הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג 5\3\1 BBB

ככ הרבה כוח. הלוואי עליי בסט נראה שאפשר חמישיה

זה המינימום שהייתי יכול לעשות אחי, שמח שעזר לך! מוניטין !

זה המינימום שהייתי יכול לעשות אחי, שמח שעזר לך! מוניטין !
תודה.

שאלה, תענה אמת לגמרי:
שראית אותי הייתי ניראה שמן מדאי או סביר?

אתה לא הכרת אותי אז ממך אפשר לקבל תשובה אמיתית יותר ממי שרואה אותי כל יום.

אברהם לגבי שמן/מלא/רזה וכו'-
קודם כל בתור ליפטר רציני אתה צריך לחשוב האם המשקל עוזר לך? אני עכשיו ירדתי 8 קילו ועל הנייר יותר חזק ממקודם, אז חבל להיות שמן.
אם הייתי מתקדם בתור שמנמן יותר - הייתי נשאר ככה (מתחתן בקרוב אז אולי לחתונה לא חחח).
אני בדעה שכל עוד אתה מתקדם אל תשנה כלום - לא תוכנית, לא תזונה, עדיף גם לא עבודה חחח.

"שמן מדי" זה מאוד אינדיוידואלי, אני מכיר אנשים שהם 12% ורוצים להיות רזים יותר, ומכיר גם 20+ ובאמת מבסוטים מעצמם. כל עוד אין סכנה בריאותית אני חושב שזה מאוד סובייקטיבי. מה שלא יהיה תמשיך מה שאתה עושה עד התחרות.

חחחח אופיר אתה הליפטר הכי מורעל שנברא

אברהם לגבי שמן/מלא/רזה וכו'-
קודם כל בתור ליפטר רציני אתה צריך לחשוב האם המשקל עוזר לך? אני עכשיו ירדתי 8 קילו ועל הנייר יותר חזק ממקודם, אז חבל להיות שמן.
אם הייתי מתקדם בתור שמנמן יותר - הייתי נשאר ככה (מתחתן בקרוב אז אולי לחתונה לא חחח).
אני בדעה שכל עוד אתה מתקדם אל תשנה כלום - לא תוכנית, לא תזונה, עדיף גם לא עבודה חחח.

"שמן מדי" זה מאוד אינדיוידואלי, אני מכיר אנשים שהם 12% ורוצים להיות רזים יותר, ומכיר גם 20+ ובאמת מבסוטים מעצמם. כל עוד אין סכנה בריאותית אני חושב שזה מאוד סובייקטיבי. מה שלא יהיה תמשיך מה שאתה עושה עד התחרות.

תודה אופיר.

מצד שני למרות כל הליפטינג והקרבה וכו' מאוד חשוב לי המראה החיצוני.
אם יהיה לי סקאווט 270 ואני אהיה עם בטן וישבן יותר מטופחים ממה שיש לי כרגע, אז זה לא יהיה לשמחתי.
המראה בסופו של דבר משחק אצלי פקטור רציני. אני אפילו שוקל מדי פעם לעצור עם סקאווט ודדליפט רק מהסיבה הזו, ולא לחינם הלכתי על GVT לחודשיים- בכדי לאזן את המראה הכללי.

אולי אחרי חיטוב הכל יסתדר לי יותר טוב מבחינת העין.

זה לפני יותר משנה, הגיע הזמן שתפציץ אברהם, יש לך פוטנציאל מטורף לסקוואט

תודה על הסירטון, הזווית מעולה.

לבינתיים אני לא אחטב כל עוד העניין מתקדם.
זה מראה כמה החיטובים גוזלים זמן יקר של התקדמות. שנה וקצת ואני פלוס מינוס באותה נקודה.

זה מראה כמה החיטובים גוזלים זמן יקר של התקדמות. שנה וקצת ואני פלוס מינוס באותה נקודה.
זה באמת קונפליקט רציני שמלווה גם אותי
בחרתי לא להתקדם איזה שנה שהעברתי במלחמות עם המשקל, וגם עכשיו שהחלטתי לא לחטב, אני לא אוכל מספיק בגלל שאני מפחד לעלות במשקל יותר מידי.

הכל נובע מתכנון לקוי
ועצלנות בתזונה, מתחרה בקטגורית משקל חייב תפריט (או עקרונות)
ותהליך חיטוב צריך להיות ארוך

שייקו רושם להיות 1 ק"ג מעל הקטגוריה כל השנה

תאכל כמה שאתה צריך כדי להתאושש
אל תעלה סתם במשקל אלא אם אתה רוצה לעלות קטגוריית משקל

חיטוב ארוך זה אני אומר, לא להיות בגרעון גדול מדי, לחתוך לאט לאט, לנצל העמסות ולבצע אימונים סביב העמסות תאכל כמה שאתה צריך כדי להתאושש
אל תעלה סתם במשקל אלא אם אתה רוצה לעלות קטגוריית משקל

חיטוב ארוך זה אני אומר, לא להיות בגרעון גדול מדי, לחתוך לאט לאט, לנצל העמסות ולבצע אימונים סביב העמסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית