הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
רקע: בסוף שנתיים של דיאטה (ללא תקופת מסה), חד"כ + אירובי מאז תחילת הדיאטה ללא אימונים קודמים.
כרגע תקוע כמעט חודשיים סביב אותו משקל.
המשקל עצמו לא מטריד אותי אבל אני נשארה לי כרס מעצבנת שאני מעונין להוריד.

משקל: 80-81
RMR: 2200

תפריט:
150 גר' חלבון.
150 גר' פחמימה.
70 גר' שומן.
סה"כ 1830 קלוריות.

אימונים:
3 אימוני כוח (ליניארית)
5 ק"מ שחייה בשבוע (2 אימונים)
10 ק"מ ריצה.

כבר ענו בשבילי..ושלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שלחלב יש אחלה של ערכים, אבל בחיטוב פשוט אולי כדאי לשלב משהו אחר במקום כדי לחסוך בקלוריות של החלב..אני למשל הייתי מעדיף לקחת מנת אורז שתמלא אותי הרבה יותר מ2-3 שקיות חלב. וכמו שאמרו פה מעלי- אתה לא רוצה להקפיץ את האינסולין שלך בחיטוב, מהסיבה הפשוטה שאינסולין מדכא כל מיני תהליכים שקשורים לשריפת שומן, בין היתר ייצור קטכולאמינים שיש לו קשר ישיר לשריפת שומן ושומן עיקש.

כמו שאמרת לחלב יש ערכים טובים ואני לא חושב שצריך להמנע ממנו בתקופת החיטוב לחלוטין לפחות לא בשלבים המוקדמים. בשלבים מאוחרים יותר כשאחוז השומן יורד מאיזור ה12 יהיה נכון להפחית בחלב וזה לא המצב של פותח הפוסט

כבר ענו בשבילי..ושלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שלחלב יש אחלה של ערכים, אבל בחיטוב פשוט אולי כדאי לשלב משהו אחר במקום כדי לחסוך בקלוריות של החלב..אני למשל הייתי מעדיף לקחת מנת אורז שתמלא אותי הרבה יותר מ2-3 שקיות חלב. וכמו שאמרו פה מעלי- אתה לא רוצה להקפיץ את האינסולין שלך בחיטוב, מהסיבה הפשוטה שאינסולין מדכא כל מיני תהליכים שקשורים לשריפת שומן, בין היתר ייצור קטכולאמינים שיש לו קשר ישיר לשריפת שומן ושומן עיקש.
מצחיק שאתה מייעץ לו לא להקפיץ את האינסולין בחיטוב, אבל ממליץ לו לאכול אורז...

הקפצת אינסולין כתוצאה מאכילת חלב והקפצץ אינסולין כתוצאה מאכילת אורז לא דומה..לחלב ערך גליקימי גבוהה ולארוז נמוך..
ובלי שומקשר הכוונה הייתה שאני אישית הייתי מעדיף מנת אורז שתשביע אותי מאשר 2 שקיות של חלב בחיטוב.

הקפצת אינסולין כתוצאה מאכילת חלב והקפצץ אינסולין כתוצאה מאכילת אורז לא דומה..לחלב ערך גליקימי גבוהה ולארוז נמוך..
ובלי שומקשר הכוונה הייתה שאני אישית הייתי מעדיף מנת אורז שתשביע אותי מאשר 2 שקיות של חלב בחיטוב.
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע הזה, אבל לאורז יש אינדקס גליקמי גבוה מאוד, לחלב אין.
http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=222&ArticleID=595&sng=1
http://www.goleango.com/אינדקס גליקמי.php

• פותח/ת השרשור
אם כבר אתם מתחפרים בחלב,מדובר על חלב שבא במנות קטנות (יחד עם נס קפה)
אז נראה לי שבכמות כזו בכל פעם, הקפצת אינסולין אם קיימת היא חסרת משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית