הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרקס 5/3/1 BBB

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
הקובה לא מחשב רמ וזה עובד לו אחלה
פשוט להוסיף למחשבון עוד 5\2.5 כל מחזור

• פותח/ת השרשור
אימון שני, שבוע שני, DL:

DL: 130X3, 150X3, 170X10, 105X5X10 - היה לי קל יותר מה-172.5X9 של סוף הסבב הקודם, למרות שהאחיזה נגמרה לי. המוטות באוניברסיטה כל כך ישנים שהם כבר חלקים למגע. ה-BBB היה קשה ביותר. אני חושב שבשבוע הבא יהיה לי גם 180X10.

Abs: BWX5X10
Planks: 2X30Sec, 1X40Sec - המחיש לי עד כמה האנטריור צ'יין שלי מפגר מאחורי הפוסטריור. קשה בצורה מבישה.

BW: 96.4

אני שומר מתחילת הסבב על תזונה שלא הייתי קרוב אליה מעולם. במיוחד מבחינת צריכת החלבון (מינימום 250 ביום). זה מתחיל לעבוד ולהשתלם.

שאפו על המשקלים מר..[תזכיר לי את השם]!!

תודה וקוראים לי אמין.

הקובה לא מחשב רמ וזה עובד לו אחלה
פשוט להוסיף למחשבון עוד 5\2.5 כל מחזור

כן החלטתי להמשיך ככה למרות שהמשקלים מאפשרים לי יותר מדי נפח בתכנית וקצת אבדתי את ההיכרות עם עצימות גבוהה.

זה די הרבה זמן אמור להישאר ככה אני מניח
וכל עוד אתה מתקדם זה לא ממש רע

• פותח/ת השרשור
קשה לי להתאושש מדדליפט או סקוואט בנפח כזה 😵

תזונה יומית בסיסית לסבב הנוכחי:

500 גרם חזה עוף
375 גרם אורז לבן
6 ביצים XL
2-3 סקופים אבקת חלבון
1-2 פחיות טונה בשמן (110-220 גרם מסונן)
5-7.5 גרם קראטין
2500 מ"ג אומגה 3

חלבון: 270~
פחמימות: 350-300~
שומן: לא ידוע (משתמש בהרבה חמאה לבישול)

אני אומר תזונה בסיסית כי אני אוכל גם ארוחה גדולה בקפיטריה בלימודים וגם סלט/כריך טונה גדול בעבודה - לא סופר אותם.

עברתי על הלוג שלך, וראיתי את ההודעה הזו ^^^

מה הסיבה שאתה על 270 גרם חלבון? לא נשמע לך מוגזם, אתה סה"כ 95 ק"ג...

• פותח/ת השרשור
אימון שלישי, שבוע שני, S+P:

S: 125X3, 145X3, 162.5X10 - היה קשה מאוד. באתי בלי שינה ואוכל.

P: 45X3, 50X3, 60X8, 35X5X10 - היה אמור להיות 57.5 אבל בצעתי ב-60 בהשראת ויבריל. שבוע הבא אנסה לצלם 9 חזרות.

Row machine: 70X5X10

HE: BW+10X5X10

Face pulls

עברתי על הלוג שלך, וראיתי את ההודעה הזו ^^^

מה הסיבה שאתה על 270 גרם חלבון? לא נשמע לך מוגזם, אתה סה"כ 95 ק"ג...

פי 2.7 ממשקל גוף לא נראה לי מוגזם...

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי, אימון ראשון, BP:

BP: 85X5, 95X3, 107.5X8, 62.5X5X10 - לפי המחשבון זה מראה נפילה על פני ה-95X12 בתחילת הסבב (133 כנגד 136) אבל לא נורא, הרגיש טוב למרות שהטכניקה הלכה לפח. בסבב הבא אני אתחיל להעלות סרטונים לביקורת. ה-BBB היה מעולה, עשיתי עם מנוחות קבועות של 2 דקות.

DBR: 35X5X10 - הרגיש יותר קל מהפעמים הקודמות. יד שמאל עדיין חלשה משמעותית מימין. אני מייחס זאת לעובדה שמאז תחילת האימונים שלי לא ביצעתי שום תרגיל מאזן כמו עבודה עם דאמבלים וכ'ו. יסתדר.

PU: 2X10 - סתם לפאמפ.

BW: 98.4 😱

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי, אימון שני, DL:

DL: 142.5X5, 160X3, 180X8, 100X5X10 - איזה חרא!@$^ נמאס לי מהמוטות האלה. אין חריצים, אין אחיזה. ועוד ברוב טפשותי העברתי מגבון במחשבה שזה אולי יגביר את האחיזה. למרות שייבשתי במגבת זה השאיר מן שכבה חלקלקה כזו. מזמין מגנזיום כבר הערב. היו לי לפחות עוד 2 חזרות אבל בחזרה השמינית זה החליק לי מהידיים רגע לפני שנעלתי כמו שצריך. FUAAARRRRKKK 🤬

Abs: BWX5X10

Planks: 1X30s, 1X40s, 1X50s - קשה בטירוף. הזוקפים וכל ה-PC שלי כל כך קשיח ומכווץ שכל ה-core שלי מרגיש כאילו הוא לא קיים. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

BW: 98.6 - חוזר להיות שמן.

תן איזה סירטון של דדליפט, הרבה זמן לא ראיתי את הדדליפט שלך.
עדיין עושה עם הVSA?

• פותח/ת השרשור
תן איזה סירטון של דדליפט, הרבה זמן לא ראיתי את הדדליפט שלך.
עדיין עושה עם הVSA?

חשבתי גם לצלם אבל המשקלים נמוכים לי מדי 🤭 ולא ה-VS שלי נמצאים בבית אני לא טורח להביא אותם למעונות כי אני עושה סקוואטים מתי שאני חוזר הביתה בשבת. אני מדדלפט בנתיים עם סניקרס של אדידס למרות שהן לא אידאליות. חשבתי לנסות למשוך יחף מתישהו.

הגעתי למסקנה שאין כמו יחף.
אחרי שימוש של כמה שבועות בנעליים, למרות שהקשירה של השרוכים היא מהודקת, מרגיש לי שהרגל טיפטיפה 'שוחה' בנעל, ליתר דיוק- בסולייה.

• פותח/ת השרשור
הגעתי למסקנה שאין כמו יחף.
אחרי שימוש של כמה שבועות בנעליים, למרות שהקשירה של השרוכים היא מהודקת, מרגיש לי שהרגל טיפטיפה 'שוחה' בנעל, ליתר דיוק- בסולייה.

ניסית לדדלפט עם נעלי משקולנים? כשמהדקים את השרוכים ומושכים את הרצועות זה מחזיק את כף הרגל כמו יציקת בטון. אבל באמת מעניין אותי למשוך יחף לא ניסיתי מעולם.

ניסית לדדלפט עם נעלי משקולנים? כשמהדקים את השרוכים ומושכים את הרצועות זה מחזיק את כף הרגל כמו יציקת בטון. אבל באמת מעניין אותי למשוך יחף לא ניסיתי מעולם.

לא, לא ניסתי.

מאז ומעולם משכתי יחף, בתחרות זו הייתה אולי פעם שניה שמשכתי עם נעליים.
תקופה שאני מושך עם נעליים (מוסיף לי רבאק) אבל כנראה אני חוזר ליחף (עם גרביים).

לא, לא ניסתי.

לא, לא ניסתי.

לא, לא ניסתי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה נעליים מוסיפות לך רבאק? תוהה1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה נעליים מוסיפות לך רבאק? תוהה1

חחח אחרי שההיתי רגיל כל האימונים להתאמן יחף, אז כשהגעתי לתחרות עם נעליים זה הרגיש לי עולם אחר לגמרי.
ככה גם עכשיו... חחח מובן למה זה תמוהה לך!

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי, אימון שלישי, S+P:

P: 47.5X5, 52.5X3, 60X9 - קצת אכזב. בצעתי את הפרס קודם לסקוואט כניסיון משלי לפרס צ'אלנג'. רציתי 10 אבל לא יצא. אחזתי צר מדי, הייתי קר והיה לי קר. תירוצים. יש לי פרס עלוב.

S: 132.5X5, 150X3, 170X10 - הפתעה נעימה! קיוויתי ל-8 ואחרי האכזבה של הפרס והזרועות שהתעייפו קצת לא ציפיתי להרבה. הייתי יכול לסחוט עוד 2 חזרות אבל לא רציתי לעבור את ה-10 מחשש לתופעות הלוואי 😵.

P BBB: 32.5X5X10

FS BBB: 70X5X10 - היה גהנום לא ידעתי שאני כל כך חלש בפרונט. בקושי החזקתי את המוט על הכתפיים. בהחלט משהו שאני אתחיל לעבוד עליו.

Machine Rows: 70X5X10
HE: BW+10X5X10

BW: 98

יש סרטון של הפרס והפרונט. את ה-170X10 שכחתי לצלם 🫤.

לינק לפוסט עם הסרטונים

נערך לאחרונה:
תעלה את הפרונט, מעניין אותי איך אתה ממקם את המוט ואיך נראית התנועה.
(אני בתהליכי למידת פרונט).

• פותח/ת השרשור
תעלה את הפרונט, מעניין אותי איך אתה ממקם את המוט ואיך נראית התנועה.
(אני בתהליכי למידת פרונט).

הפעם האחרונה שבצעתי פרונט היתה לפני יותר מחצי שנה...לא חושב שהטכניקה היא להיט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית