הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות על inzer ושרוולי ברכיים

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
אז אני רוצה לקנות אינזר, ויש לי שתי שאלות:
אני זוכר שפרסמו כאן מקום שאפשר לדעת איזו מידה מתאימה לך, מישהו יכול לשים פה קישור?
אני רוצה חגורה שתתאים לסקוואט לדדליפט ולפרס, לקחת את ה 10mm או 13mm ?
אני אקנה גם שרוולי ברכיים, הבנתי ש rheband הם הכי טובים, יש דגם ספציפי? יש גם להם טבלת מידות?
וגם - מאיפה הכי זול לקנות אותם? יותר משתלם לקנות מהאתר או עם חברת שליחויות? 🙄

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הגובה ומשקל?
לרב האנשים יספיק מידה מדיום גם בשיא מאסת חייהם, ו10 ממ כי 13 יפריע בדדליפט בעיקר.
יש לך שלוש אפשרויות לקנות אינזר...אינזר עצמם, hop או איביי.
לגבי שרוולים קח בחשבון את טיטאן, אני קניתי אותם ועדיין לא השתמשתי בהם כי אני מחכה לאחרי התחרות אבל מרגישים שהם איכותיים ביותר ועולים 20 דולר פחות מהריהבנד.

• פותח/ת השרשור
מה הגובה ומשקל?
לרב האנשים יספיק מידה מדיום גם בשיא מאסת חייהם, ו10 ממ כי 13 יפריע בדדליפט בעיקר.
יש לך שלוש אפשרויות לקנות אינזר...אינזר עצמם, hop או איביי.
לגבי שרוולים קח בחשבון את טיטאן, אני קניתי אותם ועדיין לא השתמשתי בהם כי אני מחכה לאחרי התחרות אבל מרגישים שהם איכותיים ביותר ועולים 20 דולר פחות מהריהבנד.
המבנה גוף שלי רזה, אני יכול לקנות small ולחורר חורים אחרי זה או שעדיף לי מדיום?
יהיה יותר זול להזמין מהאתרים האלה עם המשלוח או לקחת חברת שליחויות כמו shipito ודומיה?
סבבה, ל titan יש גם טבלת מידות? אני מידה 32 במכנסיים אם זה עוזר

אם כבר הפוך...אם תיקח מדיום אולי תצטרך לחורר....
בנוגע למשלוח אין לי מושג אני בידיוק הזמנתי אינזר 10 ממ מהאוס אוף פיין לחבר בארהב ועלה 113 דולר, לארץ זה היה עולה 150.
טבלה של המידות שרוולים של טיטאן, אני לדוגמא 90 לקחתי מדיום ומתאים בול.
http://www.liftinglarge.com/Titan-Knee-and-Elbow-Sleeves

• פותח/ת השרשור
אם כבר הפוך...אם תיקח מדיום אולי תצטרך לחורר....
בנוגע למשלוח אין לי מושג אני בידיוק הזמנתי אינזר 10 ממ מהאוס אוף פיין לחבר בארהב ועלה 113 דולר, לארץ זה היה עולה 150.
טבלה של המידות שרוולים של טיטאן, אני לדוגמא 90 לקחתי מדיום ומתאים בול.
http://www.liftinglarge.com/Titan-Knee-and-Elbow-Sleeves
תודה רבה, עזרת לי מאוד
אולי לא שמת לב, שנייה לפני שרשמת את התגובה שלך כתבתי שאני מידה 32 במכנסיים, אם זה משנה..

תודה רבה, עזרת לי מאוד
אולי לא שמת לב, שנייה לפני שרשמת את התגובה שלך כתבתי שאני מידה 32 במכנסיים, אם זה משנה..
לא עוזר בכלום.... מידה של חגורה מודדים לפי היקף טבור כי שם היא נמצאת.
ודרך אגב בנגוע לכל הקטע של לקנות מידה גדולה ולחורר חורים בחגורה... אין צורך.
אני גם הייתי בגישה הזאת כשקניתי בזמנו את הrdx, לקחתי לארג וחוררתי שלוש חורים.
בשיא החיטוב שלי כשהייתי 80 קילו והיקף טבור 80 ס"מ הייתי בחור הכי קטן, והיום שאני בשיא המאסה של חיי 93 קילו ו96 ס"מ היקף טבור אני כולה חור אחד מהכי קטן.

• פותח/ת השרשור
לא עוזר בכלום.... מידה של חגורה מודדים לפי היקף טבור כי שם היא נמצאת.
ודרך אגב בנגוע לכל הקטע של לקנות מידה גדולה ולחורר חורים בחגורה... אין צורך.
אני גם הייתי בגישה הזאת כשקניתי בזמנו את הrdx, לקחתי לארג וחוררתי שלוש חורים.
בשיא החיטוב שלי כשהייתי 80 קילו והיקף טבור 80 ס"מ הייתי בחור הכי קטן, והיום שאני בשיא המאסה של חיי 93 קילו ו96 ס"מ היקף טבור אני כולה חור אחד מהכי קטן.
אחלה, הבנתי. אני אלך על מדיום. משיטוט בפוסטים באתר הבנתי ש single prong עדיף על דאבל, אני צודק?
עוד משהו שצריך לדעת לפני ההזמנה?

בתכלס אין הבדל חוץ מזה שאומרים שיותר קל להוריד את החגורה עם פרונג בודד.
hop מוכרים רק בודד ומאינזר עצמם לא הצלחתי לקנות ככה שלא הייתה לי ברירה אחרת גם ככה.

חגורה - אני אוהב יותר את ה13 מ"מ יוצרת ממש תחושת לחץ עצומה. זה פחות משנה מה שהכי חשוב זה 1PRONG , אל תקנה 2PRONG.
שרוול ברך - אני קניתי רק לפני חודש שרוולי ברך של SHIECK (T.K) והם מעולים יש להם טבלת מידות לפי משקל גוף וגם לא כאלה יקרים (40$) מBB.COM הם יעלו לך פחות מ50$ כולל משלוח. והגיעו לי אחרי יומיים וחצי הביתה.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה הבאת זה לבר...זה מן מנוף שאיתו סוגרים, לפי דעתי סתם סיבוך כל פעם שאתה עולה משקל או יורד לשנות עם מברג את המיקום של המנוף.
זאת הרגילה שאני קניתי http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVERBELTS_BUCKLE10MM
אוקיי, טוב שפרסמתי את הדגם לפני, אני קונה את זאת ששמת
חגורה - אני אוהב יותר את ה13 מ"מ יוצרת ממש תחושת לחץ עצומה. זה פחות משנה מה שהכי חשוב זה 1PRONG , אל תקנה 2PRONG.
שרוול ברך - אני קניתי רק לפני חודש שרוולי ברך של SHIECK (T.K) והם מעולים יש להם טבלת מידות לפי משקל גוף וגם לא כאלה יקרים (40$) מBB.COM הם יעלו לך פחות מ50$ כולל משלוח. והגיעו לי אחרי יומיים וחצי הביתה.
לגבי השרוולי ברכיים יש לי שלוש אופציות - rehband הידועה, titan שmastersplitter משתמש בהם והוקיסט המליץ לי עליהם, ואלה ששמת כאן. אני עוד לא סגור, אני אלך לפי הכי הרבה המלצות אוקיי, מצאתי איפה קונים ריבהנד וראיתי את הטבלה שלהם למידות - אני בערך 39~40
מצאתי את זה כאן
http://www.jackalsgym.com/store.aspx?prod_id=RH-KS
לקחת לארג' או אקסטרה לארג'?
זה הגיוני שאני יחסית רזה ואני במידה כזו?
דרך אגב - לא מצאתי את השרוולים ששמת, יש מצב לקישור?"

הייתי הולך עם ריהבנד / טיטאן לגבי שרוולים. יש עוד חברה SB אם אינני טועה שאמורה להיות טובה אבל לא מכיר. החסכון לא שווה אם הולכים על משהו פחות טוב (שיק) היא חברה חצי כוח לדעתי המוצרים שלה סבבה אבל לא חזקים כמו אינזר / טיטאן.

לגבי LEVER אני דווקא ממליץ מאוד נוח לסגור / לפתוח, לא סיפור עם ההברגה ולרוב לא משנה יותר מפעם בחודש (משמינים או מרזים). יצא לי להרגיש 2 חגורות לאחרונה של אינזר והן מרגישות מעולה, מאות איכותיות. אם לא LEVER אז הייתי הולך על 1 PRONG.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית