עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא אנאבולי מאוד ? איך הוא עובד? הוא דורש החלמה ? מה המינונים המומלצים לסייקל ?אין יותר מדיי מה לספר על טורינבול -אם יש משהו שמעניין אותך ספציפית ולא מופיע שם נענה.
המרתו לאסטרוגן נמוכה.
הוא אנאבולי מאוד ? איך הוא עובד? הוא דורש החלמה ? מה המינונים המומלצים לסייקל ?
תתודה
אם ככה הוא ממש ממש קצת אנדרוגני זה מדהים לנוערממ מוזר.. הייתי בטוח שזה רשום שם במאמר.
בכל אופן - היחס שלו הוא 6:53 (אם אני זוכר נכון, אל תתפוס אותי במילה) הוא יותר אנאבולי מאשר אנדרוגני. אבל הוא אחד הסטרואידים היותר חלשים שיש מ"ג למ"ג
איך הוא עובד? בדומה לשאר הטסטים...
החלמה - בגדול (אבל ממש בגדול) אפשר PCT עדין איתו. מאוד תלוי איך וכמה.
מינונים - זה די תלוי משתמש...
מינון מומלץ 40 מ"ג.אם ככה הוא ממש ממש קצת אנדרוגני זה מדהים לנוער
החלמה בכללי שווה לזמן השימוש ? ומה הכוונה PCT עדין ?
מינונים אני ביקשתי בערך את המינונים הממוצעים שבדרך כלל לוקחים כמו שאומרים שבסייקל ראשון מומלץ 500 מ"ג טסט זאת הכוונה
אהממ אני ישמח לשמוע על 5 עדיפים יותר אך שלא יהיו אנדרוגניים כמעתמינון מומלץ 40 מ"ג.
אל תשכח שהוא 17-alkylated. אמנם לא מהקשים לכבד אבל עדיין כזה.
ושוב, מ"ג למ"ג הוא מאוד חלש. אפילו באפקט הייבוש יש הרבה יותר טובים.
מה שכן, יש מחקרים המראים כי הוא מפחית SHBG ולכן סינרגי למשל עם טסט (יותר טסט חופשי).
אני יכול למנות לך לפחות 5 methylated designer steroids עדיפים באותם אפקטים שהאורל טורינבול מצטיין בהם.
אהממ אני ישמח לשמוע על 5 עדיפים יותר אך שלא יהיו אנדרוגניים כמעת
בכללי אם אשתמש אני ירצה למסה
חח 😃 תודה רבה עכשיו אני יתחיל לחפש מידעמצ"ב 5 עדיפים :
17β-hydroxy-17α-methyl-2-oxa-5α-androstan-3-one
2,3a-epithio-17a-methyletioallo cholan-17b-ol
-2,17
dimethyl-5-androstan-17-ol-3,3'-azine
2a,17a-dimethyl-5a-androst-3-one-17b-ol
2,17a-methyl-5a-androsta-1-en-17b-ol-3-one
כולם methylated oral steroids לחלקם תופעות לוואי מוגברות אך מבחינה אנאבולית כולם עדיפים.
כולם נותנים מראה יבש ואינם ארומאטיים.
אה, והשארתי אותם עפ"י התרכובת הכימית בשביל שתחקור בעצמך... 🚴
יש דבר אחד שאני לא מוצא , זה היחס שלהם האנאבולי אנדורגני ומצ"ב 5 עדיפים :
אנאבר
Epistane
-2,17
לא מצאתי מידע
Superdrol
Methylstenbolone
כולם methylated oral steroids לחלקם תופעות לוואי מוגברות אך מבחינה אנאבולית כולם עדיפים.
אני לא מתכוון לקחת טסט אני מחפש משהו שלא מעלה את האסטרוגן או ממש מתעסק בהורמונים בגוף, הגיל המתוכנן לסייקל זה בגיל 18 וחצי בערך כמעת 19 בגלל זה אני חוקר דווקא על טורניבול וכו'אני מאד אוהב טורינבול, לדעתי אחד הסטרואידים האורליים הפחות מוערכים.
מזה חלש? תן לו רוח גבית בדמות תזונה נכונה ויהיה לך אחלה תוצאות, אני מסייקל מאד קצר של 6 שבועות של טסט פרופ וטורינבול במינון 70 העליתי כ 7 קילו ללא נוזלים הכל יבש ורוב רובו של התוצאות נשמרו לאחר PCT.
סטרואיד זה אם מעט מאד אם בכלל תופעות לוואי, הוא מעלה לך את החשק המיני לרמה מטורפת נותן לך תוצאות נחמדות מאד שלא כוללות מים העיקר להגיד עליתי 10 קילו שחצי מזה נוזלים זה לא שווה כלום.
הצעה שלי טורינבול במינון גבוה 70 - 100 מ"ג ביחד עם טסט וכמובן תזונה נכונה מרובת חלבון ואני מבטיח לך אחלה תוצאות.
אם אפשר לפני גיל 21 לקחת משהו שהוא ביחס הורמונלי נמוך אז למה לא ? טסט הוא 100:100 וזה אחרי זה מתיימר למלא אסטרוגן הגוף שלי יפגע מזה מאוד לעומת זה טורניבול הוא 6:53 בערך וככה הגוף שלי לא יפגע מהאסטרוגן...מזה מחפש משו שלא מתעסק ממש בהורמונים? או שאתה מכניס הורמון או שלא אין אמצע פה.
כל סטרואיד החלש ביותר אפילו יתעסק לך בהורמונים זה המטרה פה.
אסטרוגן מקטין איברים וזה יכול לפגוע לי בגודל איבר המין ,טורניבול הוא ממש קצת אנדרוגני זאת אומרת שהוא לא ממש מתעסק עם ההורמונים ראיתה אביעד אמר שאפשר PCT עדין איתו אבל ממש בגדול...מה נתפסת על אסטרוגן כל כך? בכל זאת הוא בין היתר גם משפיע על הגדילה שלך בסופו של דבר.
אתה צריך לעשות חושבים עם עצמך קצת, לדעתי אתה לא ממש מבין למה אתה נכנס.
כל סטרואיד שתכניס כזה או אחר ישבית לך בצורה מסויימת את יצור הטסט בגוף ככה שבכל מקרה תצטרך PCT.
תקרא מאמרים באתר תאמין לי רק יעזרו לך.
חח 😃 תודה רבה עכשיו אני יתחיל לחפש מידע
יש דבר אחד שאני לא מוצא , זה היחס שלהם האנאבולי אנדורגני ו
וכמות ההמרה שלהם לאטרוגן קטנה/גבוהה?
סבבה אבל הכוונה שלי היא שהאסטרוגן לא יעלה , השבתת ציר הHPTA יכולה להוביל להתכווצות אשכים ואי יצור טסט טבעי ? ככה גם אין חשק מיני מין הסתם לא ?משהו לגבי היחס אנאבולי:אנדרוגני, הוא נותן רעיון כללי לגבי מידת האנאבוליות לעומת אנדרוגניות אבל זהו! הוא מבוסס על חולדות ןאנחנו בני אדם על כל המשתמע מכך. ישנם מנגנונים שפשוט לא באים לידי ביטוי ביחס (אני מניח שבגלל זה אביעד הוסיף : "אל תתפוס אותי במילה").
למרות שתופתע מיחסים שונים לעומת טסטוסטרון, אסור לשכוח : טסט הוא המלך! גם אם מ"ג למ"ג הוא לא הכי "חזק" הוא המלך.
עבור כל אלה שציינתי יחס אנאבולי:אנדרוגני מאוד גבוה (למשל epistane הוא בערך 1200:90 כלומר מאוד אנאבולי)
שים לב, אתה על הזמן חוזר ואומר "לא מאוד הורמונלי" - אין דבר כזה! אלה סטרואידים, כלומר הורמונים.
ארומטיזציה היא אחת הבעיות היותר נשלטות והפחות מסוכנות. טרן למשל אינו ארומטי טבל תופעות הלוואי שלו כוללות ג'ינו. אנאדרול גם הוא אינו ארומאטי אבל תופעות הלוואי שלו כל כך לא צפויות וחלקם נראות כאילו קשורות במנגנון אסטרוגני.
גם חומרים לא ארומטיים משביתים את הציר במידה כזאת או אחרת ולפעמים הרבה יותר מטסט למשל.
מצ"ב 5 עדיפים :
-2,17
אני לא מתכוון לקחת טסט אני מחפש משהו שלא מעלה את האסטרוגן או ממש מתעסק בהורמונים בגוף, הגיל המתוכנן לסייקל זה בגיל 18 וחצי בערך כמעת 19 בגלל זה אני חוקר דווקא על טורניבול וכו'
אסטרוגן מקטין איברים וזה יכול לפגוע לי בגודל איבר המין ,טורניבול הוא ממש קצת אנדרוגני זאת אומרת שהוא לא ממש מתעסק עם ההורמונים ראיתה אביעד אמר שאפשר PCT עדין איתו אבל ממש בגדול...
משהו לגבי היחס אנאבולי:אנדרוגני, הוא נותן רעיון כללי לגבי מידת האנאבוליות לעומת אנדרוגניות אבל זהו! הוא מבוסס על חולדות ןאנחנו בני אדם על כל המשתמע מכך. ישנם מנגנונים שפשוט לא באים לידי ביטוי ביחס (אני מניח שבגלל זה אביעד הוסיף : "אל תתפוס אותי במילה").
למרות שתופתע מיחסים שונים לעומת טסטוסטרון, אסור לשכוח : טסט הוא המלך! גם אם מ"ג למ"ג הוא לא הכי "חזק" הוא המלך.
עבור כל אלה שציינתי יחס אנאבולי:אנדרוגני מאוד גבוה (למשל epistane הוא בערך 1200:90 כלומר מאוד אנאבולי)
שים לב, אתה על הזמן חוזר ואומר "לא מאוד הורמונלי" - אין דבר כזה! אלה סטרואידים, כלומר הורמונים.
ארומטיזציה היא אחת הבעיות היותר נשלטות והפחות מסוכנות. טרן למשל אינו ארומטי טבל תופעות הלוואי שלו כוללות ג'ינו. אנאדרול גם הוא אינו ארומאטי אבל תופעות הלוואי שלו כל כך לא צפויות וחלקם נראות כאילו קשורות במנגנון אסטרוגני.
גם חומרים לא ארומטיים משביתים את הציר במידה כזאת או אחרת ולפעמים הרבה יותר מטסט למשל.
סבבה אבל הכוונה שלי היא שהאסטרוגן לא יעלה , השבתת ציר הHPTA יכולה להוביל להתכווצות אשכים ואי יצור טסט טבעי ? ככה גם אין חשק מיני מין הסתם לא ?
בכללי אני הבנתי שהרבה נערים משתמשים בטורניבול בגלל שהוא לא אנדרוגני כמעת וההמרה שלו לאסטרוגן מאוד נמוכה אז הם לא ממש פוגעים במאזנים ההורמונליים
בכל מקרה טורניבול כסייקל יחיד גם אם הוא יביא לתוצאות לא ענקיות כמו טסט אין מה לעשות זה עדיף מכלום בגיל 18 וחצי ~19 מה לא ?
אז בכל זאת מאוד חשוב לי לדעת איך הגוף שלי יתפקד עם זה בגיל 18 וחצי כשאהיה מדריך חדר כושר צבאי
צודק , דבר ראשון אני מצטער שפירשתי אותך בצורה לא נכונה ,דבר שני אם ככה שימוש בחומרים אפשרי כבר מעל גיל 18 אם כך ?חלק מהתרכובות פה הינם פרו-הורמונים ואפילו לא הייתי מציע אותם.
אתה צריך להפסיק לחקור הורמונים ולהמתין בסבלנות! כמו שאמר עידן (במילים אחרות) כמה שתנסה להתחכם עם זה - הורמונים זה הורמונים.
לדעתי האישית אין לך מה להתעסק בזה!
בלי או עם תופעות לוואי - זה עוד מוקדם.
אסטרוגן לא מקטין איברים!! אתה חייב ללמוד להגיד את זה בצורה נכונה כי זה עלול להטעות ולהראות טיפשי.
נגיד שפוטנציאל הצמיחה של האיבר שלך הוא מ-13 ל-18. טסט' גבוה ישפעל את התאים למצות את היכולת הגנטית הטמונה בהם במובן האנדרוגני.
אסטרוגן (בתקופה הנ"ל) בסה"כ עלול לדכא את השפעול של אותם תאים ולכן מ13 אתה יכול למצוא את עצמך ממצא את הגדילה כבר ב16. (אני כמובן מגזים מעט לשם ההבנה), ברגע שלוחיות העצם נסגרות והגדילה עצמה כבר נעצרה הבעיות האלה זניחות יותר.
אבל יש הבדל בין הקטנה לבין חוסר מיצוי. הקטנה זה אם הגעת ל18 ואז אתה יורד ל16 - וזה לא יקרה!
אז לטרמינולוגיה שלך יש חשיבות. במיוחד כשהיא מייצגת דברים שאני אמרתי!
למה? כי אם אתה לא מדייק ומדבר עם חברים או עם אנשים ומציג את זה ככה, אז יצחקו עליך ואז אתה תגיד "אביעד אמר לי" ואני יוצא פה טיפש..
אתה חייב לדייק במיוחד בדברים האלה כדי שגם אחרים שאתה מספר להם את זה יבינו בדיוק על מה אתה מדבר.
לדעתי טרן הוא המלך בכל הנוגע לגדילה הרבה הרבה יותר מטסט'.
אבל טסט' הוא פשוט חיוני.
לגבי היחסים - יש להם חשיבות גדולה והיחס שלהם ממש לא נגזר מחולדות. רוב המוצרים היו בשימוש רפואי (ונעצרו) ונבדקו קלינית על בני אדם גם.
כגון פרבולן (טרן ארוך הגרסא לבני אדם), די-בול, טסטוסטרון, דקה ועוד..
אני מסכים שיש קיבוע חזק מדיי על אסטרוגן כאשר הבעיה בקלות יכולה להפתר ע"י שילוב של AI
אתה לא מפסיק לצעוק אסטרוגן. הנה רעיון - AI (ארימדקס). אתה לוקח אותו והייצור או המרתו של אסטרוגן פוחתת דרסטית.
השבתת הציר והתכווצות האשכים היא חלק מהתהליך. את אטרופיית האשך ניתן לצמצם באופן ניכר ע"י שימוש בפרגניל.
אם אתה מעל 18 אפשר לומר שזה כבר ב99% לא משנה מה תקח. את הגדילה שלך סיימת.
אני בטוח שאתה כבר לא רואה שינויים בגובה או בגודל של "החייל".
אתה מישום מה תמיד מנסה למצא הצדקה לכך שאתה צריך להזריק בגיל שלך למרו שאנשים פה הסבירו לך יפה מאוד שלא מומלץ לגעת בחומרים לפני גיל 21.צודק , דבר ראשון אני מצטער שפירשתי אותך בצורה לא נכונה ,דבר שני אם ככה שימוש בחומרים אפשרי כבר מעל גיל 18 אם כך ?
תודה רבה על התשובה