הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 181X4, משקל גוף 67 ק"ג.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
שבוע שעבר עשיתי 167.5X5 והיה לי ממש ממש ממש קשה, חשבתי שזהו, אני מפסיק להתקדם. החלטתי לעשות שלישיות בדדליפט לקראת התחרות, אז קפצתי ל-181 ותכננתי שלישייה, החימום היה ממש קשה [160X1 בקושי עלה], ופתאום ב-181 היה כ"כ קל שנשאר לי כוח אפילו לעוד חזרה ודפקתי רביעייה. גאה בעצמי.

בהמשך לאשכול הקודם בו שאלתי אם RM5 משפיע על RM1, מה שבטוח שה-RM1 שלי קפץ עכשיו חחח
משקל גוף 67 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד...
עכשיו 4 פלטות לחמישייה 😃
חחח אני מניח שהייתה לי עוד חזרה אם הייתי נח קצת אחרי הרביעית.. אבל אני מנסה לא להעמיס על עצמי יותר מדי לפני התחרות רק כדי להוכיח לעצמי, זה די מיותר.

אני לא חושב שנעלת את כל החזרות, נטו מתוך חוסר ריכוז... בנעילה תחשוב על לעמוד זקוף ולנעול ברכיים, פשוט stand up!
אני אומר את זה כדי שלא תקבל דגלים אדומים בתחרות על משהו שהתרגלת לעשות באימונים שהוא לא חוסר כוח אלא חוסר ריכוז...
בנוסף, תמנע בהקדם מהרגל הover extension.

בכל אופן כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
משקל תותח!
כמה אתה חושב הולך להרים בתחרות דרך אגב?
ריאלי 210-215, אופטימי 220.
אני לא חושב שנעלת את כל החזרות, נטו מתוך חוסר ריכוז... בנעילה תחשוב על לעמוד זקוף ולנעול ברכיים, פשוט stand up!
אני אומר את זה כדי שלא תקבל דגלים אדומים בתחרות על משהו שהתרגלת לעשות באימונים שהוא לא חוסר כוח אלא חוסר ריכוז...
בנוסף, תמנע בהקדם מהרגל הover extension.

בכל אופן כל הכבוד!
לדעתי כן נעלתי, גם לפי ההרגשה שלי, הזווית מאוד מטעה כי כשאני מגיע לאובר אקסטנשן זה נראה שהברכיים שלי לא נעולות כשהן בעצם כן [אפשר לראות במראה שהן נעולות].
אין לי הרגל לנעול באובר אקסטנשן, פשוט כשאני מתאמץ לנעול יש המון כוח מתפרץ שנאגר לקראת הסוף, ואחרי הנעילה הוא ממשיך לאובר אקסטנשן [מקווה שהבנת אותי]. לגבי מה שקורה בתחרות - תהיה בטוח שאני מרוכז בתחרות, וגם אל תשכח שאתה לא מוריד את המוט עד שהשופט אומר לך, ככה שלנעול אני בטוח אנעל, ואם לא - זה בגלל חוסר כוח ולא בגלל חוסר ריכוז. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית