הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בטסטוסטרון למטרת TRT

• פותח/ת השרשור me&you
  • פורסם בתאריך

me&you

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
בן 42 , עקב טסטוסטרון נמוך הרופא המליץ על טיפול בזריקות טסטוירון 250 אחת לחודש.

המטרה שלי היא לא סייקל...

יש לי עודף משקל גבוה ואני במשטר אימונים אירוביים ואנאירובים יחד עם תזונה נכונה.

השאלות שלי הם:
א. כפי שאני רואה מהפורום - המינון הזה נמוך ולא מסוכן (וטוב שכך) אך האם הוא יכול לגרום לבעיות (בהינתן העובדה שאני עם א"ש גבוהים?)
ב. האם מינון כזה יכול לגרום לתופעה של ג'ינו?

תודה

זה מינון בדיחה, במיוחד אם אתה עושה זריקה אחת לחודש.
זריקה חודשית תשאיר את רמות הטסט שלך גבוהות לשבוע-10 ימים ואז תהיה לך נפילה ותרגיש כל כך לא טוב.. שאתה בעצמך תרצה להזריק כבר לבד רק שזה יעבור כבר.
אין הגיון בזריקה אחת לחודש. אני מבין זריקה אחת לשבועיים, אבל אחת לחודש ועוד ״רק״ 250 מ״ג זה נמוך ולא יציב.
האידאל ל TRT יהיה 100-125 מ״ג לשבוע (לדעתי).
אתה יכול לעשות בדיקות דם שבוע אחרי שימוש ו-3 שבועות אחרי שימוש, כדי לראות שהערכים לא גבוהים מידי בדם. בעיקרון זה ניסוי וטעיה.
מינונים שכאלו בד״כ לא גורמים לג׳ינו אלא אם אתה מאוד רגיש.
בעיות לא צפויות עם מינון כזה, אבל שוב, אם יש לך משהו גנטי איי שם הכל יכול להיות...

שלום,

השאלות שלי הם:
א. כפי שאני רואה מהפורום - המינון הזה נמוך ולא מסוכן (וטוב שכך) אך האם הוא יכול לגרום לבעיות (בהינתן העובדה שאני עם א"ש גבוהים?)

תודה
עם הטיפול הנל בדרך כלל נותנים זריקה אחת לחודש עם חומר שנקרא סוסטנון ולא טוסטוירון שזה טסטוסטרון אננטט , כמו שמשה אמר וכבר היה כאן בחור שעשה טיפול אצל רופא עם טסט אננטט זריקה אחת לחודש הייתה לו נפילה אחרי שבועיים ואמרתי לו שזה לא יחזיק לו לחודש . המרה לאסטרוגן מתחילה ממינון גבוהה ועצם כך אתה יכול לפתח ג׳ינו

שלום,

השאלות שלי הם:

תודה

ייתכן מאוד גם שהטסט' הטבעי שלך יעלה ככל שתשיל ממשקלך.
אני מניח שהרופא (רק מניח) נותן לך טסטווירון פעם בחודש עקב משקלך הגבוה.
ישנם סיכונים מסויימים, אך ברמות האלה הם אפסיים, הסיכוי לג'ינו נמוך מאוד אך אפשרי.
אם אתה מרגיש בכל רגע, עקצוצים או רגישות באיזור החזה גש לרופא.

אני מאוד ממליץ לך להתמקד באירובי פעמיים ביום ועוד אימון כוח. (מדובר באירובי לא עצים בכלל)
אתה תראה תוצאות מהירות ויפות.

• פותח/ת השרשור
ייתכן מאוד גם שהטסט' הטבעי שלך יעלה ככל שתשיל ממשקלך.
אני מניח שהרופא (רק מניח) נותן לך טסטווירון פעם בחודש עקב משקלך הגבוה.
ישנם סיכונים מסויימים, אך ברמות האלה הם אפסיים, הסיכוי לג'ינו נמוך מאוד אך אפשרי.
אם אתה מרגיש בכל רגע, עקצוצים או רגישות באיזור החזה גש לרופא.

אני מאוד ממליץ לך להתמקד באירובי פעמיים ביום ועוד אימון כוח. (מדובר באירובי לא עצים בכלל)
אתה תראה תוצאות מהירות ויפות.

פעמיים ביום אירובי? או שבשבוע?

• פותח/ת השרשור
לא קשה, אבל מה הסיבה שאתה ממליץ על פעמיים אירובי ביום? יש קשר לזריקה של הטסטוסטרון?
או שזו פשוט המלצה לא"ש גבוהים?

עם הטיפול הנל בדרך כלל נותנים זריקה אחת לחודש עם חומר שנקרא סוסטנון ולא טוסטוירון שזה טסטוסטרון אננטט , כמו שמשה אמר וכבר היה כאן בחור שעשה טיפול אצל רופא עם טסט אננטט זריקה אחת לחודש הייתה לו נפילה אחרי שבועיים ואמרתי לו שזה לא יחזיק לו לחודש . המרה לאסטרוגן מתחילה ממינון גבוהה ועצם כך אתה יכול לפתח ג׳ינו

אני כבר מקבל פעם ב-3 שבועות ומרגיש +- יציב.

לא קשה, אבל מה הסיבה שאתה ממליץ על פעמיים אירובי ביום? יש קשר לזריקה של הטסטוסטרון?
או שזו פשוט המלצה לא"ש גבוהים?

כי זה יביא אותך למקום טוב ויוריד רמות אסטרוגן.
מלבד שאר הדברים שהם ברורים מאליהם.

אגב, כשאני אומר אירובי אני מכוון להליכה בערך במיהרות 7-8 בהליכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית