ייעוץ Z.M.A

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
קיבלתי 180 כדורי ZMA שזה 2 בקבוקים של 90 כדורים כל אחד (אל תשאלו מאיפה...קומבינות) אבל אני לא בטוח אם אני רוצה להשתמש בהם בכלל כי אני לא יודע עליהם ממש....
מישהו יכול בבקשה לומר לי מה זה התוסף הזה? מה הוא עושה בכלל? האם כדאי לקחת אותו? אפשר לקחת אותו בנוסף לקריאטין? תופעות לוואי? סכנות?
תודה רבה מראש ושיהיה לנו שבוע טוב! D=

ציטוט של ג'ים וונדלר על ZMA , תסיק מסקנות לבד :

ZMA – this is my favorite supplement as this allows me to sleep longer and without"
"waking up. Plus, I swear this helps me have larger amounts of ejaculate.

עד כמה שאני קראתי ושמעתי מאנשים זה חארטה ברטה לא שווה לשים עלו שקל (מזלך קיבלת בחינם).

האותיות של ZMA זה

Z= zinc (שזה אבץ)
M= Magnesium (שזה מגנזיום 🙄 )
A= Vitamin B6 ( וויטמין בי 6 )...

תבין לבד מזה מה זה שווה .. 🖕

• פותח/ת השרשור
זה לא יכול להזיק(נכון?)....ניראה לי אני אשתמש...אבל יותר מאוחר...בינתיים התחלתי עם הקריאטין.
עוד חודשייפ ככה אני אתחיל ZMA וניראה אם יש שיפור.
תודה רבה אנשים

זה לא יכול להזיק(נכון?)....ניראה לי אני אשתמש...אבל יותר מאוחר...בינתיים התחלתי עם הקריאטין.
תודה רבה אנשים

להזיק בוודאי שלא , אנחנו מדברים על לעולי מה שזה לא עושה.

תודה רבה אנשים

אין בעיה לשלב עם קריאטין, זה בסך הכל ויטמינים...

תוסף מצוין. אבל בגלל שהכל בא בקופסה אחת תצטרך לשלם בערך כפול. אין שום סיבה שלא תקח את זה עם קריאטין

אחלה תוסף. נותן שינה עמוקה ומלאה יותר, עוזר בהתאוששות והתאוששות שרירים. בגלל שהתוסף מכיל כמה ויטמינים ומינרלים יחד הוא יחסית חקר. כשיגמר לך עדיף לקנות את המרכיבים של התוסף בנפרד, כדי לחסוך כסף

• פותח/ת השרשור
י
אחלה תוסף. נותן שינה עמוקה ומלאה יותר, עוזר בהתאוששות והתאוששות שרירים. בגלל שהתוסף מכיל כמה ויטמינים ומינרלים יחד הוא יחסית חקר. כשיגמר לך עדיף לקנות את המרכיבים של התוסף בנפרד, כדי לחסוך כסף
יקרה משהו כשאני אפסיק? הפרעות שינה וכו?
לא שזה נשמע הגיוני אני רק שואל כדי להיות בטוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית