הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה\ייעוץ בבקשה!

Bar16296

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני כבר כמה זמן עובד על הגוף ולא מצליח להשיג תוצאות ואני דיי בטוח שזה בגלל תזונה לא נכונה..
מישהו יכול להמליץ לי אולי על תפריט תזונה? אני ממש אשמח! תודה מראש 😃
ואני יכול להוריד אחוזי שומן וקלוריות מבלי להוריד במסת שריר?
הגובה שלי : 1.76
משקל: 70-71 (רוצה להגיע למשקל 66)
אחוז שומן: 12-13 (באלי להוריד ל10%)

שלום לך,
ראשית בהצלחה!
אשמח לתת את דעתי בנושא החשוב
דבר ראשון תוריד את כל המתוקים למיניהם( מיצים לא טבעים, שוקולדים, חטיפים עתירי שומן)
ממליץ מאוד על שתייה מרובה לפחות 3 ליטר מים ביום, למרות שבחורף הרבה יותר קשה ותחושת הצמאון פחותה,
ארוחת בוקר מאוד חשובה וחשוב שתהיה מוקדם ככל האפשר, ארוחת בוקר חייבת להכיל חלבונים ופחמימות(טונה במים, ירקות
כגון מלפפון, עגבניה, לחם קל, רצוי שיהיה מחיטה מלאה או קמח שיפון, לאחר שלוש שעות לאכול פרי או שניים(בננה, תפוח)
ארוחת צהריים: ממליץ מאוד לאכול חזה עוף נטול שומן, אורז מלא או אורז לבן לכל היותר,או פסטה מחיטת דורום, חשוב מאוד
לגוון בירקות,
לאחר שלוש שעות לאכול ירק או שניים( גזר, קולורבי)
ארוחת ערב: גבינה לבנה 3% שומן או יוגורט 1.7% שומן של מולר(מצויין) עם 2 פרוסות לחם קל, ביצה קשה רצוי שניים עם חלמון אחד
בין לבין לא לשכח לשתות שייק חלבון שזה מצויין...
זה ככה ממני כמה טיפים שאני משתמש כבר שנים....
במידה ותהיה מעוניין בעוד מידע אשמח לספק לך
שבוע טוב גבר.

לגבי הגובה שלך והמשקל, אני חושב שאתה בסדר גמור
אני אתן לך את המלצתי, במידה ויש לך סמארטפון, תוריד אפליקציה שנקראת HEALTH CALCULATOR
שם אתה יכול לחשב את אחוזי השומן שלך, אני ממליץ מאוד.

הכי חשוב כפי שציינתי זה להוריד את כל המתוקים, מטוגנים, חטיפים
לשתות המון מים, ובמידה ואתה מעוניין לגוון אתה יכול לשתות מיץ טבעי( גזר, רימון, תפוח, ללא תוספים....)

בנוסף למה שהבחור מעליי אמר, אני ממליץ בחום לקחת אומגה 3 ולהסתכל באיזה תת פורום אתה מפרסם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית