הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
מתח בסופינציה עובד גם על יד קידמית, הוא עדיין עובד מספיק על הגב? או שבאופן משמעותי פחות?
ואיזה רוחב אחיזה לעשות במתח בסופינציה?

הגב עובד אותו דבר.
זה לא מסתדר לי. אם הדו-ראשי מתאמץ יותר בסופינציה, הגב אמור להתאמץ פחות, כי ביחד הם מפיקים אותה תוצרת (עבודה) כמו מתח בפרונציה (אלא אם כן אתה מתכוון להגיד ש"הגב עובד אותו דבר" בגלל מספר החזרות הגבוה יותר שמתאפשר בסופינציה).

זה לא מסתדר לי. אם הדו-ראשי מתאמץ יותר בסופינציה, הגב אמור להתאמץ פחות, כי ביחד הם מפיקים אותה תוצרת (עבודה) כמו מתח בפרונציה (אלא אם כן אתה מתכוון להגיד ש"הגב עובד אותו דבר" בגלל מספר החזרות הגבוה יותר שמתאפשר בסופינציה).
לא נראה לי הגיוני שברגע שאתה עושה יותר חזרות בתרגיל כלשהו חלוקת השרירים שעובדת בו משתנה

ביחד הם לא מפיקים אותה עבודה, כי בסופינציה אפשר להרים יותר משקל.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הגב עובד אותו הדבר, ואתה מצליח לעשות יותר חזרות\להרים יותר משקל כי היד עוזרת

באחוזים כנראה שהגב עובד קצת פחות,
אבל השלם הוא לא אותו שלם.

ביחד הם לא מפיקים אותה עבודה, כי בסופינציה אפשר להרים יותר משקל.
טוב, אם מדובר על מתח בתוספת משקל ובסופינציה אתה שם משקל גבוה יותר הכל ברור.
לא נראה לי הגיוני שברגע שאתה עושה יותר חזרות בתרגיל כלשהו חלוקת השרירים שעובדת בו משתנה
ברור שלא. המצב הפוך: אם אתה מגייס יותר שרירים (הדו-ראשי במקרה שלנו) אתה יכול לעשות יותר חזרות או להעמיס יותר משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית