עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה רוצה שנגיב בדיוק? תקח, אם תמות זו תהיה אחריותך.
לא הבנת את מה שאביעד כתב (כנראה).
מה אני שואל מה אתה עונה אני מדבר על כיסא אתה מדבר על פיתה...מה אתה רוצה שנגיב בדיוק? תקח, אם תמות זו תהיה אחריותך.
אתה מחפש מישהו שיצדיק את השימוש שלך בקלן. זה לא יקרה כאן.מה אני שואל מה אתה עונה אני מדבר על כיסא אתה מדבר על פיתה...
מנסים להסביר לך, יכול להיות שזה לא הכיסא... זו יכולה להיות הפיתה.מה אני שואל מה אתה עונה אני מדבר על כיסא אתה מדבר על פיתה...
חחח אין לבן אדם דרך לדעת אם הוא רגיש לכדור או לא? והבנתי שיש כמה חברות.. יש דרך לבדוק לאיזה אני לא רגיש...?<לא הבנת את מה שאביעד כתב (כנראה).
יצרנים שונים, בעיקר אלה שאינם מציגים בדיקות מעבדה מטעם גורם שלישי נוטים להכניס חומרים שונים ומשונים מעבר לחומר הפעיל.
למשל חומצת אמינו היא חומצת אמינו, לא כ"כ משנה אם הגיע מחלבון מי גבינה או מציפורניים של תרנגול הודו. השאלה היא אם הכדור שמגיש את חומצת האמינו מכיל מרכיבים נוספים שעלולים לפגוע באדם בעל רגישות ידועה.
מה אני שואל מה אתה עונה אני מדבר על כיסא אתה מדבר על פיתה...
חחח לא דיברתי אלייך אחשלי . יש בכל העולם תרופות בודדות מאוד ברמה מצומצמת מאוד שהאלרגיה שלי קשורה אליהן בגלל זה אני מתעקש פשוט חוץ מזה זה ברור שהאחריות עליי והכל אני רק מבקש ייעוץ לא מבקש שמישו יגיד לי כן תקח אם יש דרך לברר או דברים כאלה .. בקיצור אם אין אפשרות לעזור אם זה תודה..מה שאני לא מבין זה למה אתה מתעקש לאכול דווקא את הכסא ולמה אתה רוצה שאנחנו ניתן לך אישור לאכול כסא?
אני אסביר שוב, אני מקווה שהפעם זה יהיה ברור יותר.
אתה סובל מחסר באנזים G6PD - מה שאומר שכדוריות הדם האדומות שלך נוטות להתאבד מהר.
חלק מהתרופות כידוע לך עלולת לגרום לירידה חדה מאוד באותן כדוריות דם וצניחה בהמוגלבין מה שיכול להיות הרה אסון לאדם בעל חוסר באנזים זה.
בקיצר בלי יותר מדיי קשקושים - רוב הסיכויים שאין שום בעיה לקחת קלנבוטרול.
אמנם, התוצר כיום לא מיוצר באופן רפואי ובשביל להחזיק את הכדור מוסיפים לו חומרים לא פעילים אשר הם עלולים לגרום לבעיה יותר מאשר הקלבטרול עצמו.
אנחנו לא נמליץ ולא נחזה מה עלול לקרות לך משימוש בקלן. אתה יודע למה?
כי - א. אף אחד פה לא רופא מסומך
ב. גם ככה מדובר בתחום מאוד אפור ואף אחד לא יעז לקחת אחריות על חיים של מישהו אחר.
ג. לאף אחד אין גישה לכל ההיסטוריה הרפואית שלך.
ד. אף אחד לא באמת יודע מה יש בכדור שאתה לוקח.
אז אנחנו עדיין מדברים על כסא ופיתה?
חחח לא דיברתי אלייך אחשלי . יש בכל העולם תרופות בודדות מאוד ברמה מצומצמת מאוד שהאלרגיה שלי קשורה אליהן בגלל זה אני מתעקש פשוט חוץ מזה זה ברור שהאחריות עליי והכל אני רק מבקש ייעוץ לא מבקש שמישו יגיד לי כן תקח אם יש דרך לברר או דברים כאלה .. בקיצור אם אין אפשרות לעזור אם זה תודה..
אתה זוכר אולי מי זה? אולי אני יכול לשאול אותו מאיזה מקור הכדור ויהיה פחות סיכון.. בכך מקרה אם אני יחליט לקחת אותו זה רק בסביבת אנשים... תודה אביעד