עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מסתדר לי. אם הדו-ראשי מתאמץ יותר בסופינציה, הגב אמור להתאמץ פחות, כי ביחד הם מפיקים אותה תוצרת (עבודה) כמו מתח בפרונציה (אלא אם כן אתה מתכוון להגיד ש"הגב עובד אותו דבר" בגלל מספר החזרות הגבוה יותר שמתאפשר בסופינציה).הגב עובד אותו דבר.
לא נראה לי הגיוני שברגע שאתה עושה יותר חזרות בתרגיל כלשהו חלוקת השרירים שעובדת בו משתנהזה לא מסתדר לי. אם הדו-ראשי מתאמץ יותר בסופינציה, הגב אמור להתאמץ פחות, כי ביחד הם מפיקים אותה תוצרת (עבודה) כמו מתח בפרונציה (אלא אם כן אתה מתכוון להגיד ש"הגב עובד אותו דבר" בגלל מספר החזרות הגבוה יותר שמתאפשר בסופינציה).
ביחד הם לא מפיקים אותה עבודה, כי בסופינציה אפשר להרים יותר משקל.זה לא מסתדר לי. אם הדו-ראשי מתאמץ יותר בסופינציה, הגב אמור להתאמץ פחות, כי ביחד הם מפיקים אותה תוצרת (עבודה) כמו מתח בפרונציה (אלא אם כן אתה מתכוון להגיד ש"הגב עובד אותו דבר" בגלל מספר החזרות הגבוה יותר שמתאפשר בסופינציה).
באחוזים כנראה שהגב עובד קצת פחות,זה לא מסתדר לי. אם הדו-ראשי מתאמץ יותר בסופינציה, הגב אמור להתאמץ פחות, כי ביחד הם מפיקים אותה תוצרת (עבודה) כמו מתח בפרונציה (אלא אם כן אתה מתכוון להגיד ש"הגב עובד אותו דבר" בגלל מספר החזרות הגבוה יותר שמתאפשר בסופינציה).
טוב, אם מדובר על מתח בתוספת משקל ובסופינציה אתה שם משקל גבוה יותר הכל ברור.ביחד הם לא מפיקים אותה עבודה, כי בסופינציה אפשר להרים יותר משקל.
ברור שלא. המצב הפוך: אם אתה מגייס יותר שרירים (הדו-ראשי במקרה שלנו) אתה יכול לעשות יותר חזרות או להעמיס יותר משקל.לא נראה לי הגיוני שברגע שאתה עושה יותר חזרות בתרגיל כלשהו חלוקת השרירים שעובדת בו משתנה