אימונים עם טחורים?

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
היי אני לא יודע איפה אפשר לפרסם את זה אז נכנסתי לפו לפציעות אם זה קשור למקום אחר אז תעבירו בבקשה...
האם אפשרי ליתאמן אם טחורים?
והאם אפשר לאכול הרבה חלבון אם טחורים?

היי אני לא יודע איפה אפשר לפרסם את זה אז נכנסתי לפו לפציעות אם זה קשור למקום אחר אז תעבירו בבקשה...
האם אפשרי ליתאמן אם טחורים?
והאם אפשר לאכול הרבה חלבון אם טחורים?

אפשר ורצוי להתאמן , אבל מאוד לא רצוי לעשות אימוני כוח עצימים. לחץ תוך בטני בתרגילים כגון סקוואט או דדליפט יכולים להחמיר את מצב הטחורים ולמנוע החלמה. מומלץ לבצע פעילות ללא לחץ תוך בטני (פעילות אירובית קלה , פעילות כוח קלה )

חלבון לא קשור לטחורים. מה שחשוב זה לשמור על תנועת מעיים תקינה ללא עצירויות. מומלץ לשתות מספיק מים + לצרוך מספיק סיבים תזונתיים.

האם אימוני כוח הם גם גורם סיכון להופעת טחורים אצל מי שלא סובל מהבעיה (בדומה, נניח, לבקע)? כלומר, רק זה עוד חסר לי...

כן. אין לי מספרים , אבל לחץ תוך בטני גבוה בהרמת חפצים כבדים ואימונים עצימים הוא גורם סיכון לטחורים.

• פותח/ת השרשור
כן. אין לי מספרים , אבל לחץ תוך בטני גבוה בהרמת חפצים כבדים ואימונים עצימים הוא גורם סיכון לטחורים.
אז אתה יכול בבקשה להסביר לי איך ספורטאים מקצועיים מתאמנים עשרות שנים? אני מאמין שהבריאות שלהם חשובה יותר בשבילהם מהספורט
למרות שהם כמובן לוקחים סטרואידים אני מאמין שיש להם גבולות ואם היה להם טחורים הם היו מטפלים בהם.
תודה מראש.

עריכה: שאלתי בקשר לחלבון מכיוון שאמרו לי שהוא מקשה את היציאות ובכלל את הצואה

אז אתה יכול בבקשה להסביר לי איך ספורטאים מקצועיים מתאמנים עשרות שנים? אני מאמין שהבריאות שלהם חשובה יותר בשבילהם מהספורט
למרות שהם כמובן לוקחים סטרואידים אני מאמין שיש להם גבולות ואם היה להם טחורים הם היו מטפלים בהם.
תודה מראש.

עריכה: שאלתי בקשר לחלבון מכיוון שאמרו לי שהוא מקשה את היציאות ובכלל את הצואה

ספורטאיים מקצועים כמו רוני וקאי וכול אלה? מאיפה הבאת שהבריאות שלהם חשובה להם?
אם מציפים את עצמם בסטרואידים,מתאמנים כאילו אין מחר,עושים ייבושים מוגזמים,נשלחים לבית חולים כמה פעמים בשנה.

לא חושב שמישהו שאכפת לו מהבריאות שלו יכנס לעסק ברמה הזאת בכלל.

אם היה להם טחורים הם היו מטפלים בהם.
כשאומרים על משהו שהוא "גורם סיכון" לא אומרים שהסיכון הזה בהכרח יתממש. חוץ מזה, טחורים הם לא מסוג העובדות הרפואיות שבני אדם נוהגים לשתף בהם את הציבור, כך שגם אם הם נפוצים יותר אצל מפתחי גוף מאשר בכלל האוכלוסיה (או אצל אתלטית אחרים) אתה לא תקרא על זה ב"ראיון השבוע" ב- T-NATION ("ספר לי, רוני, מה יותר מפריע לך, הכאב או הדימום מהתחת?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית