עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אפשרי להגיע למהירות הזאת ? בקושי אני מצליחה ללכת על 6 כמה דקות וישר חוזרת ל5.5בואי נתחיל קודם כל מזה שתפחיתי את האירובי שלך על ההליכון מ-50 דק' ל-30 דק' ותעלי את מהירות ההליכון מ-5 קמ"ש ל-8,9 קמ"ש לפחות.
תתחילי עם אימון הפוגות בקצב שלך ולאט לאט תעלי את הרמה. תעשי חצי שעה אירובי כולל כשאת מחלקת את החצי שעה הזאת ל-5 דק' ריצה על 8,9 קמ"ש ו-5 דק' הליכה בקצב 5 קמ"ש ככה לאורך 30 דק' על ההליכון.
ודה על התגובות.
אני משתדלת לאכול הכל חוץ מלחם פסטה ומתוקים בחודשיים האחרונים.
כשהארוחה שלי היא כל שעתיים וחצי בכמות של בין 200 ל250 גרם .
גם השתיה היא חצי שעה לפני ואחרי ארוחה .
וגם כל חצי שעה שותה כוס מים ולא יותר מ1.
כל זה כדי לקצר את הקיבה באופן טבעי וללא ניתוחים.
בחודש האחרון הוספתי כושר בין 3 ל5 פעמים בשבוע שזה הליכון 50 דקות מהירות 5.7 מכשיר לידיים וכתפיים של שלוש אופציות כל אופציה 40 מתיכות. וכפיפות בטן בנתיים 40. לפעמים גם מכשיר אופניים 10 דקות.
בזכות כל זה וללא מאמץ להפך הכל כיף עד עכשיו ירדתי 12 קילו . הפחד שלי שאני אמשיך לרדת והבטן תיפול וזה מצב שאני ממש לא רוצה
בואי נתחיל קודם כל מזה שתפחיתי את האירובי שלך על ההליכון מ-50 דק' ל-30 דק' ותעלי את מהירות ההליכון מ-5 קמ"ש ל-8,9 קמ"ש לפחות.
תתחילי עם אימון הפוגות בקצב שלך ולאט לאט תעלי את הרמה. תעשי חצי שעה אירובי כולל כשאת מחלקת את החצי שעה הזאת ל-5 דק' ריצה על 8,9 קמ"ש ו-5 דק' הליכה בקצב 5 קמ"ש ככה לאורך 30 דק' על ההליכון.
את בדרך הנכונה פשוט תמשיכי כך!בזכות כל זה וללא מאמץ להפך הכל כיף עד עכשיו ירדתי 12 קילו
אם תצליחי ללכת במהירות 9 קמ"ש תהיי אלופת הארץ בהליכה לנשים (אני לא צוחק). הוא חשב שאת רצה.זה אפשרי להגיע למהירות הזאת ?
יש מצב שארצה בבוא הזמן .אם תצליחי ללכת במהירות 9 קמ"ש תהיי אלופת הארץ בהליכה לנשים (אני לא צוחק). הוא חשב שאת רצה.
בהצלחה!היום אני יכולה בכיף מהירות 5.7 עד שעה
יש לך איזה מחקר שמראה שזה עוזר?ולהתפלל
יש לך איזה מחקר שמראה שזה עוזר?
יש מי שיכול להתנדב ולעזור לי בתזונה ? מה כדאי מה לא ?
יש לך תפריטי תזונה מוכנים באתר:יש מי שיכול להתנדב ולעזור לי בתזונה ? מה כדאי מה לא ?