הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להירשם לייעוץ

נגה

משתמש מתחיל
93
1
נק' מוניטין:
1
93
1
שלום,
רשמתי בשאלה הקודמת שלי שאני חדשה כאן, זהו שאני לא ממש מכירה איך עובד פה
אני בת 25, גובה 156 ומשקל 82 מנויה במכון כושר
אני מעוניינת כמובן להוריד במשקל, האם כדאי להירשם לייעוץ? או שעדיף קודם להוריד קצת?
אשמח לקבל דעות גם מאנשים שירדו במשקל- איך עושים את זה?
כמה שיותר הכוונה
ועוד שאלה האם לפני הרשמה לייעוץ המאמן כושר לא יוצר קשר כדי להסביר על התהליך ואז אני מחליטה אם אני רוצה או לא?
כי בהרשמה מיד מבקש את פרטי התשלום
תודה רבה

אני הייתי בייעוץ אישי תקופה של חודש אחרי ששאלתי כל שאלה שעלתה במוחי ובמשך יום יום קיבלתי תשובות ברורות מאנשים מאוד מאוד מקצועיים וסבלניים(במקרה שלי משה מנהל האתר) ובעלי ידע נרחב מאוד מרוב מדריכי הכושר שיצא לי להכיר במהלך החיים.

קיבלתי תכנית מאוד טובה שבשום מכון כושר אחר לא הייתי מקבל, עם תרגילים שבחיים שלי לא עשיתי והיום אני נהנה לעשות אותם.

בחיים לא הייתי רציני כ"כ בתכניות התזונה שלי, בשבילי לאכול 5,6 ארוחות ביום והיה אפשר להיות מרוצה. כיום אני מסתכל על כמות החלבון, הפחמימות והשומן בכל מוצר שנכנס לי לפה כדי לעקוב באדיקות.

גם @Strawberry המקסימה התחילה ועדיין עושה ייעוץ אישי באתר אני בטוח שהיא תוכל לתת לך מידע יותר רלוונטי מאישה לאישה.

בנוגע לשאלות של התכנית עצמה עדיף לשאול את השאלות בפורום הרלוונטי.

ברוכה הבאה 😃

אני מאוד ממליצה להירשם לייעוץ.
המון זמן היה לי בראש לרדת במשקל, ניסיתי המון דיאטות, המון סוגי ספורט, בזבוז כסף על חדרי כושר (מאמנים לא מוצלחים שנותנים לך לעשות סבבים על המכשירים ובתכל'ס את לא עושה כלום) - ופשוט לא הצלחתי לרדת, נהייתי מיואשת.
כשהכרתי את הפורום הזה חיטטתי פה ושם קצת, ויש פה המון המון מידע שבהחלט יכול לבלבל כל אחד.
אם יש לך את המסירות והכוח רצון להגיע למטרה שלך - תירשמי לייעוץ.
אנשים מקצועיים עם ידע מטורף מייעצים לך, עוזרים לך בכל דבר שאת צריכה - גם אם זה בספורט וגם בעידוד אישי.
הם גורמים לך להתאים את הספורט והתזונה לאורך חיים שלך, ולא להפך, לא לשנות את האורך חיים שלך.
את סופסוף רואה תוצאות, מרגישה טוב עם עצמך ואת תראי שגם אורך החיים שלך (מבחינת עייפות, אנרגיה וכו') יישתפר בהרבה.
שום דיאטנית / יועץ תזונה בקופ"ח או מאמן כושר בחד"כ יכול לגרום לך להגיע לאותן תוצאות שהם יגרמו לך להגיע.
בהתחלה חשבתי שהכסף קצת יהווה לי מכשול, אבל אחרי שעשיתי חודש אחד וראיתי שזה משנה לי את החיים - מיד קניתי עוד שלושה וכשייגמרו אקנה עוד! אי אפשר לשים Price Tag על ההרגשה הנפלאה, הביטחון העצמי ועל הבריאות שאת מקבלת פה.

יש פורום "שאלות לפני ייעוץ אישי" שם תוכלי לשאול את כל השאלות שיש לך לגבי הייעוץ, כמובן לפני שאת נרשמת, ותקבלי תשובות מספקות - מבטיחה לך!

אם את בסוף נרשמת - אני מאחלת לך המון בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה!
מי המאמן שלך?

תודה!
מי המאמן שלך?

@Moshe התותח 😃 יש לו ידע בכזו רמה מטורפת שאינלי מושג איפה הוא מכניס את הכל.
היו לי גם ימים שהייתי מיואשת מאימון לא מוצלח / מחלה שמונעת ממני להתאמן - הבחור יודע לעודד חח

• פותח/ת השרשור
תודה!!
אני יכולה לבחור את המאמן שלי??

בעיקרון אחרי שאת משלמת ומסדירה את כל הדברים מסביב המאמן שולח לך הודעה שהוא ילווה אותך לאורך כל התהליך. בכל מקרה זה לא ממש משנה מי יצא לך כי יש כאן תותחים אחד אחד.

דבר נוסף- יצא לי לשמוע ולחוות דרך אנשים אחרים, וגם @Strawberry יכולה לספר לך את הסיפור האישי שלה, על אנשים שהולכים לדיאטניות ותזונאיות דרך קופ"ח. יכול להיות שאולי כלכלית זה משתלם אני לא יודע כי לא יצא לי לשמוע אבל לרוב אותם אנשים הם בעלי ידע שרלוונטי(או יותר נכון לא רלוונטי) לימים עברו. אין להם מושג וכל פעם שאני שומע מישהו שחושב או רוצה לקחת שירותים שלהם אני ממליץ לו לא להשתמש בהם. רק לראות את תפריטי התזונה שאנשים מקבלים מהם גורמת לגיחוך עליהם ורחמים על הבן אדם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי
תודה רבה לכולכם!

Back
למעלה תחתית