הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טורניבול והמרתו

מצב
השרשור נעול

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום
רציתי לדעת קצת מידע על טורניבול , מה שיש בפורטל מאוד קצר ומסוכם אם אפשר קצת רקע עליו והסבר
דבר שני רציתי לדעת האם בשימוש שלו המרתו לאסטרוגן ברמה גבוהה?

חלק מהתרכובות פה הינם פרו-הורמונים ואפילו לא הייתי מציע אותם.

אף אחד מהתרכובות אינו פרו-הורמון. כולם סטרואידים אוראליים וחלקם יותר חזקים מדיבול ואנאדרול מ"ג למ"ג.

אתה צריך להפסיק לחקור הורמונים ולהמתין בסבלנות! כמו שאמר עידן (במילים אחרות) כמה שתנסה להתחכם עם זה - הורמונים זה הורמונים.
לדעתי האישית אין לך מה להתעסק בזה!
בלי או עם תופעות לוואי - זה עוד מוקדם.

אסטרוגן לא מקטין איברים!! אתה חייב ללמוד להגיד את זה בצורה נכונה כי זה עלול להטעות ולהראות טיפשי.

נגיד שפוטנציאל הצמיחה של האיבר שלך הוא מ-13 ל-18. טסט' גבוה ישפעל את התאים למצות את היכולת הגנטית הטמונה בהם במובן האנדרוגני.
אסטרוגן (בתקופה הנ"ל) בסה"כ עלול לדכא את השפעול של אותם תאים ולכן מ13 אתה יכול למצוא את עצמך ממצא את הגדילה כבר ב16. (אני כמובן מגזים מעט לשם ההבנה), ברגע שלוחיות העצם נסגרות והגדילה עצמה כבר נעצרה הבעיות האלה זניחות יותר.

אבל יש הבדל בין הקטנה לבין חוסר מיצוי. הקטנה זה אם הגעת ל18 ואז אתה יורד ל16 - וזה לא יקרה!
אז לטרמינולוגיה שלך יש חשיבות. במיוחד כשהיא מייצגת דברים שאני אמרתי!
למה? כי אם אתה לא מדייק ומדבר עם חברים או עם אנשים ומציג את זה ככה, אז יצחקו עליך ואז אתה תגיד "אביעד אמר לי" ואני יוצא פה טיפש..
בוודאי שאתה לא יוצא טיפש...
אתה חייב לדייק במיוחד בדברים האלה כדי שגם אחרים שאתה מספר להם את זה יבינו בדיוק על מה אתה מדבר.

לדעתי טרן הוא המלך בכל הנוגע לגדילה הרבה הרבה יותר מטסט'.
טרן מאוד עוצמתי, אני מסכים. עבורי טסט עדיין המלך.
אבל טסט' הוא פשוט חיוני.
לגבי היחסים - יש להם חשיבות גדולה והיחס שלהם ממש לא נגזר מחולדות
מדובר באפיון in vivo אבל לא מבוסס כל המנגנונים האנאבוליים או אנדרוגניים מניסויים בבני אדם.

• פותח/ת השרשור
אתה מישום מה תמיד מנסה למצא הצדקה לכך שאתה צריך להזריק בגיל שלך למרו שאנשים פה הסבירו לך יפה מאוד שלא מומלץ לגעת בחומרים לפני גיל 21.
כי בא לי להיכנס לפיתוח גוף תחרותי למה שלא אחפש

אני לא מבין מה אתה כל הזמן מחפש בחומרים, בגיל שלך היתי מרביץ סייקלים של חלב ואוכל המבורגרים. תרים כבד תאכל ופחות תבלבל את המוח.
אתה רוצה ללמוד, יש לך את הנעוצים וגוגל. אתה מחפש שיתנו לך כבר אוקי להשתמש, לא תקבל. אם תעלה לנו סרטון של סקוואט 300 בנץ 200 אולי אתה תהיה איזה Benedikt Magnusson אם ככה אני אדאג לך באופן אישי למצוא ספונסר ונעזור לך בכל מה שצריך. כל עוד עוד המצב אחרת, בשר, דגים וחלב זה הסייקלים שאתה תרביץ.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית