הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע לPCT - לא רוצה לפשל

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
אהלן, אני חדש בפורום אך מרבה לקרוא בו.
לא מזמן התחלתי שימוש בחומרים, כסייקל ראשון - לקחתי 500 אנטט מחולק ל2 זריקות בשבוע.
לאחר כשבועיים שילבתי זריקות כוריגון (5000) והזרקתי 1.0 בשבוע .

פעם אחת התבלבלתי והזרקתי 2.0, האם זה קריטי?.

-בPCT אני אטול כלומיד+טמוקסיפן כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה.
תחילה זה יהיה כדור בבוקר, כדור בערב משניהם.
ואז זה ירד לכדור אחד ביום.
ראיתי לאחרונה הרבה שממליצים שילוב של קלן,האם כדאי?. בומידה וכן, מה המינון? האם כמו בפרוטוקול או שאלך על סביבות ה80מ"ג ביום כמו שהרוב עושים?
יש לי גם קטוטיפן, האם להשתמש בו בזמן הPCT במידה ואחליט ליטול קלן? או שאסתפק בסייקלים של שבועיים כי חבל על החומר?.

תודה לכולם

לא מזמן התחלתי שימוש בחומרים, כסייקל ראשון - לקחתי 500 אנטט מחולק ל2 זריקות בשבוע.

ראיתי לאחרונה הרבה שממליצים שילוב של קלן,האם כדאי?. בומידה וכן, מה המינון? האם כמו בפרוטוקול או שאלך על סביבות ה80מ"ג ביום כמו שהרוב עושים?
יש לי גם קטוטיפן, האם להשתמש בו בזמן הPCT במידה ואחליט ליטול קלן? או שאסתפק בסייקלים של שבועיים כי חבל על החומר?.

תודה לכולם
כשהתכוונת לפרגניל במהלך הסייקל ל1.0 וכשהתבלבלת ולקחת 2.0 התכוונת למיל ? איך בדיוק לקחת תסביר כי עם המים שמגיעים הפרגניל זה מיל 1 , אתה יכול לשלב קלן זה מאוד מומלץ לפי דעתי ועוד כמה אנשים , ואתה לא צריך לעשות לפי הפרוטוקול 80 מקג יספיקו עם קטוטיפן

• פותח/ת השרשור
t
כשהתכוונת לפרגניל במהלך הסייקל ל1.0 וכשהתבלבלת ולקחת 2.0 התכוונת למיל ? איך בדיוק לקחת תסביר כי עם המים שמגיעים הפרגניל זה מיל 1 , אתה יכול לשלב קלן זה מאוד מומלץ לפי דעתי ועוד כמה אנשים , ואתה לא צריך לעשות לפי הפרוטוקול 80 מקג יספיקו עם קטוטיפן
התבלבלתי, הכוונה שלי הייתה 0.1

תודה לכולם

הפרוטוקול נראה בסדר, לא הייתי מחכה שבועיים לנולבה ולכלומיד למרות האסטר הארוך בייחוד מאחר ודחפת קצת יותר מדי( hcg (1500 w/eod.
לאסטר ארוך אני עושה מחכה 5 ימים מקסימום ומוסיף ai לכלומיד (יומיים לפני בכדי שייקשר - תוותר במקרה שלך).
לגבי הקלן, אני אוהב להכניס ב-pct הוא מאפשר לי להמשיך לאכול כמו שצריך בכדי לשמר ויש לו גם אפקט אנטי קטאבולי מסויים (אני יודע שאפשר להתווכח על זה) שחשוב מאוד ב-pct. אנח עוד

ב pct עושה פרוטוקול רגיל (שבועיים וחצי). לא יצא לי לשלב עם קטוטיפן, אבל למה לא בעצם? לחץ דם?

הפרוטוקול נראה בסדר, לא הייתי מחכה שבועיים לנולבה ולכלומיד למרות האסטר הארוך בייחוד מאחר ודחפת קצת יותר מדי( hcg (1500 w/eod.
לאסטר ארוך אני עושה מחכה 5 ימים מקסימום ומוסיף ai לכלומיד (יומיים לפני בכדי שייקשר - תוותר במקרה שלך).
לגבי הקלן, אני אוהב להכניס ב-pct הוא מאפשר לי להמשיך לאכול כמו שצריך בכדי לשמר ויש לו גם אפקט אנטי קטאבולי מסויים (אני יודע שאפשר להתווכח על זה) שחשוב מאוד ב-pct. אנח עוד

ב pct עושה פרוטוקול רגיל (שבועיים וחצי). לא יצא לי לשלב עם קטוטיפן, אבל למה לא בעצם? לחץ דם?
לחץ דם על 80 מקג ? זה חדש

לחץ דם על 80 מקג ? זה חדש

לא חדש לך. בגלל שזה pct ויוצאים מסייקל, המערכת הקרדיו-וסקולרית חטפה חבטה.
תופעת לוואי של קלן - לחץ דם גבוה.
מאחר ואני עושה פרוטוקול רגיל בpct כלומר עד 120 מקג (לשם אני עולה), שאלתי האם ההמלצה על 80 משיקולי לחץ דם אולי.

• פותח/ת השרשור

לא דחפתי 1500.
זה היה חד פעמי שבטעות הזרקתי 1000
ברגיל זה פעם בשבוע - 500 למשך 8 שבועות אחרונים של הסייקל.
ולגבי הקטו - שואל האם זה באמת הכרחי כי : סתם חבל שילך לי הקטוטיפן,סתם מיותר לקחת עוד כדור שלא צריך,לא רוצה להעמיס על הכבד

לא דחפתי 1500.
זה היה חד פעמי שבטעות הזרקתי 1000
ברגיל זה פעם בשבוע - 500 למשך 8 שבועות אחרונים של הסייקל.
ולגבי הקטו - שואל האם זה באמת הכרחי כי : סתם חבל שילך לי הקטוטיפן,סתם מיותר לקחת עוד כדור שלא צריך,לא רוצה להעמיס על הכבד

דחפת, גם 1000 דוחפים 😃

אין פה בעיה של העמסה על הכבד.

רשמתי לך מה הסיבות שלי לשילוב הקלן. מפה זו החלטה שלך. לי זה עוזר מ א ו ד.

אויש.

לא קרה כלום כולה 1000 יחידות אתה תחיה והכל בסדר. זה שטויות.

גם אם תפספס עוד 5 פעמים הכל בסדר גמור.

לגבי קלן - תשלב קטוטיפן! ללא קשר זה מגן על הלב וגורם גם לקלן להיות פעיל יותר עבור פחות מינון.
אז בשביל כמה גרושים (קטוטיפן זה חומר זול) ל30 כדור. שווה ועוד איך.

אחרי הזריקה האחרונה יהיו רמות גבוהות של חומר בדם. אתה יכול להוסיף קלן אבל לא תהנה מתרומה לpct כי מעשית הגוף לא שם (בטח שלא עם אנטט).
אני מתחיל עם הserm וכדאי מאוד להוסיף קטוטיפן. מעבר למה שאביעד כתב (מחדש יכולת הרצפטורים ומוריד סתגלנות לקלן) הארכת התקופה תאפשר לך להינות מהשפעות הקלן המגוונות לכל אורך ה pct (למשל לתחזק עם אכילה מרובה, לא להשמין וכך לשמור יותר מסת שריר, סינטזת חלבון עדיפה, אנטי קטאבוליות).

אחרי הזריקה האחרונה יהיו רמות גבוהות של חומר בדם. אתה יכול להוסיף קלן אבל לא תהנה מתרומה לpct כי מעשית הגוף לא שם (בטח שלא עם אנטט).
אני מתחיל עם הserm וכדאי מאוד להוסיף קטוטיפן. מעבר למה שאביעד כתב (מחדש יכולת הרצפטורים ומוריד סתגלנות לקלן) הארכת התקופה תאפשר לך להינות מהשפעות הקלן המגוונות לכל אורך ה pct (למשל לתחזק עם אכילה מרובה, לא להשמין וכך לשמור יותר מסת שריר, סינטזת חלבון עדיפה, אנטי קטאבוליות).

קלן באמת עד כדי כך אפקטיבי? אני חשבתי שהוא טוב רק לחיטוב.. יש הוכחות או הסבר הגיוני לכל הדברים האלה שהוא עושה או שזה נטו על סמך ניסיון?

קלן באמת עד כדי כך אפקטיבי? אני חשבתי שהוא טוב רק לחיטוב.. יש הוכחות או הסבר הגיוני לכל הדברים האלה שהוא עושה או שזה נטו על סמך ניסיון?
נושא סינטזת החלבון והאנאבוליות הוא אנקדוטי עד כמה שאני יודע.
מאידך, בעבר הרצתי את הקלן עם קטו (לא כחלק מpct). כפליאוליסט הייתי דל פחמימה אבל בהחלט לא במאזן שלילי מובהק. ירדתי כ-5ק"ג תוך כדי שהתחזקתי באופן ניכר. תקרא לזה מניסיון, עבורי זה מתאים מאוד לpct.
כמובן שהאפשרות להמשיך ולאכול כמויות אוכל ניכרות על מנת לשמר שריר ב pct, ללא השמנה היא תכונה מוכחת עבור קלן. זה לכשעצמו אופי אנטי קטאבולי.

נושא סינטזת החלבון והאנאבוליות הוא אנקדוטי עד כמה שאני יודע.
מאידך, בעבר הרצתי את הקלן עם קטו (לא כחלק מpct). כפליאוליסט הייתי דל פחמימה אבל בהחלט לא במאזן שלילי מובהק. ירדתי כ-5ק"ג תוך כדי שהתחזקתי באופן ניכר. תקרא לזה מניסיון, עבורי זה מתאים מאוד לpct.
כמובן שהאפשרות להמשיך ולאכול כמויות אוכל ניכרות על מנת לשמר שריר ב pct, ללא השמנה היא תכונה מוכחת עבור קלן. זה לכשעצמו אופי אנטי קטאבולי.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שבPCT אם אני יהיה במאזן קלורי חיובי של 1000 קלוריות עם קלן אני יאגור פחות שומן ממה שהייתי אוגר בלי קלן? מעניין... כמה סייקלים של קלן אפשר לעשות בשנה בהנחה שמשלבים גם קטוטפין? אני זוכר שקראתי פעם שאסור לעבור את החודש שימוש בשנה בגלל הנזק לרצפטורים

אז מה שאתה אומר בעצם זה שבPCT אם אני יהיה במאזן קלורי חיובי של 1000 קלוריות עם קלן אני יאגור פחות שומן ממה שהייתי אוגר בלי קלן? מעניין... כמה סייקלים של קלן אפשר לעשות בשנה בהנחה שמשלבים גם קטוטפין? אני זוכר שקראתי פעם שאסור לעבור את החודש שימוש בשנה בגלל הנזק לרצפטורים
אתה לוקח מקרה קיצון בכדי להמחיש נקודה - לא תמיד נכון. אבל כעיקרון נראה שהבנת את כוונתי.
לגבי הזיכרון שלך, אתה זוכר לא נכון או שאתה זוכר נכון משהו לא נכון... ניתן לעקוב למשל אחרי פרוטוקול של שבועיים שבועיים (על קלן/ ללא קלן). כמובן שתפתח עמידות מסויימת (קלן אחד החומרים שזה קורה די מהר עבורם). כאן נכנס הקטו שיאפשר להאריך את השבועיים ובנוסף להפחית מהעמידות. עדיין מומלץ לקחת תקופת הפסקה ולו מהסיבה הזו שכן תפתח עמידות מסויימת ורצפטורי הבטא יחטפו שוק מסויים.
חשוב להדגיש שאין שום אינטראקציה ו/או קשר בין פרוטוקול ה-aas לקלן כך שניתן לשלב בינהם בכל שלב (סייקל/pct) ללא כל חשש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית