הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 3 סרטוני טכניקת סקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
נראה לי שאתה מנסה לבצע Low Bar, אבל המוט ממוקם גבוה מידי. בנוסף, כל התנועה היא קדימה מידי - הברכיים גולשות בבור והעקבים מתרוממים.
כל השלב האקסצנטרי (ירידה) מבוצע מהר מידי, מה שגורם לך לאבד כיווץ בהאמסטרינג ומוביל למה שכתבתי למעלה.
בקיצור:
להתיישב יותר אחורה, ברכיים החוצה חזק, להוביל את התנועה מהאגן (Hip Drive) ולהשאיר את המשקל על העקב (אם קשה, שיטה טובה היא להרים את הבוהן הגדולה ברגל) ותשלוט על הירידה, אל תתן למוט להכתיב לך את התנועה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאתה מנסה לבצע Low Bar, אבל המוט ממוקם גבוה מידי. בנוסף, כל התנועה היא קדימה מידי - הברכיים גולשות בבור והעקבים מתרוממים.
כל השלב האקסצנטרי (ירידה) מבוצע מהר מידי, מה שגורם לך לאבד כיווץ בהאמסטרינג ומוביל למה שכתבתי למעלה.
בקיצור:
להתיישב יותר אחורה, ברכיים החוצה חזק, להוביל את התנועה מהאגן (Hip Drive) ולהשאיר את המשקל על העקב (אם קשה, שיטה טובה היא להרים את הבוהן הגדולה ברגל) ותשלוט על הירידה, אל תתן למוט להכתיב לך את התנועה.
בהצלחה.

לפני שאני מתחיל את הסקוואט אני תמיד עושה בוקס סקוואט כדי לשפר את הגמישות באזור התחתון של הגוף.

אני שם את המוט מעל עצם הבריח-ברגע שאני מרים את המרפקים נוצר מין מדף שעל שניהם אני מניח את המוט.

שלב הירידה מבוצע מהר כדי לקבל תנופה ולאפשר ליישם את עיקרון ה-HIP DRIVE.

בשביל להוציא את הברכיים יותר החוצה אני אצטרך להוציא את כפות הרגליים יותר מ-30 מעלות.

כל פעם שאני מבצע את הירידה אני מתאמץ כמה שיותר להוציא את הישבן החוצה כדי שהתנועה תבוא ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית