הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
טכניקה לא משהו (חזרה ראשונה בכלל לא מחזיק גב....) ידוע הורדתי ל-3 פלטות נראה הרבה יותר טוב עכשיו.... (בעיקר גב תחתון)
, זה מה-8 לחודש פשוט לא היה לי מחשב
ראאאאאטיו של 1.82 😃

אני הולך בד"כ לפי הנוסחא של וונדלר (לא איכזבה אותי בינתיים ובד"כ מורידה מה-1RM שלי ) ואני צריך לסגור 155 ל-5 עד הבדיקת סינגלים לפני התחרות 😃
יש לי עוד 6 קילו שאני יכול לעלות עד התחרות.

לי בעצמי אין בעיה להיות גרינדר של גב עגול כשהמשקל כבד לי, אבל אני לא רוצה לוותר. אבל במקרה הזה אתה אפילו לא נכנס לסטאפ כמו שצריך.

יפה מאוד !
זה נראה כאילו יש לך אובר מוטיבציה ולא מעניין אותך שוב דבר אחר רק לעלות את המוט והצליח, להבא תקפיד להרים חזה ולסובב אגן...

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי להוריד ל143 אבל זה גבוה מדי לעבוד על טכניקה אני אוריד ל125 אוכל הרבה ואז אמור להיות ממש סמוך לבדיקת סינגלים המתוכננת (5 ימים לפני) 155X5 על מ.ג. 88 מינימום אני מקווה ואני אפתח אשכול רק לדדליפט...... או שאחד המנהלים ישנה פה את הכותרת לבדיקת טכניקה דדליפט או משהו בסגנון....
לילט

מה הקטע להרים משקל כזה אם אתה לא מצליח לשמור על טכניקה הגיונית?
מילא גב קצת עגול או שבירה פה ושם של הטכניקה אבל לא ניסית בכלל.

• פותח/ת השרשור
מה הקטע להרים משקל כזה אם אתה לא מצליח לשמור על טכניקה הגיונית?
מילא גב קצת עגול או שבירה פה ושם של הטכניקה אבל לא ניסית בכלל.
אני לא ראיתי מה עשיתי הכאפות חדש לי וכל הרייג' הזה...
שמתי פול וולים מוזיקה וכאפות ועפתי לעשות רק כשראיתי את הסירטון הייתה בי הרגשה של 30% אכזבה כזאת בגלל הטכניקה....

בנוסף לכל מה שאמרו פה...
זה טוב ויפה שאתה משמיע קולות של מאמץ בזמן החזרות... אבל מה שקורה בפועל שאתה לא משתמש בוולסלבה.. ובמקום לכלוא את האוויר בבית החזה אתה מוציא הכל החוצה.... וולסלבה בדדליפט זה אחד הדברים הכי חשובים שיש

• פותח/ת השרשור
בנוסף לכל מה שאמרו פה...
זה טוב ויפה שאתה משמיע קולות של מאמץ בזמן החזרות... אבל מה שקורה בפועל שאתה לא משתמש בוולסלבה.. ובמקום לכלוא את האוויר בבית החזה אתה מוציא הכל החוצה.... וולסלבה בדדליפט זה אחד הדברים הכי חשובים שיש
אקח לתשומת ליבי
המדריך גם אמר לי הוא אמר לי במקום לצעוק רצח פשוט לסגור את השיניים ואז יצא ממש קצת אוויר בהדרגה או משהו כזה ננסה אימון הבא וגם חוסך לבעל המכון רעש 🥴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית