עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם שאלה בן כמה אתה ? אני חושב שכל התוספים כולל קלן לא בשבילך אתה נשמע ילד בן 16
בתאכלס אתה צודק יצאתי טיפש ואין ויכוח על זה פשוט אני בחיטוב דל פחמימה ומתאמן בתוכנית מעולה שישה ימים בשבוע לא מחסיר אירובי ירדתי מ 20 א״ש ל11 בחודשיים בלי חומרים בכלל אבל לפי דעתי חרדת ל 9 יהיה הרבה יותר קשה ויקח הרבה יותר זמן אז רציתי משהו שיעיל את התהליךתעשה מה שאתה רוצה,בדרך כלל אנשים חכמים שואלים ואז עושים,ולא הפוך.
למה עצוב כאילו בני כמה כולם פה שהם לוקחים ועדיין לא התחלתי פשוט באתי לייעוץ ולמה לא ? מה הסיבות שלכם לקחת?
בתאכלס אתה צודק יצאתי טיפש ואין ויכוח על זה פשוט אני בחיטוב דל פחמימה ומתאמן בתוכנית מעולה שישה ימים בשבוע לא מחסיר אירובי ירדתי מ 20 א״ש ל11 בחודשיים בלי חומרים בכלל אבל לפי דעתי חרדת ל 9 יהיה הרבה יותר קשה ויקח הרבה יותר זמן אז רציתי משהו שיעיל את התהליך
תאמת בן 18 וקצת ולמה אני נשמע ככה? רואים עם זה תוצאות יפות ולא חסר בארץ בני 16 שלוקחים
רק כדי לחדד לך את הרקע אני בן 30 ויש פה עוד כמה חבר׳ה בגיל הזה ...למה עצוב כאילו בני כמה כולם פה שהם לוקחים ועדיין לא התחלתי פשוט באתי לייעוץ ולמה לא ? מה הסיבות שלכם לקחת?
בתאכלס אתה צודק יצאתי טיפש ואין ויכוח על זה פשוט אני בחיטוב דל פחמימה ומתאמן בתוכנית מעולה שישה ימים בשבוע לא מחסיר אירובי ירדתי מ 20 א״ש ל11 בחודשיים בלי חומרים בכלל אבל לפי דעתי חרדת ל 9 יהיה הרבה יותר קשה ויקח הרבה יותר זמן אז רציתי משהו שיעיל את התהליך
אף אחד לא עוצר אותך אחיולמה זה מוצדק שאתם תיקחו ואני לא?
תשמע המסת שריר שלי לא נוראית 76 קילו 11 אחוז שומן ועדיין לא רואים אצלי קוביות אמרו לי שיתחילו לראות בסביבות ה8 אחוז ושהגוף יקבל יותר צורה
ברור שלא אני יודע שאתם באים בקטע טוב ולפני שארנה אני אתייעץ פה הפעם ולסיכום מה שקניתי לא יעזור וזה אפילו לא כדורי שפיטים סתם יהרוג אותי לקחת את זה? תיקון קפיאין*
עזוב אותך,
אפשר להמשיך... אתה אומר דהאימונים שלך מעולים, תמשיך איתם, אל תחפש קיצורי דרך כשאתה באפילה.
- מסת השריר שלך נמוכה מדי.
- אתה צעיר מכדי שתזדקק לזה.
- עכשיו חורף, יהיה לך קר.
- כמו שמיקרוס כתב בפוסט אחר, אין תצוגות בבסיסי צה"ל.
- אתה לא יודע לקרא מרכיבים של תוסף. רצית קלנבוטרול קנית קפאין.
קנית כדורי ק פ א י ן (עם עוד חרא צמחי).
אתה שואל אם לבלוע את זה?
תקרא מתי, למה ואיך מתספים בקפאין ותחליט לבד. (רמז : לא לפני השינה)
מעבר לכך, זה תוסף. לא תרופה, לא סטרואיד ולכן לא כ"כ קשור לפורום הזה...
תפנה אותי לשרשרת הכימית המייצגת פרו הורמון...מה אתם מפגרים? זה ממש לא קפאין והחרא הזה מזיק ברמות
תקראו את השרשרת הכימית של החרא הזה, זה נגזרת סינטטית לסטרואיד או בערך מה שהם מנסים להראות
חבל סתם להגיד למישהו שזה קפאין והוא יחשוב שבטוח לקחת את זה.
MAXX זרוק את זה לפח