הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS מתקשה לקראת תחרות לא רוצה ריסט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
בלי להגיד יותר מדי בוא נגיד ש90% שיש לי סינגל של 140 בסקוואט לפי ה3X5 אבל בזמן האחרון אני סוגר נגיד 5 סט ראשון 3-4 סט שני ו1-2 סט שלישי וכשזה יוצא פחות מ-12 אני עושה עוד פעם ובהמלצה שניתנה בדומה לאליק ( @Alikk1998 ) ע"י המלצפ ( @MasterSplitter ) האם כדאי לי לשנות ל3X3 עד התחרות הקרובה ? אולי מקסימום להוסיף 1X8 בסוף בשביל הנפח....
כנ"ל בבנץ' הולך בדרך כלל 5, 4, 2 .....
מה דעתכם?
ומישהו יכול לשים לי שנייה את הלינק של הטבלה של המשקלים הממוצעים (דגש שלא יצאו עליי 🙄) של מתאמן בינוני במשקל של עד 90?
סתם מתוך עניין....

תודה מראש 😁

אם הוא מתקרר, סימן שהוא כבר מיצה את המנוחה והוא צריך לחזור לסט, לא?
לא בהכרח. את זה תשאל אותו. הוא טוען שהמנוחה לא מספיקה לו.
אני יכול לומר לך אבל שאני יודע שאני מוכן לסט הבא לפי הדופק שלי, אני בחיים לא אכנס לסקוואט עם דופק גבוה; ולפעמים, זה אומנם נדיר אבל קורה, עד שהדופק יורד אני כבר מתקרר. לכן אני מדי פעם מרים 15 ק"ג ועושה 3-4 חזרות [שתכלס זה לא באמת פוגע בהתאוששות, לעשות 3-4 חזרות עם 15 ק"ג לפני סט של 140 ק"ג? בקושי מדגדג את הביצה] כדי לשמור על שרירים חמים.

לא בהכרח. את זה תשאל אותו. הוא טוען שהמנוחה לא מספיקה לו.
אני יכול לומר לך אבל שאני יודע שאני מוכן לסט הבא לפי הדופק שלי, אני בחיים לא אכנס לסקוואט עם דופק גבוה; ולפעמים, זה אומנם נדיר אבל קורה, עד שהדופק יורד אני כבר מתקרר. לכן אני מדי פעם מרים 15 ק"ג ועושה 3-4 חזרות [שתכלס זה לא באמת פוגע בהתאוששות, לעשות 3-4 חזרות עם 15 ק"ג לפני סט של 140 ק"ג? בקושי מדגדג את הביצה] כדי לשמור על שרירים חמים.
אז אין קשר בין ההתקררות שלך לבין מתי אתה מרגיש שאתה מוכן?

אז אין קשר בין ההתקררות שלך לבין מתי אתה מרגיש שאתה מוכן?
לפעמים יש, אבל זה לא כלל מחייב.
תלוי מה ההגדרה שלך למוכן לסט. אני נכנס לסט לפי הדופק, וזמן ההתקררות שלו ושל השרירים שלי לא תמיד תואם.

לפעמים יש, אבל זה לא כלל מחייב.
תלוי מה ההגדרה שלך למוכן לסט. אני נכנס לסט לפי הדופק, וזמן ההתקררות שלו ושל השרירים שלי לא תמיד תואם.
אני נכנס לפי ההרגשה שלי נטו. אני לא יודע מה הקשר בין ההתקררות של השרירים לדופק ולמתי להיכנס לסט, לכן שאלתי

אני נכנס לפי ההרגשה שלי נטו. אני לא יודע מה הקשר בין ההתקררות של השרירים לדופק ולמתי להיכנס לסט, לכן שאלתי
"מוכן" זה דבר מאוד אינדיבידואלי. כל אחד מרגיש מוכן בצורה אחרת ובתנאים שונים. אל תנסה לעשות את מה שאחרים עושים כי זה לא בהכרח יתאים לך.

אני מתכנן להגיע (אם לא ייקרה משהו קריטי) להתחרות בOPEN עד 75 קילו מצפה לסקוואט 165\דדליפט 190-180\בנץ 110-115

לא מתאמן ייעודי לתחרות הזאת לכן יכול להיות שאני חי בסרט אבל את כל המשקלים האלו כבר נתתי אבל בתנאי מכון ולא בתנאי תחרות, זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית