הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ clen

• פותח/ת השרשור Maxx
  • פורסם בתאריך

Maxx

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
מה דעתכם על קלן אם אני לוקח אותו בלי כלום זה סבבה אני אראה תוצעות כבר אחרי הסייקל הראשון? ומה אני צריך לעשות מבחינת אימונים ותזונה אני כרגע בחיטוב דל פחמימה מה אופן השימוש בו ואיך החברה עזרה מישהו?

קבצים מצורפים

• $(KGrHqYOKokFJbdT-QB-BSbsYo69j!~~60_57.JPG
    $(KGrHqYOKokFJbdT-QB-BSbsYo69j!~~60_57.JPG
    KB 51.4 · צפיות: 181
סתם שאלה בן כמה אתה ? אני חושב שכל התוספים כולל קלן לא בשבילך אתה נשמע ילד בן 16

אני חותך את הקטן אם לא הקדמת אותי , רציתי לשאול באמת בן כמה הוא חששתי לרגע .

• פותח/ת השרשור
תאמת בן 18 וקצת ולמה אני נשמע ככה? רואים עם זה תוצאות יפות ולא חסר בארץ בני 16 שלוקחים

בן 18 וקצת.. אני חושב קצת החמאת לעצמך בגיל.

ממש עצוב שכבר בגיל כזה הילדים מתחילים לקחת חומרים. מזה סגריות?!

• פותח/ת השרשור
למה עצוב כאילו בני כמה כולם פה שהם לוקחים ועדיין לא התחלתי פשוט באתי לייעוץ ולמה לא ? מה הסיבות שלכם לקחת?
תעשה מה שאתה רוצה,בדרך כלל אנשים חכמים שואלים ואז עושים,ולא הפוך.
בתאכלס אתה צודק יצאתי טיפש ואין ויכוח על זה פשוט אני בחיטוב דל פחמימה ומתאמן בתוכנית מעולה שישה ימים בשבוע לא מחסיר אירובי ירדתי מ 20 א״ש ל11 בחודשיים בלי חומרים בכלל אבל לפי דעתי חרדת ל 9 יהיה הרבה יותר קשה ויקח הרבה יותר זמן אז רציתי משהו שיעיל את התהליך

למה עצוב כאילו בני כמה כולם פה שהם לוקחים ועדיין לא התחלתי פשוט באתי לייעוץ ולמה לא ? מה הסיבות שלכם לקחת?
בתאכלס אתה צודק יצאתי טיפש ואין ויכוח על זה פשוט אני בחיטוב דל פחמימה ומתאמן בתוכנית מעולה שישה ימים בשבוע לא מחסיר אירובי ירדתי מ 20 א״ש ל11 בחודשיים בלי חומרים בכלל אבל לפי דעתי חרדת ל 9 יהיה הרבה יותר קשה ויקח הרבה יותר זמן אז רציתי משהו שיעיל את התהליך

א. רובינו מעל גיל 24 ומעלה.
ב. אני לא מבין מה המטרה שלך להגיע ל9% שומן , איזה בשר ישאר עליך , ולמשך כמה זמן אתה חושב שתוכל למשוך על 9%?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע המסת שריר שלי לא נוראית 76 קילו 11 אחוז שומן ועדיין לא רואים אצלי קוביות אמרו לי שיתחילו לראות בסביבות ה8 אחוז ושהגוף יקבל יותר צורה

תאמת בן 18 וקצת ולמה אני נשמע ככה? רואים עם זה תוצאות יפות ולא חסר בארץ בני 16 שלוקחים
רק כדי לחדד לך את הרקע אני בן 30 ויש פה עוד כמה חבר׳ה בגיל הזה ...

• פותח/ת השרשור
ברור שלא אני יודע שאתם באים בקטע טוב ולפני שארנה אני אתייעץ פה הפעם ולסיכום מה שקניתי לא יעזור וזה אפילו לא כדורי שפיטים סתם יהרוג אותי לקחת את זה? תיקון קפיאין*

תשמע המסת שריר שלי לא נוראית 76 קילו 11 אחוז שומן ועדיין לא רואים אצלי קוביות אמרו לי שיתחילו לראות בסביבות ה8 אחוז ושהגוף יקבל יותר צורה

עזוב אותך,

• מסת השריר שלך נמוכה מדי.
  • אתה צעיר מכדי שתזדקק לזה.
  • עכשיו חורף, יהיה לך קר.
  • כמו שמיקרוס כתב בפוסט אחר, אין תצוגות בבסיסי צה"ל.
  • אתה לא יודע לקרא מרכיבים של תוסף. רצית קלנבוטרול קנית קפאין.
אפשר להמשיך... אתה אומר דהאימונים שלך מעולים, תמשיך איתם, אל תחפש קיצורי דרך כשאתה באפילה.
ברור שלא אני יודע שאתם באים בקטע טוב ולפני שארנה אני אתייעץ פה הפעם ולסיכום מה שקניתי לא יעזור וזה אפילו לא כדורי שפיטים סתם יהרוג אותי לקחת את זה? תיקון קפיאין*

קנית כדורי ק פ א י ן (עם עוד חרא צמחי).
אתה שואל אם לבלוע את זה?
תקרא מתי, למה ואיך מתספים בקפאין ותחליט לבד. (רמז : לא לפני השינה)
מעבר לכך, זה תוסף. לא תרופה, לא סטרואיד ולכן לא כ"כ קשור לפורום הזה...

עזוב אותך,

• מסת השריר שלך נמוכה מדי.
  • אתה צעיר מכדי שתזדקק לזה.
  • עכשיו חורף, יהיה לך קר.
  • כמו שמיקרוס כתב בפוסט אחר, אין תצוגות בבסיסי צה"ל.
  • אתה לא יודע לקרא מרכיבים של תוסף. רצית קלנבוטרול קנית קפאין.
אפשר להמשיך... אתה אומר דהאימונים שלך מעולים, תמשיך איתם, אל תחפש קיצורי דרך כשאתה באפילה.

קנית כדורי ק פ א י ן (עם עוד חרא צמחי).
אתה שואל אם לבלוע את זה?
תקרא מתי, למה ואיך מתספים בקפאין ותחליט לבד. (רמז : לא לפני השינה)
מעבר לכך, זה תוסף. לא תרופה, לא סטרואיד ולכן לא כ"כ קשור לפורום הזה...

מה אתם מפגרים? זה ממש לא קפאין והחרא הזה מזיק ברמות

תקראו את השרשרת הכימית של החרא הזה, זה נגזרת סינטטית לסטרואיד או בערך מה שהם מנסים להראות

חבל סתם להגיד למישהו שזה קפאין והוא יחשוב שבטוח לקחת את זה.
MAXX זרוק את זה לפח

קבצים מצורפים

• nutritionclen.jpg
    nutritionclen.jpg
    KB 56.7 · צפיות: 97
יש שם בין היתר קפאין ועוד זבל כזה או אחר. לא הייתי מגדיר את זה כפרו-הורמון. בגדול הכניסו זבל שמעודד תרמוגנזה (חילוף חומרים/חום) יחד עם צמחים כאלו ואחרים. זה מוצר חוקי שניתן לרכוש על המדף OTC. צריך לבדוק כל מרכיב בנפרד כדי לדעת אם צריך פה PCT/Liv52. אני מהמר שלא.

מה אתם מפגרים? זה ממש לא קפאין והחרא הזה מזיק ברמות

תקראו את השרשרת הכימית של החרא הזה, זה נגזרת סינטטית לסטרואיד או בערך מה שהם מנסים להראות

חבל סתם להגיד למישהו שזה קפאין והוא יחשוב שבטוח לקחת את זה.
MAXX זרוק את זה לפח
תפנה אותי לשרשרת הכימית המייצגת פרו הורמון...
"נגזרת סינטטית לסטרואיד" - מה אתה מנסה להגיד?

לפי רשימת המרכיבים המרכיב העיקרי הוא קפאין, לא רשום אף 17a ולכן אני מסיק בוודאות שאין עמידות למעבר ראשון בכבד ולכן אין סיבה לרעילות מיוחדת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית