עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלן יותר גרוע ללב מסטרואידים, תעשה את השיעורי בית שלךאתה בא להגיד שלקחת סטרואידים ולקבל דום לב בגיל 40 יותר טוב מקלן
עדיין לא לקחתי קלן אבל כניראה שאני לא אקחקלן יותר גרוע ללב מסטרואידים, תעשה את השיעורי בית שלך
אין בעיה שתקח במינון המקובל עד 14 יום, ככה כנראה תוכל לצאת מזה בזול למרות שאם אתה לא עושה את הדברים הבסיסיים כדי לשפר עמדות, אין יותר מדי טעם בקלןעדיין לא לקחתי קלן אבל כניראה שאני לא אקח
אני גם ככה יורד יפה בלי זה ומעדיף להישאר נקי מהכל
עדיף שלא לגעת בכלום ולסגור עניין.אין בעיה שתקח במינון המקובל עד 14 יום, ככה כנראה תוכל לצאת מזה בזול
אבל אל תעשה דמגוגיה בשקל וחצי ותכתוב דברים כמו סטרואידים דום לב גיל 40, יש דרכים לשמור על הלב
אומגה 3,אירובי, תרומת דם, להיות שמח, ואם צריך לקחת דברים כמו Telmisartan או קרדרין
בבקשה תבוא אני מתחנן אני רוצה לראות איך אתה דורך לי על הראשחחחחח למה שאני אסע עד חגור בשביל ילד 1.70 בעודף משקל שקילל אותי באינטרנט אם היית אומר חיפה היית בא על הדרך דורך לך על הראש מצלם ומעלה
זה שזה קרה לאנשים לא אומר שזה צריך לקרות לך אם תקח, אפשר לקחת חומרים ולהישאר בקו הבריאות, הרבה אנשים לוקחים חומרים ואני ואתה היינו מתים שהבדיקות דם שלנו ייראו כמו שלהם, כל מקרה לגופו..מוכח שאנשים קיבלו דום לב בגיל 40
אל תאכיל את הטרולבבקשה תבוא אני מתחנן אני רוצה לראות איך אתה דורך לי על הראש
זה שזה קרה לאנשים לא אומר שזה צריך לקרות לך אם תקח, אפשר לקחת חומרים ולהישאר בקו הבריאות, הרבה אנשים לוקחים חומרים ואני ואתה היינו מתים שהבדיקות דם שלנו ייראו כמו שלהם, כל מקרה לגופו..
זה כבר ללמוד את זה נראה לי שנים בשביל להיות בקיע ברמה הכי גבוה
כמובן, בוודאי שעדיף שלא לקחת חומרים מלכתחילה, לפחות עד שיש לך שמץ של מושג מה אתה עושה ומה ההשלכות
אל תאכיל את הטרול
אפילו לא אמרתי לו שאני גיבור גדול ואני אעשה לו משהו.
אני רק רוצה לראות אותו דורך לי על הראש זה החלום שלי.
אם אתה כן מתכנן על.. אז לך על המינון הכי נמוך שהוא אפקטיבי ואל תקשיב לכל ההזיות פה שאומרים שצריך 750 טסט 700 בולד 400 טרן בשביל תוצאותבשביל לדעת להשתמש נכון
אני מתאמן בראש העין.
אני לא מנסה להפחיד אותו הוא אומר שאני עבריין מקלדת אז אמרתי לו לבוא ושאני אגיד לו ליצן בפנים
profit אחגם אני, באיזה מכון אתה מתאמן?
profit אח
לא איימתי כולה הזמנתי אותו לבוא אליהבאים שימשיכו לאיים/לדבר בזלזול בפורום לא יקבלו רק אזהרה אלא ישר יושעו לצמיתות מהאתר
כולה לא תהיה בפורוםלא איימתי כולה הזמנתי אותו לבוא אלי
תמשיך להתחכם אח שיהיה לך יום טובכולה לא תהיה בפורום
אתה גם מתאמן בפרופיט?אש תזמין לאימון נבוא לראות קצת פרצופים של אנשים מהפורום.
אתה גם מתאמן בפרופיט?
תלוי בשעות אבל שווה את הכסףאני מתאמן בכל מקום שמאפשר לי להתאמן בו.
כן, גם בפרופיט (למרות שמפורק שם באנשים)
תלוי בשעות אבל שווה את הכסף
גם מאמן וגם סטנדאפיסט וואלה אהבתי אחשילי היקראז מתי אפשר לבוא לראות אותך דוחק 125 ק"ג בנץ' לשמיניות?
עוד לא ראית אותי משתחרר מאזיקים בתוך תיבה מזכוכית משוריינת בלב ים.גם מאמן וגם סטנדאפיסט וואלה אהבתי אחשילי היקר