הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני ריקון בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אני בחיטוב דל פחמימה(30ג') על 10%שומן.
רציתי לשמוע דעות לגבי אימוני ריקון בימים הראשונים שאחרי ההעמסה,מעמיס בשבת ואז בראשון נותן אימון בו 3 תרגילי כוח למקס' משקל ואז אימון בו כל החזרות ל12-15 לא משקלי מקס',6סטים שריר גדול 3 לקטן ואז אירובי רגוע.למחרת(יום ב')משלב ספרינטים 10דק' עם עוד אימון ריקון באותו המתכונת כמו ביום לפניו.שלישי מנוחה.מרגיש שהסוג אימון הזה די 'מייבש' אותי במיוחד אחרי העמסה גדולה יום לפני.

נשמע מצויין , אתה אמור להרגיש סחוט מכיוון שהרעיון הוא לרוקן את המאגרים כדי שהקטוזיס יחזור כמה שיותר מהר, לייל ממליץ על אירובי של שעה בבוקר אחרי העמסה.
תדאג שאתה מבצע אימון ריקון מכל הלב ממש לפני העמסה (ז''א לסיים אימון וישר להתחיל בהעמסה) , וכשאני אומר מכל הלב זה אומר שאתה אמור להרגיש כמו דיקט אחרי האימן הזה..
אני מבצע את התרגילים המורכבים בנפח גבוה סקוואט דדליפט פרס בנץ משהו כמו 3*15 ולאחר מכן מבצע תרגילים מבודדים (דמבלים מכונות מ.ג) על כל הגוף בשנית..

• פותח/ת השרשור
נשמע מצויין , אתה אמור להרגיש סחוט מכיוון שהרעיון הוא לרוקן את המאגרים כדי שהקטוזיס יחזור כמה שיותר מהר, לייל ממליץ על אירובי של שעה בבוקר אחרי העמסה.
תדאג שאתה מבצע אימון ריקון מכל הלב ממש לפני העמסה (ז''א לסיים אימון וישר להתחיל בהעמסה) , וכשאני אומר מכל הלב זה אומר שאתה אמור להרגיש כמו דיקט אחרי האימן הזה..
אני מבצע את התרגילים המורכבים בנפח גבוה סקוואט דדליפט פרס בנץ משהו כמו 3*15 ולאחר מכן מבצע תרגילים מבודדים (דמבלים מכונות מ.ג) על כל הגוף בשנית..
הבנתי,אני עושה את אימוני הריקון בתחילת השבוע לאחר יום ההעמסה.השאלה היא האם זה בסדר(כמו בUD2 לדוגמא)או שעושים רק לפני יום ההעמסה?

הבנתי,אני עושה את אימוני הריקון בתחילת השבוע לאחר יום ההעמסה.השאלה היא האם זה בסדר(כמו בUD2 לדוגמא)או שעושים רק לפני יום ההעמסה?
זה מעולה. זה יגרום לך לחזור ''למצב שריפת שומן'' מהר יותר..
אם היית אומר לי שאתה עושה העמסה אחת לשבועיים לא הייתי בטוח שזה נכון כי אתה תגיד גמור מידי . אבל שיש לך רק 6 ימים להסתגל אימון ריקון אחרי ממש אחרי העמסה ולפני האמת זה הדרך הנכונה .
רק אל תלך רחוק מידי באימון ריקון שאחרי .

• פותח/ת השרשור
זה מעולה. זה יגרום לך לחזור ''למצב שריפת שומן'' מהר יותר..
אם היית אומר לי שאתה עושה העמסה אחת לשבועיים לא הייתי בטוח שזה נכון כי אתה תגיד גמור מידי . אבל שיש לך רק 6 ימים להסתגל אימון ריקון אחרי ממש אחרי העמסה ולפני האמת זה הדרך הנכונה .
רק אל תלך רחוק מידי באימון ריקון שאחרי .
משלב גם ריצות ספרינט פעמיים בשבוע כך שאימוני הכוח עצימים אך קצרים(3תרגילים)ואת ה'דילולים' עושה כבר אחרי הכוח אז נשארים גם ימי מנוחה סבירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית