עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לואו בר. זה היה סט ראשון ותמיד הוא די נוראי אצליטכניקה בינונית למדי אבל משקל יפה. זה היי באר או לואו בר?
לואו בר. זה היה סט ראשון ותמיד הוא די נוראי אצלי
בכל מקרה, יש לך טיפים מה לשפר?
שמע, לגביי ההיפ דרייב..אני כל הזמן בסקוואט חושב על המבטא של ריפטו..באמת..אתה מתחיל את הירידה לא טוב, קצת כמו שמתחילים היי באר ולא לואו בר. אתה צריך לשבת אחורה וליצור זווית הרבה פחות אנכית לקרקע עם הגב כבר מתחילת התנועה ולא ליפול אליה בבור. תתקן את זה ואני מאמין שהגלישת ברכיים, הייפ דרייב ושאר הבעיות יפתרו מעצמן.
שמע, לגביי ההיפ דרייב..אני כל הזמן בסקוואט חושב על המבטא של ריפטו..באמת..
לגביי הלהתיישב אחורה עם התחת ולהתקפל עם הגב..אין לי מושג האמת שאני די חסום פסיכולוגית מלעשות את זה חחח, אתה לא חושב שזה יותר מדי יעמיס על הגב?הזווית שאני יוצר היא לא מספיקה?
קודם כל תודה לך על התגובה.כפי שאמרו, הטכניקה בינונית אבל המשקל יפה. אתה גם לא מתאמץ הרבה שזה גם פלוס.
דבר אחד מאוד הפריע לי בטכניקה: רגע לפני שאתה יורד מתחת למקביל, אתה "נעצר" למאית שנייה, משנה פוזיציה [קשה לי להסביר, תסתכל בסרטון תבין] ואז ממשיך בירידה. אין לי מושג למה אתה עושה את זה.
העומק בסדר גמור. לגבי HB, אני עושה HB כל החיים ויכול לומר לך שאם תעבור ל-HB, גם יהיה לך מאוד קשה כי אתה רגיל ל-LB, וגם תהיה בטוח שתאבד הרבה משקל על המוט, כי ב-HB מרימים פחות.
מאוד. אם לא הייתי יודע שזה LB, הייתי חושב שזה HB.קודם כל תודה לך על התגובה.
כן אני שמתי לב לשינוי פוזיציה הזה אני גם מרגיש אותו..אין לי שמץ ממה זה נובע..אני מנסה לעבוד על כל הסיפור.
אממ התנועה שלי פה לדומה לתנועה בHB?
מאוד. אם לא הייתי יודע שזה LB, הייתי חושב שזה HB.
ומצפייה חוזרת בסרטון, הבנתי ממה נובעת התנועה: אתה מתחיל את התנועה בעמידה זקופה [של HB, כי ב-LB הגב לא ישר אלא באלכסון] ויורד ממש כמו ב-HB, ואז אתה משנה את ה"טכניקה" [בעצירה הזו] וכאילו עובר ל-LB, ואז פתאום החזה שלך נופל והגב באלכסון, כיאה ל-LB. אתה בעצם עושה שתי טכניקות באותה תנועה. לפי דעתי? תעבור ל-HB, הגוף שלך בנוי לעשות את זה, הוא עושה את התנועה אוטומטית. ובמחשבה שנייה, לא חושב שתאבד הרבה משקל על המוט אם בכלל, כי התנועה הזו היא 95% HB.
האמת שהייתי ממליץ על אותו המשקל. אתה עובר טכניקה, לא חכם גם לנסות טכניקה חדשה וגם להעלות במשקל.תודה רבה לך! אני אנסה את זה ביום חמישי ל160 נראה מה יהיה..
יש בזה משהו 😛האמת שהייתי ממליץ על אותו המשקל. אתה עובר טכניקה, לא חכם גם לנסות טכניקה חדשה וגם להעלות במשקל.
12 חזרות??? אחי, זה משוגע. זה אומר שיש לך לפחות 180 ק"ג לחזרות.@Maorswan
אז עשיתי היום היי בר 160 קילו וזה זרם לי ל12 חזרות!(פספסתי כמה כי פשוט יצאתי אפס..באמת)
יש לי שאלה אממ יש בהיי בר היפ דרייב?כאילו אני כן יכול להתכופף במידה מסויימת קדימה?
אם כן, איפה המוט צריך לשבת בדיוק?ממש על הטרפזים?
😱😱😱😱@Maorswan
אז עשיתי היום היי בר 160 קילו וזה זרם לי ל12 חזרות!(פספסתי כמה כי פשוט יצאתי אפס..באמת)
יש לי שאלה אממ יש בהיי בר היפ דרייב?כאילו אני כן יכול להתכופף במידה מסויימת קדימה?
אם כן, איפה המוט צריך לשבת בדיוק?ממש על הטרפזים?