נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לא צריך יותר מהסרטון של דן גרין בשביל הפרונט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה מתכוון לחשב את ה PRים החדשים- בעזרת הנתונים של השבוע השלישי?
לא אני פשוט לוקח את המספרים המחושבים הכי גבוהים שיצאו לי בקובץ האקסל, ככה עשיתי לסבב הנוכחי בכל מקרה. אני די בטוח שזה יהיה די חמדני ולא ממש חכם לעשות את זה מעבר לסבב הבא אם בכלל. אבל זה עדיין מאוד מפתה.
מצ"ב צילום מהקובץ לסבב הנוכחי שנגמר.
אם אתה הולך על המהלך הזה, אולי עדיף שתיקח את התוצאה האמצעית מבין השלושה (ולא את הגבוהה ביותר), כדי שלא יהיו הפרשים גבוהים מדאי (סקאווט 26 ק"ג, דדליפט 16 ק"ג, בנץ' 11 ק"ג, ופרס 7 ק"ג), דבר שיכול לתקוע לך את הסבב.
אבל אולי באמת תשקול לקפוץ הפעם מעל 5\2.5 ק"ג כי המספר חזרות שאתה מגיע אליהם הוא גבוהה ואולי קצת מפריע להתאוששות.
נשמע טוב, תתחיל ותראה איך יהיה השבוע הראשון (+5). בסך הכל נראה מהקובץ הקודם שהעלית שבהכל היה לך בשבוע האחרון העצים 8-9 חזרות ככה שזה בסדר גמור.
בסבב הנוכחי בו אני נמצא, גם כן הוספתי לסקאווט ולדדליפט 10 קילו במקום 5 מאותם סיבות. לבינתיים עשיתי שבוע הראשון והיה בסדר. בהכל הגעתי ל +5.
בהצלחה 😃
הבנתי אותך,למרות שוונדלר לא מציין את זה , אבל זה כבר שינויים שכל מתאמן עושה לעצמו.הסיבה היא שה-BBB מבוצע עם אותה התנועה ולכן יש טעם בלהוסיף תרגיל משלים בסגנון משיכה+לחיצה. ז"א למשל מתח ליום הכתפיים וחתירה ליום החזה, בטן לדדליפט והייפר לסקוואט. חוץ מזה אני עושה תרגילים אחרים, פמפומים וכ'ו אבל אין להם משמעות או השלכה רצינית על ההתקדמות בתכנית עצמה אז למה לא.
הבנתי אותך,למרות שוונדלר לא מציין את זה , אבל זה כבר שינויים שכל מתאמן עושה לעצמו.
מה עם הקישור? 😃
חזק מאוד! פתיחה יפה.
שאלה:
ממה אתה לוקח את ה 55% בשביל ה BBB: מה 1RM לאותו סבב או מ 90% של ה1RM של אותו סבב?
כל סבב מעלים ב 5%?
את ה-BBB וכל האחוזים לכל השאר כולל ה-531 לוקחים תמיד מה-90%. ואתה לא מעלה כל סבב אחרת אחרי 3 סבבים כבר לא תוכל להחזיק מעמד. ה-BBB אמור להיות נפח/היפרטרופיה וקלאסית זה אמור להיות בעצימות של בסביבות ה-60 אחוז מה-RM1. ככה שאני לא רואה טעם לחרוג מעבר ל-60%.
ד"א אתה עובד עם קובץ אקסל? אם לא אני ממליץ לך בחום...
ב BBB אם אני עובד סביב ה 55% זה פחות או יותר כמו שאני עושה בדדליפט ובסקאווט, ובאמת אני מרגיש זה מעל ומעבר.
העניין הוא בבנץ' , אם אני עושה 55% זה יוצא 68~ קילו ל 5X10 וזה מרגיש לי ממש נמוך. אני יותר עושה בבנץ בסביבות ה 65% ז"א 80 5X10.
דעתך זה יכול להזיק להתקדמות ב 5\3\1?
כן , לאחרונה אני משתמש באקסל. 2 סייקלים קודמים זה היה דרך אתר כלשהו שגם כן מחשב אחוזים וכו' אבל אני מעדיף את האקסל. הדפסתי את ה 20 סייקלים הבאים. 😃
אגב, זה אקסל ששלחת לי לפני כחצי שנה, אם לא יותר. 😃
תודה רבה.