הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלישי לבן 40

lionfromzion

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-21
82
0
שלום לכולם

אני בן 40, עשיתי סה"כ 2 סייקלים-
הראשון בדיחה שממנו למדתי המון מה לא לעשות והשני (לפני יותר משנה) פצצה ונשארתי עם תוצאות יפות (ברור שלא הכל).
שאלתי: הסייקל האחרון עשיתי טסט 500 מ"ג ודקה 300 מ"ג
אני רוצה עכשיו להכנס לרצף פחות או יותר של סייקלים אולי אפילו גשר (2 סייקלים רצופים ורק אז pct) האם השיטה הזאת כדאית?
2. האם סייקל רק של טסט יביא תוצאות והאם אפשר לעשות סייקל עם 750 מ"ג במקום 500?- יש לי העדפה לעבוד רק עם חומר אחד ואם כבר לשלב אז עם דיבול (אוראלי יודע יודע...).

דבר אחרון- איזה טסט היום מומלץ לקנות (מבחינת חברה)
תודה מראש לעונים

משקל: 89
א.ש 14

קודם כל אתה מדבר על השיטה פיצוץ ושיוט , שמעתי שהרבה עושים את זה ואם אתה נכנס לזה אתה חייב לשלב שני חומרים טסט ודקה או טסט וטרן , דיבול בשביל הקיק להתחלה .
דקה 300 מג זה קצת חלש לפחות 400-600 מג צריך להריץ ו3 חודשים כדי להרגיש אותו אחרי חודש אני מריץ אותו 4 חודש כי החודש הראשון הוא לא מורגש ,
יש כמה חברות שרצות בארץ שיחסית הם די טובות

קודם כל אתה מדבר על השיטה פיצוץ ושיוט , שמעתי שהרבה עושים את זה ואם אתה נכנס לזה אתה חייב לשלב שני חומרים טסט ודקה או טסט וטרן , דיבול בשביל הקיק להתחלה .
דקה 300 מג זה קצת חלש לפחות 400-600 מג צריך להריץ ו3 חודשים כדי להרגיש אותו אחרי חודש אני מריץ אותו 4 חודש כי החודש הראשון הוא לא מורגש ,
יש כמה חברות שרצות בארץ שיחסית הם די טובות
ברידג' בודד לא ממש הופך את זה לפיצוץ ושיוט. השאלה מה אח"כ...
בכל מקרה, עשית סייקל עם דקה, אולי עכשיו תנסה משהו כמו אנטט 500, EQ 800 (כלומר מינון קצת יותר גבוה), דיבול לקיק (אוהב את האוראלים, מ"ג למ"ג הם פצצה) וכל השאר כרגיל (הסייקל השני שלי מבחינת חומרים).
עבורי עלייה בבולדנון משפיעה נרבה יותר מעלייה בטסט.
חכה קצת עם הפיצוץ שיוט ו/או גשרים עד שתכיר את עצמך וכיצד כל חומר משפיע עליך. רוצה לומר למשל, טרן על 400מ"ג יכול להיות פצצה מבחינת התוצאה הויזואלית מצד שני, ובאותו זמן הוא יכול לגרום לך להרגיש כמו גוש חרא. אני מאמין שכדאי להיות מסוגל לפרק את הסייקל ולדעת מה כל חומר עושה לך.

שלום לכולם

אני בן 40, עשיתי סה"כ 2 סייקלים-
הראשון בדיחה שממנו למדתי המון מה לא לעשות והשני (לפני יותר משנה) פצצה ונשארתי עם תוצאות יפות (ברור שלא הכל).
שאלתי: הסייקל האחרון עשיתי טסט 500 מ"ג ודקה 300 מ"ג
אני רוצה עכשיו להכנס לרצף פחות או יותר של סייקלים אולי אפילו גשר (2 סייקלים רצופים ורק אז pct) האם השיטה הזאת כדאית?
2. האם סייקל רק של טסט יביא תוצאות והאם אפשר לעשות סייקל עם 750 מ"ג במקום 500?- יש לי העדפה לעבוד רק עם חומר אחד ואם כבר לשלב אז עם דיבול (אוראלי יודע יודע...).

דבר אחרון- איזה טסט היום מומלץ לקנות (מבחינת חברה)
תודה מראש לעונים

משקל: 89
א.ש 14

אהלן,

אין לך שום צורך בשילוב של דקה או דיבול.
דקה בגלל העליה המסיבית בנוזלים שלא לצורך וגם העליה ברמות הפרולקטין וגם התאוששות קשה יותר בלי דקהפפטיל.
דיבול, כי הוא נחמד אבל סתם רעיל ולמעשה מלבד כוח ונוזלים לא משאיר לך הרבה.

עדיף שתעשה 750 מ"ג אנטט רפואי ואם אתה כזה מתעקש אז תעשה NPP תכניס 0.5CC יום כן יום לא. (כן ,אפשר לשלב בין ארוך לקצר)

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים
כמו שזה נראה אני אעשה רק 750 מ"ג טסט- באמת הדקה פוצץ אותי בנוזלים (עשיתי בדיקה ברישומים מהסייקל והמינון היה 600 מ"ג- התבלבלתי כי זה היה 300 מ"ג פעמיים בשבוע).
אביעד תודה על התגובה, אבל: מה זה npp? ומה דעתך על גשר או blast and cruise כמו שקוראים לו כאן

תודה או קי סליחה
מצאתי במדריך לגבי npp

אהלן,

דקה בגלל העליה המסיבית בנוזלים שלא לצורך וגם העליה ברמות הפרולקטין וגם התאוששות קשה יותר בלי דקהפפטיל.

עדיף שתעשה 750 מ"ג אנטט רפואי ואם אתה כזה מתעקש אז תעשה NPP תכניס 0.5CC יום כן יום לא. (כן ,אפשר לשלב בין ארוך לקצר)

תיזהר שהחומר לא י
אהלן,

מצ"ב מאמר על העדיפות של האסטר הארוך על הקצר (מבחינה אנאבולית) :

http://www.ergo-log.com/nandrolonemostefficient.html

נכון לא רק לננדרולון.
מעבר לכך, תחורר את עצמך פחות...

תיזהר שהחומר לא י

מצ"ב מאמר על העדיפות של האסטר הארוך על הקצר (מבחינה אנאבולית) :

http://www.ergo-log.com/nandrolonemostefficient.html

נכון לא רק לננדרולון.
מעבר לכך, תחורר את עצמך פחות...

או קיי, אולי רק אני לא מבין טוב.
איפה פה העליונות במאמר שהבאת בין הארוך לקצר?

כל מה שאני מסיק מפה מוכיח דווקא שעדיף את הקצר למטרות של בניית גוף

Chemical athletes who want to use nandrolone to build up their muscle mass are best off choosing a preparation with a) the longest ester possible,

אבל בלי קשר למאמר, העובדה שאסטר ארוך עדיף ידועה כבר משנות השלושים של המאה הקודמת...

Chemical athletes who want to use nandrolone to build up their muscle mass are best off choosing a preparation with a) the longest ester possible,

אבל בלי קשר למאמר, העובדה שאסטר ארוך עדיף ידועה כבר משנות השלושים של המאה הקודמת...

בקיצור אתה קורא אבל לא באמת קורא.
אם אנחנו מסתכלים על איזה חומר הכי יציב בדם למשך הכי הרבה זמן ללא ספק דקונאט שמומס במעט שמן מראה עמידות נפלאה.
תסתכל על התרשים ולא על השורה ותקרא את הכל.

אנחנו גם ככה מזריקים NPP יום כן יום. אז בפועל אנחנו מקבלים יותר לדם מאשר בדקונאט.
עכשיו מכיוון שאין לי כוח להתחיל לכתוב נושא שנכתש עד אפר דק כבר מיליון פעמים - אני פשוט אביא פוסט יפה של עדי שמסביר למה עדיף NPP
ואני מציע שתלמד עוד קצת על החומר ותקרא איזה חומר בריאותית עדיף יותר...

תהנה:
http://www.lbs.co.il/threads/29421/#post-389873

ע
בקיצור אתה קורא אבל לא באמת קורא.
אם אנחנו מסתכלים על איזה חומר הכי יציב בדם למשך הכי הרבה זמן ללא ספק דקונאט שמומס במעט שמן מראה עמידות נפלאה.
תסתכל על התרשים ולא על השורה ותקרא את הכל.

אנחנו גם ככה מזריקים NPP יום כן יום. אז בפועל אנחנו מקבלים יותר לדם מאשר בדקונאט.
עכשיו מכיוון שאין לי כוח להתחיל לכתוב נושא שנכתש עד אפר דק כבר מיליון פעמים - אני פשוט אביא פוסט יפה של עדי שמסביר למה עדיף NPP
ואני מציע שתלמד עוד קצת על החומר ותקרא איזה חומר בריאותית עדיף יותר...

תהנה:
http://www.lbs.co.il/threads/29421/#post-389873

העיסוק באסטר נראה לי מוגזם.
בד"כ נמשכים לאסטר הקצר בגלל שמרגישים אותו מהר יותר. ההשפעה האנאבולית של חומר + אסטר ארוך עדיפה.
אתה רושם בריאותית. אני בפירוש לא מתייחס לזה. יש כאלה שעושים סייקל של 600 דקה בלי בסיס טסט ובלי תופעות לוואי ויש כאלה שיכולים להניק מ-200.
חוץ מזה המאמר מציג עוד נקודה מעניינת והיא אתר ההזרקה (עם עדיפות לישבן).
את התגובה המהירה ואת העוצמה מ"ג למ"ג אפשר לקבל מחומרים אוראליים, לאו דווקא דיבול. חומרים אוראליים הם פצצה וההמנעות מהם בגלל רעילות לכבד מוגזמת.

נערך לאחרונה:
ע

העיסוק באסטר נראה לי מוגזם.
בד"כ נמשכים לאסטר הקצר בגלל שמרגישים אותו מהר יותר. ההשפעה האנאבולית של חומר + אסטר ארוך עדיפה.
אתה רושם בריאותית. אני בפירוש לא מתייחס לזה. יש כאלה שעושים סייקל של 600 דקה בלי בסיס טסט ובלי תופעות לוואי ויש כאלה שיכולים להניק מ-200.
חוץ מזה המאמר מציג עוד נקודה מעניינת והיא אתר ההזרקה (עם עדיפות לישבן).
את התגובה המהירה ואת העוצמה מ"ג למ"ג אפשר לקבל מחומרים אוראליים, לאו דווקא דיבול. חומרים אוראליים הם פצצה וההמנעות מהם בגלל רעילות לכבד מוגזמת.

אני לא כל-כך מבין. אתה בעצם אומר שהאסטר לא משנה כלום מהבחינה הבריאותית? וההמרה האסטרוגנית לא חשובה?
ועצם העובדה שדקה מוצמד לאסטר ארוך גורם לעליה ברמות ההמוטוקריט היא שטותית?

כולם יודעים שבישבן הספיגה הטובה ביותר - כלומר זמינות ביולוגית הכי גבוהה של סטרואידים. זה בכלל לא רק לדקה.
זה ידוע וכבר זה נכתב פה על ידי כמה פעמים בעבר.

אם אתה חושב שההבדל בין אסטרים קצרים לארוכים הוא זמינות החומר בדם אתה טועה טעות מרה.
אני לא הולך עכשיו להתחיל לרשום מאמרים וזה כבר נסקר פה פעם גם על ידי גם על ידי עדי והמנהלים הקודמים לו.
ואתה יכול למצוא טון של מידע על ההבדלים בין אסטרים ארוכים לקצרים.

אין שום סיבה הגיונית להעדיף ארוכים מלבד תדירות הזריקות.

אני לא כל-כך מבין. אתה בעצם אומר שהאסטר לא משנה כלום מהבחינה הבריאותית? וההמרה האסטרוגנית לא חשובה?
ועצם העובדה שדקה מוצמד לאסטר ארוך גורם לעליה ברמות ההמוטוקריט היא שטותית?
אני אומר ש ל א התייחסתי לנושא תופעות הלוואי.
כולם יודעים שבישבן הספיגה הטובה ביותר - כלומר זמינות ביולוגית הכי גבוהה של סטרואידים. זה בכלל לא רק לדקה.
זה ידוע וכבר זה נכתב פה על ידי כמה פעמים בעבר.

אם אתה חושב שההבדל בין אסטרים קצרים לארוכים הוא זמינות החומר בדם אתה טועה טעות מרה.
אני לא הולך עכשיו להתחיל לרשום מאמרים וזה כבר נסקר פה פעם גם על ידי גם על ידי עדי והמנהלים הקודמים לו.
ואתה יכול למצוא טון של מידע על ההבדלים בין אסטרים ארוכים לקצרים.

אין שום סיבה הגיונית להעדיף ארוכים מלבד תדירות הזריקות.
חוץ מהעובדה שחומר + אסטר ארוך יותר אנאבולי... 🙄

מעבר לכך דקה בסייקל שני מתאים ואם לא, הוא ייכנס בסייקל שלישי.

קודם כל תעשה בדיקות דם כלליות והורמנליות כדי לבדוק מה מצבך , במידה והכל תקין אני הייתי ממליץ לך על אנטט 500 בשבוע שמונה שבועות ודיבול 40 מג ליום למשך חודש , כמובן שתצטרך לעשות פיסיטי כמו שצריך תקרא את הנעוצים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית