונים:

52.5X10,10,10,10,8
50X7,8,10,10,10

מקבילים:
10X10

סופרסט,דקה וחצי.

בייספס:
מוט W+ 13.75 כל צד. 4X14
הרחקות לצדדים 4X14

סופרסט,דקה.

כרגע אני באמצע התכנית, סיימתי שבוע 3 מתוך 6.
נהנה מהאימון בנץ' וגב, פחות מאימון הכתפיים ידיים.

עולה במשקל ובאחוז שומן...🙁

למה הורדת את המשקל בפרס? כל העיקרון בתכנית זה להשאיר את המשקל, זה בסדר שהחזרות יורדות באזור הסט 5-6. אם בסט השלישי לא היית סוגר 10 אז זה זמן להוריד משקל.. אבל בסט החמישי זה לגיטימי להתחיל להיכשל

למה הורדת את המשקל בפרס? כל העיקרון בתכנית זה להשאיר את המשקל, זה בסדר שהחזרות יורדות באזור הסט 5-6. אם בסט השלישי לא היית סוגר 10 אז זה זמן להוריד משקל.. אבל בסט החמישי זה לגיטימי להתחיל להיכשל

אני לא בטוח שזה העיקרון, גם לא ראיתי שזה כתוב.
מעבר לכך, העדפתי לעשות ככה כדי שלא יצא שיש לי נפח עבודה כללי נמוך יותר משבוע שעבר.
שעשיתי כך, זה בעצם נתן נפח גבוהה יותר מאימון קודם+ שבוע הבא זה ימריץ אותי להישאר באותם מספר חזרות סה"כ, עם יותר משקל.

אני לא בטוח שזה העיקרון, גם לא ראיתי שזה כתוב.
מעבר לכך, העדפתי לעשות ככה כדי שלא יצא שיש לי נפח עבודה כללי נמוך יותר משבוע שעבר.
שעשיתי כך, זה בעצם נתן נפח גבוהה יותר מאימון קודם+ שבוע הבא זה ימריץ אותי להישאר באותם מספר חזרות סה"כ, עם יותר משקל.
לא יודע איפה קראת, אבל העיקרון הבסיסי של התכנית הוא שאתה לא עושה באמת 10X10. אם עשית 10X10 אתה צריך להעלות את המשקל עבודה שלך.
http://www.t-nation.com/free_online...g_performance/advanced_german_volume_training
תראה את הדוגמא שלו לאימון:
10,10,10,10,9,7,7,8,7,6
את זה כתב צ'ארלס פוליקווין. הבן אדם שהמציא את GVT. אז המקור נראה לי דיי אמין

לא יודע איפה קראת, אבל העיקרון הבסיסי של התכנית הוא שאתה לא עושה באמת 10X10. אם עשית 10X10 אתה צריך להעלות את המשקל עבודה שלך.
http://www.t-nation.com/free_online...g_performance/advanced_german_volume_training
תראה את הדוגמא שלו לאימון:
10,10,10,10,9,7,7,8,7,6
את זה כתב צ'ארלס פוליקווין. הבן אדם שהמציא את GVT. אז המקור נראה לי דיי אמין

ואם עשית 10,10,10,10,10,8,7,10,10,7 אז לא תוסיף משקל?

זה מה שהיה לי ולכן העליתי משקל ל 5 סטים הראשונים, אם היה 10X10 הייתי מעלה לכל הסטים.
גדלת כבר ?
כמה עוד נשאר לתוכנית ?

כתבתי למעלה, עוד 3 שבועות.
מאמין שכן.

ואם עשית 10,10,10,10,10,8,7,10,10,7 אז לא תוסיף משקל?

זה מה שהיה לי ולכן העליתי משקל ל 5 סטים הראשונים, אם היה 10X10 הייתי מעלה לכל הסטים.

כתבתי למעלה, עוד 3 שבועות.
מאמין שכן.
אתה לא אמור בתכנית הזאת להעלות לחלק מהסטים. זה נוגד את העיקרון המנחה של התכנית של 10X10 על משקל קבוע. גם עם החזרות יורדות זה לא משנה. מספיק נפח יש לך פה. אל תדאג לזה. ואם יש לך משהו בסגנון זה לדעתי מספיק כדי לשים עוד 2.5 קילו על המוט, כי זה מספרים שאתה יודע שאימון הבא יהיו כבר 10X10

שבוע 4- GVT

אימון חזה גב:

בנץ':
82.5X10,10,10,10,10,10,10,10,8,9
פולי עליון
10X10 העליתי משקל, פלטה אחת לפני אחרונה.
סופרסט,דקה וחצי.

מסור
40X3-4X14 לא הספקתי סט אחרון
פרפר בדמבל 20 3X15 כנ"ל
סופרסט,דקה.

אימון מעולה סה"כ,
מתחילת התכנית יוצא שכל שבוע אני מעלה 2.5 ק"ג בבנץ' ונשאר בטווח חזרות 95-100 חזרות. זה הרבה בשכל: שרוצים בנץ' עובדים בכל הרבאק.
בזמן הסטים בבנץ', השעון עם הסטופר מונח על הזיז התחתון, כאשר אני מניח את המוט בסוף הסט על הזיז האמצעי. החזרה האחרונה לא עלתה והמוט פיצץ את השעון לרסיסים אפשר לומר. מזל שזה היה הסט האחרון ולא הרס את הזמן מנוחה:79nb:

משקל כזה הייתי מגלגל מעליי, או מחכה להתאוששות ואז מעיף..

מה הכוונה? שאם היית מגיע לכשל והמוט 'יושב' עליך?

כן זה בסהכ משקל בדיחה.. עשר שניות מנוחה והיית מעיף אותו לתקרה

קצת מנוחה וזה אמור לעוף כי אתה מדבר על RM 20..

אגב 157* תתעדכן ידידי 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית