הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרקס 5/3/1 BBB

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
יש לך חודשיים בערך,
אתה צריך ממש להקפיד על תפריט ניטראלי.

אגב, יש לך תובנות בעניין בנץ' עם עצירה איך לשלב באימונים וכדומה?

יהיה בסדר אני לא חושב שאעלה יותר. לגבי הבנץ' אני עושה כרגע %70 מה-TM פאוז ל-5X5 ביום של הפרס כתרגיל עזר...בנתיים נראה לי שזה טוב.

לא ממליץ בכלל לחתוך במשקל לפני תחרות ראשונה (תקן אותי אם אני טועה) אלא אם כן זה 1-2 קילו. יצא לי לחתוך כל פעם לפני תחרות זה בכלל לא קל גם מנטלית וגם צריך לדעת מה אתה עושה. להוריד 9 קילו משקל גוף זה על סף הבלתי אפשרי (אפשרי אבל על הסף) ורוב הסיכויים שתפגע בעצמך ודי בטוח בתחרות שלך.

לא ממליץ בכלל לחתוך במשקל לפני תחרות ראשונה (תקן אותי אם אני טועה) אלא אם כן זה 1-2 קילו. יצא לי לחתוך כל פעם לפני תחרות זה בכלל לא קל גם מנטלית וגם צריך לדעת מה אתה עושה. להוריד 9 קילו משקל גוף זה על סף הבלתי אפשרי (אפשרי אבל על הסף) ורוב הסיכויים שתפגע בעצמך ודי בטוח בתחרות שלך.
11 פאונד מהדל פחמימה לפני
ולרדת מ-253 פאונד ל240 או 242 (לא זוכר את הקטגוריה בדיוק) עם מניפולציות של מים (סאונה,מסטיק,העמסת מים ושילשולים)...
http://supertraining.tv/2013/05/mark-bell-on-cutting-weight-for-a-meet/

די ברור לי שזה פוגע בביצועים (גם הוא אומר בסירטון) אבל נגיד 8 פאונד מניפולציות של מים ועוד איזה 5 פאונד מסתם דל פחמימה ופחות אוכל זה די סביר לפי מה שראיתי...( אין לי עוד ניסיון בזה 😃 )

לא מתכנן לחתוך בכל מקרה בשביל תחרות. אני על 100+- כבר כמה סבבים ברצף ואני חושב שזה ישאר ככה. גם אם אמצא את עצמי ב-110 זה בסדר כי גם ככה אני אבוא בשביל החוויה וכדי לקבוע שיאי תחרות ראשונים לעצמי. אין לי טוטאל שמתקרב לפודיום. שבוע שני, אימון שלישי, BP:

באתי עם 3 שעות שינה ואחרי משמרת ארוכה בעבודה. הייתי סחוט. הסמסטר התחיל ובשבועיים הקרובים יהיו לי אימונים די קשים עד שאתרגל למערכת השעות החדשה ולעבודה.

BP: 87.5X3, 100X3, 112.5X6, 75X5X10 - הופתעתי לטובה מרוב שהייתי עייף. אני די בטוח שעשיתי 7 אבל לא אני ולא הברווז הספוטר הצלחנו לספור כמו שצריך. לא היינו מרוכזים. לכן מחשיב כשישיה. שמרתי חזרה מכוערת. ה-BBB לא היה קשה.

CU/PU: BWX5X10

Tri Pushdown: 65X3X12

BW: 100.3

שבוע שלישי, אימון שני, S:

פספסתי את הדדליפט של השבוע השני בגלל לחץ בעבודה. אשלים אותו. עד סוף הסבב הזה האימונים לא יהיו כל כך מבריקים בגלל לוח זמנים חדש עם העבודה והלימודים.

S: 160X5, 180X3, 200X2, 120X3X10 - באתי אחרי משמרת של 11 שעות על הרגליים ו-5 שעות שינה, הייתי עייף, חסר אנרגיה וסחוט לגמרי. בקושי השלמתי את ה-160X5. ה-180X3 היה קשה מאוד. כשניגשתי ל-200X1+ הייתי בטוח שאכשל לסינגל. אבל איך שהוא זה עלה והיה לי כוח גם לשלישיה, אבל לא אנרגיה. ה-"BBB" היה פשוט סיוט.

וזהו...

BW: 100.6

בסופו של יום היה אימון טוב. פעם ראשונה שנגעתי ב-200 וזה לא הרגיש כבד בכלל, פשוט הגעתי בתת תנאים. אני מתחיל להיות בטוח שאשיג 210 עד התחרות. 5 פלטות בספק רב.

שבוע שלישי, אימון שני (טעות בפוסט הקודם), BP:

BP: 100X5, 110X3, 120X4, 75X5X10 - עוד יום עבודה ולימודים ארוך מאוד. עייף מוות, אבל תוצאה לא רעה. זה PR מבחינתי כי ה-120 לחזרות שהיה לי מקודם היו עם משקלים לא מדוייקים. ה-BBB היה קל.

CU/PU: BW+5X3X10 - לא קשה.

Tri Pushdown: 65X3X10

Face Pulls: 33X3X12

BW: 100.6

11 פאונד מהדל פחמימה לפני
ולרדת מ-253 פאונד ל240 או 242 (לא זוכר את הקטגוריה בדיוק) עם מניפולציות של מים (סאונה,מסטיק,העמסת מים ושילשולים)...
http://supertraining.tv/2013/05/mark-bell-on-cutting-weight-for-a-meet/

די ברור לי שזה פוגע בביצועים (גם הוא אומר בסירטון) אבל נגיד 8 פאונד מניפולציות של מים ועוד איזה 5 פאונד מסתם דל פחמימה ופחות אוכל זה די סביר לפי מה שראיתי...( אין לי עוד ניסיון בזה 😃 )

אתה מדבר באוויר אתה לא יודע מה זה כולל המניפולציות האלו, זה פשוט לא שווה את זה במיוחד בתחרות ראשונה. מעבר לזה זה גם מאוד מסוכן אם אתה לא ממש יודע מה אתה עושה. אתה זורק משקלים באוויר 8 פאונד מניפולציות של מים כאילו זה כל כך פשוט. תקשיב לי ותרד מזה. אם תהיה קילו גג שניים מעל המשקל אולי יהיה שווה לדבר על זה.

מה קורה והיית מצליח רק חזרה אחת או במקרה גרוע לא מצליח אפילו חזרה אחת?
מה וונדלר אומר על מצב כזה?

חזרה אחת זה בסדר וזה נחשב לתוצאה של יום גרוע במיוחד או של נסיבות מיוחדות. אבל אם אתה נכשל אפילו בסינגל של השבוע האחרון או שלא התקדמת לפי הספר, או שקרה משהו חריג, או שהגיע הזמן לעשות ריסט. הוא מדבר על זה לא מעט בספר.

שבוע שלישי, אימון שלישי, DL:

היה אימון דפוק ומוזר. הלכתי על ה-210 של השבוע במקום לנסות ולהשלים את ה-200 של שבוע שעבר ואז לבצע את ה-210 בדילואד שבוע הבא. לא היתה החלטה טובה. השבוע לא אכלתי כמו שצריך, לא קלורית ולא חלבונית. נתן את אותותיו.

DL: 160X3, 180X3, 195X2, 210X2, 120X5, 140X5X5 - כמו שאמרתי, דפוק ומוזר. בלי לשים לב עשיתי 160 כשאני עדיין בחימום והסט הראשון אמור להיות 165X5, משם כבר אלתרתי את השאר. ה-180X3 היה כבד בטירוף ואז ידעתי שאני באמת באתי חלש. ה-210X2 בצעתי בקושי בטכניקה לא יפה ונתפס לי הגב. בקיצור, לא משחק יותר בתכנית ועושה הכל מתוקתק. גם בקטע של התזונה חייב משבוע הבא לחזור לשיטה ולתפריט שהיה לי עד כה בכל מחיר.

anyway, זה PR.

Ab Machine: 75X3X12

Ab Wheel: BWX5, BWX4F - מהברכיים כמובן. הדבר הזה קשה בטירוף. יש לי אפס core strength.

BW: 101.2

שבוע ראשון, אימון ראשון, DL:

לא התאמנתי שבועיים מאז האימון האחרון לעיל, הייתי חולה בשבוע שעבר ורק עכשיו החלמתי. ירדתי 2 קילו ולא אכלתי כמו שצריך. עכשיו מתחיל את ההכנה לתחרות. התכנון הנוכחי הוא לבצע 2-3 שבועות כבדים, לתקופה שתשאר אחרי לא החלטתי עדיין מה לעשות.

DL: 160X5, 180X5, 200X5F, 160X3X5 - הרגיש טוב אבל לא נשארה אנרגיה לחזרה החמישית. נפילה אין ספק אבל זה היה די צפוי.

BW: 100

נערך לאחרונה:
שבוע ראשון, אימון ראשון, S:

S: 150X5, 170X3, 190X2, 100X3X10 - הגב תפוס רצח מהדדליפט האחרון. פשוט היה לי קשה להחזיק גב תחתון. מקווה שבשבוע הבא אחזור לעצמי. חרא של אימון.

BW: 100

אין טעם לשבועות וסדר אימונים כי אני כבר לא בסבב, לקראת התחרות.

BP: 100X3, 112.5X2, 125X2, 90X5, 100X2X5 - הדאבל נותן לי בערך 130 שזה לא רע בהתחשב בשבועיים שעברו עלי. מקווה לסחוט קצת יותר עד התחרות.

BW: 99.6

נערך לאחרונה:
DL: 170X5, 190X3, 210XF, 170X3X5 - 😵

לא יודע...איבדתי את זה מהשבועיים ללא אימון. ויתרתי ישר איך שהתחלתי למשוך אולי זה סתם בראש.

אימון מרוסס. הגעתי למצב שבו חשבתי שהכל אבוד והבטחון שלי נפל לתהום. היום הכל חזר לי. למרות שישנתי 4 שעות, קמתי ב-06:30 ועבדתי עד 16:00, היה אימון ממש טוב.

S: 150X5, 170X3, 190X5 PR - שיא של כל הזמנים אם אני לא טועה, בדקתי לאחור בלוג ואני חושב שזה נכון. בכל מקרה, לא משהו מיוחד אבל בהשוואה לגריינד ב-190X2 בשבוע הקודם, ובהשוואה ל-190X4 שגם היה סופר קשה מאחד הסבבים הקודמים, הפעם הרגשתי ממש טוב. ה-150 וה-170 עפו, וב-190 3-4 החזרות הראשונות היו עמוקות ומהירות (יחסית וסובייקטיבית כמובן) עשיתי גריינד רציני בחזרה החמישית אבל גם זה הרגיש מעולה.

שבוע הבא הולך על 200X3. 🕴

BW: 101.6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית