הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה ב- SS מתח או חתירה?

אתה עושה בשניהם מתח באחיזה צרה/רוחב כתפיים , לא מרמה וטוען שבפרונציה אתה מרים יותר משקל?
כן. במבחן מתח שעשו לנו בבית ספר, אנחנו חייבים לרדת עד ליישור מרפקים ולעלות עד שהסנטר מעל המוט, עשיתי 13.
יום אחד, באימון SS, החלטתי להחליף פעם אחת את המתח מפרונציה לסופינציה, עשיתי 8-9 בלחץ.
זה היה באימון B שהיה ממש כמה ימים אחרי המבחן

כן. במבחן מתח שעשו לנו בבית ספר, אנחנו חייבים לרדת עד ליישור מרפקים ולעלות עד שהסנטר מעל המוט, עשיתי 13.
יום אחד, באימון SS, החלטתי להחליף פעם אחת את המתח מפרונציה לסופינציה, עשיתי 8-9 בלחץ.
זה היה באימון B שהיה ממש כמה ימים אחרי המבחן
לא שאני לא מאמין לך, אבל דיבורים זה טוב ויפה, אני צריך לראות את זה... אז או שתצלם ותראה לנו, או שתקבל את זה שזה לא הגיוני 🙄
כי אתה לא הולך לקבל פה טיעון שיתמוך בזה כי פשוט אין (חוץ מצ'יטינג והטווח תנועה קצר אם אתה עושה אחיזה רחבה)

לא שאני לא מאמין לך, אבל דיבורים זה טוב ויפה, אני צריך לראות את זה... אז או שתצלם ותראה לנו, או שתקבל את זה שזה לא הגיוני 🙄
כי אתה לא הולך לקבל פה טיעון שיתמוך בזה כי פשוט אין (חוץ מצ'יטינג והטווח תנועה קצר אם אתה עושה אחיזה רחבה)
בסופינציה רוחב כתפיים, בפרונציה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים.
יש לי ביום ראשון אימון B, אם בסט הראשון אני אעשה פרונציה, ובסט השני סופינציה, ויהיה בין מס' החזרות הפרש של 2-3 לפחות, אתה תאמין?

בסופינציה רוחב כתפיים, בפרונציה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים.
יש לי ביום ראשון אימון B, אם בסט הראשון אני אעשה פרונציה, ובסט השני סופינציה, ויהיה בין מס' החזרות הפרש של 2-3 לפחות, אתה תאמין?
תעשה אחיזה באותו רוחב...
וכן תצלם ונראה...
בעיקרון משקל זה מדד יותר טוב (שים עליך נניח תיק עם 10 קילו)

תעשה אחיזה באותו רוחב...
וכן תצלם ונראה...
בעיקרון משקל זה מדד יותר טוב (שים עליך נניח תיק עם 10 קילו)
אני עושה בערך 4 מתח עם 10 קילו, אם זו דוגמה טובה

אל תבלבל את השכל חחח אין דבר כזה שאתה עושה יותר חזרות עם מתח בפרונטציה מאשר סופינציה באחיזה צרה/רחבה.
כנראה שאתה לא יודע מה זה סופינציה צר ורחב.
סופינציה זה כפות ידיים כלפי הפנים ופרונטציה זה ההפך.

אל תבלבל את השכל חחח אין דבר כזה שאתה עושה יותר חזרות עם מתח בפרונטציה מאשר סופינציה באחיזה צרה/רחבה.
תודה אח שלי, על ההבהרה. עכשיו הבנתי שטעיתי. אין עליך, נותן לך מוניטין חיובי כשאוכל

זה לא הפוך ?

Back
למעלה תחתית