הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Clenbuterol

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
מה אתם אומרים על החברה הזאתי?
איזה בן אדם הצליח להשיג לי קלן

קבצים מצורפים

• photo_2021-11-30_07-19-38.jpg
    photo_2021-11-30_07-19-38.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 127
עדיין לא לקחתי קלן אבל כניראה שאני לא אקח
אני גם ככה יורד יפה בלי זה ומעדיף להישאר נקי מהכל
אין בעיה שתקח במינון המקובל עד 14 יום, ככה כנראה תוכל לצאת מזה בזול למרות שאם אתה לא עושה את הדברים הבסיסיים כדי לשפר עמדות, אין יותר מדי טעם בקלן

אבל אל תעשה דמגוגיה בשקל וחצי ותכתוב דברים כמו סטרואידים דום לב גיל 40, יש דרכים לשמור על הלב
אומגה 3,אירובי, תרומת דם, להיות שמח, ואם צריך לקחת דברים כמו Telmisartan או קרדרין

• פותח/ת השרשור
אין בעיה שתקח במינון המקובל עד 14 יום, ככה כנראה תוכל לצאת מזה בזול

אבל אל תעשה דמגוגיה בשקל וחצי ותכתוב דברים כמו סטרואידים דום לב גיל 40, יש דרכים לשמור על הלב
אומגה 3,אירובי, תרומת דם, להיות שמח, ואם צריך לקחת דברים כמו Telmisartan או קרדרין
עדיף שלא לגעת בכלום ולסגור עניין.
וזה מוכח שאנשים קיבלו דום לב בגיל 40 וחוץ מזה זה פוגע בעוד הרבה דברים
חחחחח למה שאני אסע עד חגור בשביל ילד 1.70 בעודף משקל שקילל אותי באינטרנט אם היית אומר חיפה היית בא על הדרך דורך לך על הראש מצלם ומעלה
בבקשה תבוא אני מתחנן אני רוצה לראות איך אתה דורך לי על הראש

מוכח שאנשים קיבלו דום לב בגיל 40
זה שזה קרה לאנשים לא אומר שזה צריך לקרות לך אם תקח, אפשר לקחת חומרים ולהישאר בקו הבריאות, הרבה אנשים לוקחים חומרים ואני ואתה היינו מתים שהבדיקות דם שלנו ייראו כמו שלהם, כל מקרה לגופו..

כמובן, בוודאי שעדיף שלא לקחת חומרים מלכתחילה, לפחות עד שיש לך שמץ של מושג מה אתה עושה ומה ההשלכות
בבקשה תבוא אני מתחנן אני רוצה לראות איך אתה דורך לי על הראש
אל תאכיל את הטרול

• פותח/ת השרשור
זה שזה קרה לאנשים לא אומר שזה צריך לקרות לך אם תקח, אפשר לקחת חומרים ולהישאר בקו הבריאות, הרבה אנשים לוקחים חומרים ואני ואתה היינו מתים שהבדיקות דם שלנו ייראו כמו שלהם, כל מקרה לגופו..

זה כבר ללמוד את זה נראה לי שנים בשביל להיות בקיע ברמה הכי גבוה

כמובן, בוודאי שעדיף שלא לקחת חומרים מלכתחילה, לפחות עד שיש לך שמץ של מושג מה אתה עושה ומה ההשלכות

אל תאכיל את הטרול

אפילו לא אמרתי לו שאני גיבור גדול ואני אעשה לו משהו.
אני רק רוצה לראות אותו דורך לי על הראש זה החלום שלי.
אפילו לא אמרתי לו שאני גיבור גדול ואני אעשה לו משהו.
אני רק רוצה לראות אותו דורך לי על הראש זה החלום שלי.

זה כבר ללמוד את זה נראה לי שנים בשביל להיות בקיע ברמה הכי גבוה
בשביל לדעת להשתמש נכון

בשביל לדעת להשתמש נכון
אם אתה כן מתכנן על.. אז לך על המינון הכי נמוך שהוא אפקטיבי ואל תקשיב לכל ההזיות פה שאומרים שצריך 750 טסט 700 בולד 400 טרן בשביל תוצאות
הדבר היחידי שתקבל זה סיידס ופגיעה במערכות הגוף
350-500 טסט, AI מינימלי וזהו
בחומרים הסוד הוא להפיק כמה שיותר מכמה שפחות חומר ולא לדחוף עוד ועוד חומרים כדי לקבל תוצאות, ככה דופקים את הבריאות

לא צריך ללמוד שנים, אפשר ללמוד מהר אם זה באמת מעניין אותך אבל חשוב לשאול את השאלות הנכונות ושיהיה לך אנשים לשאול ולשאול כל מה שאתה לא מבין עד שאתה מבין מה אתה בעצם שואל, יש אנשים שעשו את כל הטעויות האפשריות, תלמד מהם, תשאל אותם, במקום לעשות את הטעויות בעצמך ורק אז ללמוד
אבל חשוב לנסות ללמוד גם בעצמך ואז לשאול מה שלא הבנת ולא לצפות שיביאו לך הכל על כפית של כסף

• פותח/ת השרשור
כולה לא תהיה בפורום
תמשיך להתחכם אח שיהיה לך יום טוב
כולה אמרתי שהוא ליצן ואז הוא אמר שאני עבריין מקלדן ואיים עלי אז אמרתי לו לבוא אלי ונתתי לו כתובת
לא רואה שום איום
אש תזמין לאימון נבוא לראות קצת פרצופים של אנשים מהפורום.
אתה גם מתאמן בפרופיט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית