עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני קפצתי 90 ס"מ:
אגב אחרי פעם פעמיים כבר קפצתי את זה בלי בעייה מבלי לעוף קדימה. זה הרבה פחות קשה ממה שחושבים.
לצערי אין בארץ איגוד או משהו כזה (ניסיתי להקים), ככה שבקבוצה שלא קשורה לשום מסגרת.באיזו מסגרת אתה משחק הוקי תת מימי?
באליפויות עולם 2.20 בד"כ (שטוח), בארץ לצערי הבריכה שלנו מתחילה ב1.00 ונגמרת ב2.20 :(אחד מענפי הספורט היותר הזויים:) באיזה עומק הקרקעית?
באליפויות עולם 2.20 בד"כ (שטוח), בארץ לצערי הבריכה שלנו מתחילה ב1.00 ונגמרת ב2.20
באירופה יש להם שריטה, הם משחקים יחסית מאוד עמוק, יש קבוצה בהולנד שמשחקת ב3.60 שטוח
אני לא מכיר מקרה כזה, אבל להיפך - גם אם קורה לך משהו, בניגוד לאם זה היה קורה סתם בבריכה ואף אחד לא היה רואה, שם כולם מתחת למים ורואים מיד. אין בעייה מהבחינה הזו, מה גם שהצלילות קצרות ואינטנסיביות, זה לא רגוע ואטי שאתה ממש מושך את האוויר עד השנייה האחרונה. זה יותר בקטע של מעייף...נשמע מסוכן. יכולים להסתבך מתחת למים ולאבד אוויר לא?
ממש לא! שנורקל = חובה. המשחק מאוד מסוכן.למה אתם עם שנורקלים ? זה לא מפריע יותר משזה עוזר ?
השנורקל לא מתמלא מים כשאתם למטה ? איך אתם מספיק להוציא את המים ולחזור לנשום ?ממש לא! שנורקל = חובה. המשחק מאוד מסוכן.
1. הוא משמש כמגן פה + מחברים עליו מגן פה של פוטבול (או מגן SEG שהוא הרבה יותר מאסיבי, כזה: (יש שם גם תמונת השוואה שלו ליד מגן פה של פוטבול) http://bentfishdesign.com/?product=s-e-g-mouthguard# ) + חלק מהשחקנים גם עם מגן פה של איגרוף מתחת לשנורקל או עם תבניות סיליקון נוספות על החלק שנושכים בשנורקל. כשאני "יורה" את הפאק בכל הכוח על הקיר של הבריכה, אני שובר אותו תוך מכה-שתיים-שלוש. אני מניח שאתה יכול לנחש שאם זה פוגע לך בפנים, זה ממש לא כיף! זה תקף גם לגביי מסיכה (לא משקפת - מסיכה), כי היא שומרת לך על העיניים וקצת על האף. וגם למסיכות יש קריטריונים מאוד ברורים למה מותר ומה אסור - אני למשל משחק עם מסיכה בשם Sphera שהיא חוקית בכל העולם, אבל בצרפת לא (וזה ביג דיל, כי צרפת בהוקי מים זה בערך כמו ברזיל בכדורגל). היא לא חוקית כי אין מספיק נפח בין העין למסיכה (זה טוב כי ככה יש לך יותר מרחב ראייה).
נסה לדמיין מה היא קורה בלי המיגון המתאים: http://oi42.tinypic.com/hvqjra.jpg
2. השנורקל משמש אותך במשהו ממש, ממש חשוב: לנשום תוך כדי שאתה רואה את המשחק (כשאתה למעלה). אתה מספיק צריך אוויר בשביל לא לרצות לעשות "צלילות" בשביל לעקוב אחרי המשחק מלמעלה - מה שגם עושה את המשחק בלתי אפשרי למעקב (ברמות הגבוהות קשה מאוד לעקוב אפילו עם שנורקל, בלי שנורקל זה לא אפשרי).
הוא מתמלא... זו אחת הסיבות שלא מוציאים אוויר מתחת למים - גם כי להוציא אוויר אומר שני דברים: 1. שיש לך פחות אוויר, 2. שעמוד השדרה שלך פחות יציב (זה למה כשאנחנו עושים סקוואט או כל תרגיל אחר, עושים אותו עם אוויר בפנים)השנורקל לא מתמלא מים כשאתם למטה ? איך אתם מספיק להוציא את המים ולחזור לנשום ?
מה אתה אומר, משחק מרתק, אה? =]