ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט+פאוורקלין

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
סקוואט

פאוורקלין

עברו כבר שעתיים ואף אחד עוד לא ענה...
איזה משעמם פה אצלכם.. ובכספ זה מסוכן לשאול בגלל כל הטרולים..

הפאוורקלין לא טוב, אתה צריך לתפוס את המוט שהמרפקים פונים קדימה ולהימתח הרבה יותר במתיחה השנייה. בגדול תחשוב על להעיף את המוט לשמיים בכל הכוח.

הסקוואט גם לא טוב, זה לואו בר? הגב שלך כמעט מאונך לרצפה. אולי זה בגלל הזווית. תצלם מהצד ולא באלכסון.

• פותח/ת השרשור
הפאוורקלין לא טוב, אתה צריך לתפוס את המוט שהמרפקים פונים קדימה ולהימתח הרבה יותר במתיחה השנייה. בגדול תחשוב על להעיף את המוט לשמיים בכל הכוח.

הסקוואט גם לא טוב, זה לואו בר? הגב שלך כמעט מאונך לרצפה. אולי זה בגלל הזווית. תצלם מהצד ולא באלכסון.

אין לי אפשרות לצלם מהצד בגלל שאין לי איפה להניח את הטאבלט
וכן זה לואו בר,

בקשר לפאוורקלין יש לי בעיה בגמישות בפלג גוף עליון ואני מנסה לתקן את זה כמה שיותר מהר
ותודה על העצה של להעיף את המוט לשמים חח אשמח לעוד תגובות מאנשים שמבינים יותר כמו
@Beast and cheat ו @incin
ועוד כל מיני

כרגע בנוגע לסקוואט בלבד, את הפאוור קלין אראה אחר כך,
אתה מנסה לשמור על מנח פלג גוף עליון אנכי, זה לא טוב. אתה עולה מהחזה במקום מהאגן, אין היפ דרייב - כראייה, הברכיים זזות קדימה לקראת אמצע העלייה. קרא מה כתבתי לPower rack על זה: http://www.lbs.co.il/threads/44285/page-9#post-577396

ובנוסף, הגיע הזמן לקנות נעליים וחגורה.

• פותח/ת השרשור
כרגע בנוגע לסקוואט בלבד, את הפאוור קלין אראה אחר כך,
אתה מנסה לשמור על מנח פלג גוף עליון אנכי, זה לא טוב. אתה עולה מהחזה במקום מהאגן, אין היפ דרייב - כראייה, הברכיים זזות קדימה לקראת אמצע העלייה. קרא מה כתבתי לPower rack על זה: http://www.lbs.co.il/threads/44285/page-9#post-577396

ובנוסף, הגיע הזמן לקנות נעליים וחגורה.

בקשר לנעליים אלה הנעליים השטוחות היחידות שנוחות לי(נעלי LEE COOPER לרכיבה על סקייטבורד)
ונעלי אולסטאר הם צרות ולא מתאימות למבנה כך הרגל הרחב שלי ואני לא רוצה לקנות נעל שגדול ב5 מידות בכדי שתתאים לי לרגל

את מה שכתבת לPower Rack אני עכשיו אקרא אם יותר נוח לי לעשות סקוואט עם פלג גוף עליון אנכי, אולי כדאי לי לעבור לHB סקוואט? אני גם ככה עוד מאט מסיים SS
ואז מתחיל כושר קרבי

בקשר לפוואר קלין-
אתה מעקם יותר מדי את הגב.
מה שקורה זה שאתה מרים את המוט למעלה ולכיוון שלך במקום להרים אותו בקו ישר. הסיבה היחידה שאתה לא עף אחורה זה כי אתה מעקם את הגב ו'סופג' את הכוח שמעיף אותך אחורה.
מה שאתה צריך לעשות זה קודם כל, להזיז את המוט טיפה קדימה, שיהיה באמצע של כף הרגל שלך(נראה כאילו אתה צמוד למקסימום).
אתה צריך שמרכז הכובד שלך במיקום ההתחלתי שלך יהיה במרכז כף הרגל. תתנסה עם זה ותמצא את הפוזיציה הנכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית