עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1:12 "אל תנעל"
למה?
בבילדינג יש שיטת אימון שלא נועלים מפרקים כדי שהשריר לא "ינוח"1:12 "אל תנעל"
למה?
לא רק בגלל זהבבילדינג יש שיטת אימון שלא נועלים מפרקים כדי שהשריר לא "ינוח"
הטרייספס שלו נורא דומיננטי, ספציפית לגביו לא כדאי שינעל כי חצי שנה הבחור לא עבד ידיים ובכל זאת היקף 45-46 , על מנת לשפר פרופורציות כדאי לו להמנע ממעורבות של הטרייספס כי כל דבר קטן יגרה אותו, מה גם שבלחיצות או בעבודה כללית על חזה עדיף להשאיר במתיחה שניה ותמיד להיות בתנועה, ככה אנחנו עובדים.1:12 "אל תנעל"
למה?
הרגת אותי. מצטער הייתי חייב.
ולהגיב לנושא אתה יודע??
אין לי בעיה שתצחק, אבל שתוסיף משהו שקשור לנושא, אני לא סובל לראות את כל התגובות סביבונים האלה, במקום לדבר דוגרי ולהוסיף הלצה, אתם פשוט מגיבים , לפחות 3-4 אנשים בכל אשכול, ואלו אנשים קבועים, על דברים שהנושא לא מתקשר אליהם.מפרגן לך. בהצלחה.
חוש הומור לא יזיק לך, אפילו שקשה לפני תחרות.
בבקשה אל תגיד לי בגלל שזה קשור לסחוסיםלא רק בגלל זה
כתבתי בחלק מהציטוט שמחקת.. תקרא בבקשה לפני שאתה ממשיך להגיב .בבקשה אל תגיד לי בגלל שזה קשור לסחוסים
תגיד, אתה לא חושב שאם תעבוד כבד בחיטוב כזה אתה תאבד פחות שריר?אין לי בעיה שתצחק, אבל שתוסיף משהו שקשור לנושא, אני לא סובל לראות את כל התגובות סביבונים האלה, במקום לדבר דוגרי ולהוסיף הלצה, אתם פשוט מגיבים , לפחות 3-4 אנשים בכל אשכול, ואלו אנשים קבועים, על דברים שהנושא לא מתקשר אליהם.
לשאול 'מה משקלי עבודה' עוד בסדר למרות שזה באמת לא אמור לעניין במצב של 0 פחמימה וכשאני בעצמי לא מתייחס למשקלים שלי..
אבל כל הזמן לרשום דברים מסביב כמו ביקורת על השיער פנים שלי או על התחתונים שאני לובש.. זה כבר מרגיז, כמו שאמרת - בשלב כזה של ההכנה.
איבדתי שריר?תגיד, אתה לא חושב שאם תעבוד כבד בחיטוב כזה אתה תאבד פחות שריר?
תן לי לענות לך במקומואיבדתי שריר?