עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חומר טוב או זיוף עלוב? מישהו ניסה או יודע ויכול לשפוך קצת אור?
אלפא פארמה הם לא אנדרגראונד , הם מגיעים רק באמפולות והם חברה רפואית , אם נתקלת בויאלים אז אכלת זיוף
חומר טוב או זיוף עלוב? מישהו ניסה או יודע ויכול לשפוך קצת אור?
על כמה כסף שמים שהם רפואי ??? , הם רשומים כרפואי כמו שבלקן רשומים שהם רפואי אתה יכול לבדוק את זה בספר של וויליאם הבן אדם שעשה בדיקות להרבה חברות שקיימות , אני לא ממציא את זה אתה יודע ...גם אלפא באמפולות זה לא רפואי!!!
תפסיקו סתם להמציא שטויות!! זה שאלפא המקורי מגיע באמפולות זה דבר אחד ! רפואי הם לא!
אלפא המקורי הם UG אבל יש להם מוניטין מעולה וזו חברה מאוד איכותית.
רפואי זה הדבר הזה שניגשים לבית מרקחת וקונים משם.
רפואי זה הדבר הזה שרשום בFDA או בכל מקום מורשה אחר.
על כמה כסף שמים שהם רפואי ??? , הם רשומים כרפואי כמו שבלקן רשומים שהם רפואי אתה יכול לבדוק את זה בספר של וויליאם הבן אדם שעשה בדיקות להרבה חברות שקיימות , אני לא ממציא את זה אתה יודע ...
נו אני מתכוון שהם רשומים כרפואי הם שיחדו את מי שצריך ובגלל זה תעשה גוגל ותמצא אותם כפארמה ולא ug בהרבה ואני יודע שהם נמצאים בהודו , בגדול יש להם כמעט תנאים סטריליים והם לא מייצרים במטבחתגיד אתה רציני או שאתה צוחק?
זו חברה שממוקמת בהודו!! הודו פור קרייסט סייק.
הם מייצרים אנאבוליים שבכלל לא בשימוש עבור בני אדם כמו בולדנון!
העובדה שנתנו להם אישור רפואי בהודו לא הופכת אותם לרפואי. אתה לא יכול לרכוש אותם בבתי מרקחת ברחבי העולם, נכון?
למה זה?
תחשוב קצת לפני שאתה זורק את המונח רשומים כרפואי. תראה לי בארה"ב שהם מאושרים לשימוש ע"י הFDA
נו אני מתכוון שהם רשומים כרפואי הם שיחדו את מי שצריך ובגלל זה תעשה גוגל ותמצא אותם כפארמה ולא ug בהרבה ואני יודע שהם נמצאים בהודו , בגדול יש להם כמעט תנאים סטריליים והם לא מייצרים במטבח
תגיד אתה רציני או שאתה צוחק?
העובדה שנתנו להם אישור רפואי בהודו לא הופכת אותם לרפואי. אתה לא יכול לרכוש אותם בבתי מרקחת ברחבי העולם, נכון?
למה זה?
תחשוב קצת לפני שאתה זורק את המונח רשומים כרפואי. תראה לי בארה"ב שהם מאושרים לשימוש ע"י הFDA
מעניין שאתה כותב פתאום תגובה כזו, לפני כמה ימים התווכחת איתי ש׳לבבות כוחלים׳ מתאילנד זה גם רפואי...תגיד אתה רציני או שאתה צוחק?
למה זה?
ראסמיאני בכלל חושב שהוויכוח על רפואי לא רפואי זה מיותר !
מה שחשוב זה השורה התחתונה :
עובד או לא עובד
עובד טוב או מקרטע
זה תרופת מרשם, הדרך היחידה להשיג רפואי בדרך חוקית זה לקבל מרשם מהרופאכל החברות שצינתם כרפואי מוכרות ישירות לאדם הפרטי או רק לבתי מרקחת ?