מידע פרופיונאט אלפא פארמה UG..

• פותח/ת השרשור Gil252
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Gil252

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
חומר טוב או זיוף עלוב? מישהו ניסה או יודע ויכול לשפוך קצת אור?

החומר נחמד אבל בגלל שהוא אנדרדוז אז צריך להזריק יותר כדי לקבל משהו. רוב מי שראיתי משתמש בו למשל רוצה 500 מג טסט - אז הוא מזריק 750 כדי לקבל 500 מהחומר הזה. מניסיון החומר עובד פצצה ויש תוצאות טובות - רק כמו שאמרתי יש שם בערך 70% חומר אולי פחות או יותר בגלל זה צריך להזריק יותר.

אלפא פארמה הם לא אנדרגראונד , הם מגיעים רק באמפולות והם חברה רפואית , אם נתקלת בויאלים אז אכלת זיוף

גם אלפא באמפולות זה לא רפואי!!!
תפסיקו סתם להמציא שטויות!! זה שאלפא המקורי מגיע באמפולות זה דבר אחד ! רפואי הם לא!
אלפא המקורי הם UG אבל יש להם מוניטין מעולה וזו חברה מאוד איכותית.

רפואי זה הדבר הזה שניגשים לבית מרקחת וקונים משם.
רפואי זה הדבר הזה שרשום בFDA או בכל מקום מורשה אחר.

חומר טוב או זיוף עלוב? מישהו ניסה או יודע ויכול לשפוך קצת אור?

זה לא אלפא המקורי. כמו רוב החומרים זה מיוצר בארץ תחת כמובן פירמה עם שם טוב.
לגבי איך הם? בחברות האלה זה רולטה רוסית - יש כאלה שהם פצצה וכאלה סבירים וכאלה כלום.
הם זולים זה מה שבטוח.

גם אלפא באמפולות זה לא רפואי!!!
תפסיקו סתם להמציא שטויות!! זה שאלפא המקורי מגיע באמפולות זה דבר אחד ! רפואי הם לא!
אלפא המקורי הם UG אבל יש להם מוניטין מעולה וזו חברה מאוד איכותית.

רפואי זה הדבר הזה שניגשים לבית מרקחת וקונים משם.
רפואי זה הדבר הזה שרשום בFDA או בכל מקום מורשה אחר.
על כמה כסף שמים שהם רפואי ??? , הם רשומים כרפואי כמו שבלקן רשומים שהם רפואי אתה יכול לבדוק את זה בספר של וויליאם הבן אדם שעשה בדיקות להרבה חברות שקיימות , אני לא ממציא את זה אתה יודע ...

על כמה כסף שמים שהם רפואי ??? , הם רשומים כרפואי כמו שבלקן רשומים שהם רפואי אתה יכול לבדוק את זה בספר של וויליאם הבן אדם שעשה בדיקות להרבה חברות שקיימות , אני לא ממציא את זה אתה יודע ...

תגיד אתה רציני או שאתה צוחק?
זו חברה שממוקמת בהודו!! הודו פור קרייסט סייק.
הם מייצרים אנאבוליים שבכלל לא בשימוש עבור בני אדם כמו בולדנון!
העובדה שנתנו להם אישור רפואי בהודו לא הופכת אותם לרפואי. אתה לא יכול לרכוש אותם בבתי מרקחת ברחבי העולם, נכון?
למה זה?

תחשוב קצת לפני שאתה זורק את המונח רשומים כרפואי. תראה לי בארה"ב שהם מאושרים לשימוש ע"י הFDA

העובדה שנתנו להם אישור רפואי בהודו לא הופכת אותם לרפואי. אתה לא יכול לרכוש אותם בבתי מרקחת ברחבי העולם, נכון?
למה זה?

תחשוב קצת לפני שאתה זורק את המונח רשומים כרפואי. תראה לי בארה"ב שהם מאושרים לשימוש ע"י הFDA
נו אני מתכוון שהם רשומים כרפואי הם שיחדו את מי שצריך ובגלל זה תעשה גוגל ותמצא אותם כפארמה ולא ug בהרבה ואני יודע שהם נמצאים בהודו , בגדול יש להם כמעט תנאים סטריליים והם לא מייצרים במטבח

נו אני מתכוון שהם רשומים כרפואי הם שיחדו את מי שצריך ובגלל זה תעשה גוגל ותמצא אותם כפארמה ולא ug בהרבה ואני יודע שהם נמצאים בהודו , בגדול יש להם כמעט תנאים סטריליים והם לא מייצרים במטבח

בגלל זה אמרתי שהם איכותיים. אבל הם לא רפואי.

למה זה?

1. לא לכולם יש גישה לרפואי.
  2. חלק מהם לא משמשים ברפואה וחלק לא ימכרו בבתי מרקחת בעולם מטעמים שלאו דווקא קשורים לכך שאינו רפואי.
  3. למי איכפת מה-FDA? אתה חושב שה-FDA מסתובב בעולם במטרה לבחון ולאשר/לפסול כל חומר שהוא farma grade? האם חומר שלא נבדק ע"י הFDA אינו יכול להיות רפואי?
  4. למיטב ידיעתי דווקא לבילדרים מקצועיים מהמזה"ת הגישה לחומרים הכי טובים. תבדוק את הנתון.

אישית
אם הבחור שמכר לך אלפא-פארמה זה אותו בחור שמכר לי.
אל תלך על זה..הבחור לא אמין בגרוש וימכור את אמא שלו בשביל כמה חתיכות. ככה שגם אם החומר טוב לא הייתי קונה מהידיים שלו

• פותח/ת השרשור
תודה רבנ עזרתם לי מאוד..
Calvin אתה יכול להסביר לי קצת יותר על אופן הנטילה? אני יודע שהחומר הוא זיוף של אלפא ושזו סתם מדבקה אבל באמת כמו שאמרת בניתי על זה שיש בו מינון סביר ולקחתי 2 סיסי כל יומיים כבר ארבעה שבועות(!) ולמרות זאת התוצאות לא משהו בכלל עד כה..

למה זה?

מעניין שאתה כותב פתאום תגובה כזו, לפני כמה ימים התווכחת איתי ש׳לבבות כוחלים׳ מתאילנד זה גם רפואי...
חחחחחח...

לבבות כחולים של ״בודיריסרצ׳ בתאילנד נחשב שם לרפואי כמו הבריטיש דיספנסרי וכמו שבלקן נחשב לרפואי במולדובה ..אבל נחשב שם לרפואי במדינות עולם 3
או יותר נכון שילמו כמה מאות דולרים ועשו את זה יעני ״רפואי״ שלמעשה זה אנדרגראונד פראקסלנס

אני בכלל חושב שהוויכוח על רפואי לא רפואי זה מיותר !
מה שחשוב זה השורה התחתונה :
עובד או לא עובד
עובד טוב או מקרטע

כל החברות שצינתם כרפואי מוכרות ישירות לאדם הפרטי או רק לבתי מרקחת ?

אז אני מבינה שלא ניתן להזמין דרך האתרים המקוריים כגון אלפא פארמה בריטיש דיספנסרי בלקן וכדומה ונשאר רק לסמוך על דילרים שטוענים שזה מהחברות הנ"ל ספק רב אם הם מחזיקים מקור

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית