הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעות בקריאטין מונו דיימטייז

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
דבר ראשון לא התאמנתי במשך שבוע אבל המשכתי לקחת את הקריאטין (5 גר' ליום) כי נגמר לי המנוי
אבל אני יחדש ביום ראשון בכל מקרה היום הסתכלתי על הקופסה (קילו קראיטין) ובמשך הזמן הזה שלקחתי 5 גר' כל יום
כמעט גמרי שליש קופסה איך זה יכול להיות? זה אמור להישאר לפחות 200 ימים..
ומדדתי גם עם סקופ שיש לי וגם עם משקל מזון..

ואם אני ידחה את המכון בעוד שבוע להמשיך לקחת קריאטין?

אין פה איזה קסם..
הקריאטין לא נעלם..

כנראה שלקחת הרבה בלי לשים לב

אם זה רק עוד שבוע אז כבר תמשיך, לא קריטי

איזה טעות?
ככל הנראה לקחת יותר מ5 גרם ליום.
בכל מקרה, אל תסתכל על הנפח, תשקול ותראה כמה יוצא. אגב, חבר בדיוק קנה קופסא כזאת מהמכון ושם על המשקל
IMG-20131102-WA0002.jpg

• פותח/ת השרשור
אין פה איזה קסם..
הקריאטין לא נעלם..

כנראה שלקחת הרבה בלי לשים לב

אם זה רק עוד שבוע אז כבר תמשיך, לא קריטי

אני יודע שהוא לא נעלם אבל זה מוזר יש לי סקופ קטן ושאני שוקל אותו יוצא לי 5 גר' (המשקל לא מחשב את הכף)

הינה תמונה
ltvrgnlgzn2n.jpg

וזה מה שנשאר לי (952 גר' בלי הקופסה)
jkbwmmjzvrkm.jpg

במשך שבוע גמרת 300 גרם קריאטין?

גמרתי 52 ואני צריך לגמור 35

איזה טעות?
ככל הנראה לקחת יותר מ5 גרם ליום.
בכל מקרה, אל תסתכל על הנפח, תשקול ותראה כמה יוצא. אגב, חבר בדיוק קנה קופסא כזאת מהמכון ושם על המשקל
צפה בקובץ המצורף 13053

אני לוקח על הבוקר 5 גר' ולא נוגע בקופסה, שקלתי ויצא לי 952 גר' בלי הקופסה (הקופסה שוקלת 100)

גרמת 48 במקום 35, אוי אוי אוי
אז נשפך לך פה ושם או ששמת בחלק מהמקרים כפית קדושה יותר מהרצוי, לא קרה כלום ואני לא רואה כאן שום טעות.

• פותח/ת השרשור
הסקופ היה באריזה?

לא אחי בדיימטייז קריאטין אין להם סקופ זה סקופ שהיה לי כבר בבית
גרמת 48 במקום 35, אוי אוי אוי
אז נשפך לך פה ושם או ששמת בחלק מהמקרים כפית קדושה יותר מהרצוי, לא קרה כלום ואני לא רואה כאן שום טעות.

אבל זה נראה ממש הרבה :/ תסתכל בתמונה כמה זה מראה שירד אבל אם אתה אומר מבחינה בריאותית
אין בעיה לקחת כזאת כמות של שבוע אז סבבה.

אתה הרי כימעט תמיד עובר את הקצה של הסקופ (שנוצר לך ''הר'' של קראטין),לא?אז יוצא לך כל פעם טיפה יותר מ5 גרם...תמשיך לקחת קריאטין גם כשאתה לא הולך למכון.

למזלי יש לי סקופ מאיזה NSI שקניתי לפני איזה 3 שנים , ככה בכול הקריאטינים משום מה לא שמים כף מדידה.... וניסיתי הרבה חברות

מרגיז אכו שרמוטה 🤬🤬🤬

• פותח/ת השרשור
אתה הרי כימעט תמיד עובר את הקצה של הסקופ (שנוצר לך ''הר'' של קראטין),לא?אז יוצא לך כל פעם טיפה יותר מ5 גרם...תמשיך לקחת קריאטין גם כשאתה לא הולך למכון.

האמת שלא נוצר הר כי אני מחליק עם סכין אז זה יוצא ישר בכל מקרה עברתי לסקופ אחר יותר קטן שרשום עליו 5 MIL ועל השני היה רשום 7.5
אבל במשקל ה5 MIL מראה 3 גרם..
אני חייב לחזור למכון כבר השריר התחיל להיות יותר חלש בחזה ואני מרגיש את זה :/ וכולה שבוע אני לא במכון..

למזלי יש לי סקופ מאיזה NSI שקניתי לפני איזה 3 שנים , ככה בכול הקריאטינים משום מה לא שמים כף מדידה.... וניסיתי הרבה חברות

מרגיז אכו שרמוטה 🤬🤬🤬

צודק זה באמת מרגיש שהם לא שמים סקופ ועוד פה זה די חשוב...
והסקופ הזה בדיוק 5 גרם? איפה אפשר לקנות כזה?

• פותח/ת השרשור
זה אומר שהנפח הוא 5 מ"ל אבל המשקל 3 גרם. לתגובה אופטימלית אתה רוצה 5 גרם.

אבל כשאני שם 5 גר' אומרים לי אחרי זה שאני שם יותר מדי :/ מה לעשות לשים בכף שיוצא על המשקל 5 גר' או לא?
וזה מוזר כי גם השתמשתי 5 גרם אבל במקום שיצא לשבוע 35 יצא 48 כאילו 7 גר' יותר נפלו או אנערף מה קרה להם..
כי לא שמתי כי אני מיישר את הסקופ שיצא בדיוק ומה שמצחיק זה נראה הרבה יותר מ42 גר'..
נגיד וכן אני לוקח קצת יותר אין עם זה בעיה נכון?

שמע, אתה עושה סיפור מדבר שהוא שטותי.
אז "נעלמו" [לא באמת נעלמו, הם כנראה האבקה הדקיקה בדפנות או משהו] 7 גרם, כל ההתעסקות על לקחת בדיוק 5 גרם לא רלוונטית, ממילא לא נספגים כל ה5 גרם בגוף, אלא יותר לכיווץ ה2-3.
משה דיבר על זה כבר בעבר, אתה מוזמן להריץ חיפוש.

נגיד וכן אני לוקח קצת יותר אין עם זה בעיה נכון?
לא, אין עם זה בעיה.

מה לעשות לשים בכף שיוצא על המשקל 5 גר' או לא?
כן, אם המשקל שלך לא מזייף זה מה שאתה צריך לעשות. בקשר לאותם גרמים גרמים אבודים, אני בטוח שלא שקלת את הקופסה לפני שהתחלת, כך שייתכן שהיה חסר קצת. לא עניין משמעותי.

• פותח/ת השרשור
שמע, אתה עושה סיפור מדבר שהוא שטותי.
אז "נעלמו" [לא באמת נעלמו, הם כנראה האבקה הדקיקה בדפנות או משהו] 7 גרם, כל ההתעסקות על לקחת בדיוק 5 גרם לא רלוונטית, ממילא לא נספגים כל ה5 גרם בגוף, אלא יותר לכיווץ ה2-3.
משה דיבר על זה כבר בעבר, אתה מוזמן להריץ חיפוש.

יכול להיות באמת שזה נדבק צדדים בכל מקרה למה נספג רק 2-3 גרם? חיפשתי את הכתבה ולא מצאתי :/
אתה יכול להביא לי לינק לכתבה הזאת?

אז אני יחזור
לא, אין עם זה בעיה.

כן, אם המשקל שלך לא מזייף זה מה שאתה צריך לעשות. בקשר לאותם גרמים גרמים אבודים, אני בטוח שלא שקלת את הקופסה לפני שהתחלת, כך שייתכן שהיה חסר קצת. לא עניין משמעותי.

אז אני יחזור ל5 גר' ונראה כמה זמן האבקה תשרוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית