הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חוזק ללא מסה (זקוק לייעוץ)

CoolFish

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום.
לאחרונה נרשמתי לחדר כושר, פעם ראשונה בחיים, אבל הגוף שלי חזק יחסית (אני מתאמן בבית מתח וכאלה).
אני רוצה למצוא תכנית שתחזק אותי, הרבה שרירי ליבה ובאופן כללי, בלי להעלות הרבה משקל ובלי להתנפח. רוצה להיות רזה וחזק בקיצור. רוצה להשאר גמיש ולא לאבד זריזות וזמישות.
תודה רבה

נתונים-
בן 21
גובה- 170
משקל- 59
לא יודע עוד מה לכתוב אם צריך....

שוב תודה!

הזריזות והגמישות לא אמורה להיפגע.. כדי להתחזק אתה צריך להרים יותר כבד, וכמעט ללא יוצא מהכלל בשביל להרים יותר כבד אתה צריך להיות בפלוס קלורי, מה שאומר שאתה תגדל..

עלייה במשקל זה פונקציה של תזונה, מאזן קלורי חיובי - תעלה, ניטרלי - לא תעלה.
אם אתה רוצה להתחזק ולא לעלות במשקל, אתה צריך לדאוג להשאר במאזן ניטרלי. כך בחשבון שלא תצליח להתחזק הרבה.

אם אתה רוצה להיות חזק אתה צריך להרים כבד אם אתה רוצה להרים באמת כבד אתה צריך לאכול כמו גבר שמרים כבד ואם אתה אוכל כמו גבר שמרים כבד אתה תעלה במשקל. אתה לא תיראה כמו קולמן אם זה מה שמדאיג אותך והזריזות שלך לא תיפגע אם זה מה שמדאיג אותך

• פותח/ת השרשור
ברור לי שאני אגדל. אני לא רוצה להתנפח יתר על המידה. לדוגמה, יכול להיות אדם קטן יותר ופחות מנופח מבחינת שרירים, שיוכל להרים יותר משרירן גדול, השרירים שלו בנויים יותר טוב יותר נכון או משהו.
הבנתי משהו במעורפל, שאם אתה עושה הרבה משקל ומעט חזרות, נגיד 5 חזרות, ומתאים את המשקל שיהיה המקסימום שאתה יכול ב5 חזרות, אתה פחות מתנפח יותר עובד על 'חוזק מתפרץ'(?) או משהו כזה... הבנתי שהרבה חזרות על משקלים קטנים סתם מנפחות אבל שזה נפח שלא שווה הרבה כוח.
לא חשוב לי מבחינה אסטטית אלא פיזית. רוצה להיות חופשי לגמרי תנועתית.

תודה לכל מי שעוזר

אין סיבה שהתנועתיות שלך תיפגע ממאסת שיר, הכל עניין של אימונים נכונים. קח לדוגמא את הספורטאים
ב-crossfit games. המשקל הממוצע שם הוא בין 85-95 והתנועתיות שלהם מדהימה.

עריכה- עכשיו ראיתי שאתה שוקל 59, אני לא חושב שתוכל להתחזק אפילו קצת ללא עלייה במשקל,
ובטח לא תוכל להתחזק ללא אוכל. (אתה מבין את המשוואה שעשיתי פה? אם לא תאכל לא תתחזק, ואם תתחזק- תעלה במסת שריר)

אין ברירה אלא להתקרנף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבהרה-
רוצה למצוא תכנית שתתן לי מינימום משקל (וניפוח) ומקסימום כוח. בהשוואה אחד לשני.
שוב תודה

אוכל+אימונים נכונים=כוח.
אימונים נכונים+עלייה בכוח+אוכל (האוכל הוא קבוע במשוואה!)= ניפוח, אי אפשר להתחמק מזה.

אם להיות פרקטיים- בצע ss עם פלוס קלורי יחסית קטן, ותעקוב אחרי אתר שקוראים לו mobilitywod לשיפור הגמישות והתנועתיות.

אני יכול להעיד על עצמי שאני בחור די גדול (95 קילו), אני עוקב אחרי האתר הזה והתוצאות מעולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית