עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבקת חלבון אני לוקח כדי להשלים חלבון יומי , המשקל שלי די גדול לכן הגוף שלי צריך יותר חלבון, במיוחד שאני בצבא ואני בקושי מוצא מקורות חלבון לכמות שאני צריך לספק ביום .ZMA זה אבץ, מגנזיום, ו-B6, שלושה דברים שבהחלט לא מזיק לקחת אתה יכול לנסות ולראות אם זה עוזר לך בהתאוששות, אבל זה לא תרופת פלא, ואין לזה שום משמעות אם זה בחיטוב או לא. כדאי שתמצא אחד עם שילוב נכון של הכמויות של האבץ והמגנזיום, אתה רוצה בערך 30 מ"ג אבץ ו-400 מ"ג מגנזיום בערך פר מנה, ועדיף שהמגנזיום לא יהיה אוקסיד.
לגבי התוספים שאתה לוקח, יש סיבה מסויימת שאתה לוקח אבקת חלבון?
אמינו זה בזבוז כסף מוחלט, ועוד במיוחד HMB, אין לך מה לקחת אותם
זה לא עוזר בהתאוששות, זה חרטא גדול, ואתה לא תאבד שריר מאירובילגבי אמינו אני צורך בשביל התאוששות שרירים, אני עושה אירובי ואני מפחד לאבד שריר
אם אתה לא מוצא את השילוב הנכון של הכמויות אז קח בנפרד, אם לא אין שום בעיה לקחת אותם ביחד בצורת ZMAעכשיו השאלה האם כדי לי לקחת אבץ ומגנזיום בנפרד או כן לקחת את ה z.m.a ?
אוקיי .זה לא עוזר בהתאוששות, זה חרטא גדול, ואתה לא תאבד שריר מאירובי
אם אתה לא מוצא את השילוב הנכון של הכמויות אז קח בנפרד, אם לא אין שום בעיה לקחת אותם ביחד בצורת ZMA
יותר משנה הכמויות וסוג המגנזיוםאוקיי .
וזה משנה איזה zma ? של איזה חברה כאילו?
ראיתי של nutrid ראיתי בסופר פארם וראיתי של אופטימום . השאלה אם יש הבדל ביניהם
אז איזה חברה הייתה ממליץ לי?יותר משנה הכמויות וסוג המגנזיום
אני לא כל כך מכיר את החברות שיש בארץ, אבל זה של אופטימום נוטרישיין הוא טובאז איזה חברה הייתה ממליץ לי?
אוקיי תודה רבהאני לא כל כך מכיר את החברות שיש בארץ, אבל זה של אופטימום נוטרישיין הוא טוב