ומה אם אני לא?לא.
אתה פשוט מרמה בפרונציה/טווח תנועה קצר יותר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה אם אני לא?לא.
אתה פשוט מרמה בפרונציה/טווח תנועה קצר יותר
מצב כזה לא יכול להתקיים זה בלתי אפשרי אל תתווכח..ומה אם אני לא?
צודק, אתה כנראה יודע, עדיף שאני אשתוק.מצב כזה לא יכול להתקיים זה בלתי אפשרי אל תתווכח..
אתה עושה בשניהם מתח באחיזה צרה/רוחב כתפיים , לא מרמה וטוען שבפרונציה אתה מרים יותר משקל?ומה אם אני לא?
כן. במבחן מתח שעשו לנו בבית ספר, אנחנו חייבים לרדת עד ליישור מרפקים ולעלות עד שהסנטר מעל המוט, עשיתי 13.אתה עושה בשניהם מתח באחיזה צרה/רוחב כתפיים , לא מרמה וטוען שבפרונציה אתה מרים יותר משקל?
לא שאני לא מאמין לך, אבל דיבורים זה טוב ויפה, אני צריך לראות את זה... אז או שתצלם ותראה לנו, או שתקבל את זה שזה לא הגיוני 🙄כן. במבחן מתח שעשו לנו בבית ספר, אנחנו חייבים לרדת עד ליישור מרפקים ולעלות עד שהסנטר מעל המוט, עשיתי 13.
יום אחד, באימון SS, החלטתי להחליף פעם אחת את המתח מפרונציה לסופינציה, עשיתי 8-9 בלחץ.
זה היה באימון B שהיה ממש כמה ימים אחרי המבחן
בסופינציה רוחב כתפיים, בפרונציה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים.לא שאני לא מאמין לך, אבל דיבורים זה טוב ויפה, אני צריך לראות את זה... אז או שתצלם ותראה לנו, או שתקבל את זה שזה לא הגיוני 🙄
כי אתה לא הולך לקבל פה טיעון שיתמוך בזה כי פשוט אין (חוץ מצ'יטינג והטווח תנועה קצר אם אתה עושה אחיזה רחבה)
תעשה אחיזה באותו רוחב...בסופינציה רוחב כתפיים, בפרונציה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים.
יש לי ביום ראשון אימון B, אם בסט הראשון אני אעשה פרונציה, ובסט השני סופינציה, ויהיה בין מס' החזרות הפרש של 2-3 לפחות, אתה תאמין?
אני עושה בערך 4 מתח עם 10 קילו, אם זו דוגמה טובהתעשה אחיזה באותו רוחב...
וכן תצלם ונראה...
בעיקרון משקל זה מדד יותר טוב (שים עליך נניח תיק עם 10 קילו)
תודה אח שלי, על ההבהרה. עכשיו הבנתי שטעיתי. אין עליך, נותן לך מוניטין חיובי כשאוכלאל תבלבל את השכל חחח אין דבר כזה שאתה עושה יותר חזרות עם מתח בפרונטציה מאשר סופינציה באחיזה צרה/רחבה.
כנראה שאתה לא יודע מה זה סופינציה צר ורחב.
סופינציה זה כפות ידיים כלפי הפנים ופרונטציה זה ההפך.
זה לא הפוך ?אל תבלבל את השכל חחח אין דבר כזה שאתה עושה יותר חזרות עם מתח בפרונטציה מאשר סופינציה באחיזה צרה/רחבה.
כנראה שאתה לא יודע מה זה סופינציה צר ורחב.
סופינציה זה כפות ידיים כלפי הפנים ופרונטציה זה ההפך.
לא..זה לא הפוך ?
אז תתן עכשיו שלא תישכחתודה אח שלי, על ההבהרה. עכשיו הבנתי שטעיתי. אין עליך, נותן לך מוניטין חיובי כשאוכל