הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח

shimonz7

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אני עושה SS וכרגע אני עושה רק מתח אחד
עכשיו בתוכנית הזאת יוצא לי לעשות יחסית מעט מתח ואני גם ככה לא עושה הרבה חזרות (חזרה אחת בעצם)
האם זה לא עלול לתקוע אותי בהתקדמות של המתח ? אני כבר חודש בערך בתוכנית ולא מרגיש כל כך שיפור
השאלה שלי האם אפשרי לעשות מתח בכל ה-3 אימונים בשבוע לפחות בהתחלה עד שאגיע למספר נורמלי של 4+ מתח
או שזה יפגע בהתאוששות ?

אני עושה SS וכרגע אני עושה רק מתח אחד
עכשיו בתוכנית הזאת יוצא לי לעשות יחסית מעט מתח ואני גם ככה לא עושה הרבה חזרות (חזרה אחת בעצם)
האם זה לא עלול לתקוע אותי בהתקדמות של המתח ? אני כבר חודש בערך בתוכנית ולא מרגיש כל כך שיפור
השאלה שלי האם אפשרי לעשות מתח בכל ה-3 אימונים בשבוע לפחות בהתחלה עד שאגיע למספר נורמלי של 4+ מתח
או שזה יפגע בהתאוששות ?
תעשה מתח פעמיים בשבוע 4*max, כול אימון תוסיף חזרה אחת לסכום הכולל.

את המתח לעשות ביום של דדליפט,סקוואט, בנץ' אם יוצא פעם בשבוע כן ?
ולא הבנתי את החלק השני של המשפט
אתה עושה קלין או חתירה? אם אתה עושה- תעשה ביום של הדדליפט. אם לא- אז במקום הקלין/חתירה
* פאוור קלין,
רק החזק ינצח - הרחיבו את עצמכם - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף תעשה מה שהכותב אומר בחלק של המתח

• פותח/ת השרשור
אתה עושה קלין או חתירה? אם אתה עושה- תעשה ביום של הדדליפט. אם לא- אז במקום הקלין/חתירה
* פאוור קלין,
רק החזק ינצח - הרחיבו את עצמכם - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף תעשה מה שהכותב אומר בחלק של המתח
אני עושה מתח במקום קלין

זאת אומרת :

A :
סקוואט
פרס
מתח

B:
סקוואט
בנץ'
דדליפט

אז בשבוע שיש לי פעם אחת מתח, לדחוף עוד פעם אחת ל-B כדי שיצא לי פעמיים ?<

אני עושה מתח במקום קלין

זאת אומרת :

A :
סקוואט
פרס
מתח

B:
סקוואט
בנץ'
דדליפט

אז בשבוע שיש לי פעם אחת מתח, לדחוף עוד פעם אחת ל-B כדי שיצא לי פעמיים ?<
כן. אם אתה רוצה אתה יכול לעשות ביום של הפרס מתח עם משקל ל5 חזרות, ואחרי הדדליפט בלי משקל למקסימום חזרות. אין בעיה להוסיף מתח, זה תרגיל ממש טוב.

• פותח/ת השרשור
כן. אם אתה רוצה אתה יכול לעשות ביום של הפרס מתח עם משקל ל5 חזרות, ואחרי הדדליפט בלי משקל למקסימום חזרות. אין בעיה להוסיף מתח, זה תרגיל ממש טוב.
אחי אני עושה כרגע מתח אחד אם לא שמת לב חח
איזה משקל

חפש בגוגל 50PULLUPS
תעבוד במתח לפי זה
לא יקרה כלום אם תעשה מתח גם באימון של הדלליפט (אחרי הדדליפט), אולי יהיה לך קצת קשה עם האחיזה

• פותח/ת השרשור
חפש בגוגל 50PULLUPS
תעבוד במתח לפי זה
לא יקרה כלום אם תעשה מתח גם באימון של הדלליפט (אחרי הדדליפט), אולי יהיה לך קצת קשה עם האחיזה
לפי התוכנית שם צריך לעשות מתח שלילי
לא כדאי לעשות מתח רגיל וזהו <?

לפי התוכנית שם צריך לעשות מתח שלילי
לא כדאי לעשות מתח רגיל וזהו <?
איך רגיל אם אתה עושה רק חזרה אחת? אתה יכול לעשות במקום זה מתח בגרביטון או להעזר בגומיות

• פותח/ת השרשור
איך רגיל אם אתה עושה רק חזרה אחת? אתה יכול לעשות במקום זה מתח בגרביטון או להעזר בגומיות
אוקיי נניח אני עושה את השבועיים האלה כמו שרשום בתוכנית שם
אחרי זה אני אמור לבדוק כמה מתח אני מצליח לעשות ?

אני לא זוכר בעל פה מה רשום שם
אבל יש בדיקות כאלו מידי פעם

Back
למעלה תחתית