הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה לגבי יום ההעמסה

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
קודם כל נתונים : משקל 57-58 גובה 165ס"מ
יש לי בעיה קטנה
לפי המחשבון קלוריות אלו הערכים שהגעתי אליהם היום ביום העמסה
אנרגייה פחמימות חלבונים שומן כולל
2295 קלוריות 362 גרם 90 גרם 39 גרם

לפי החישובים אני צריך 450-500 גרם פחממה , 102 גרם חלבון ... והRMR שלי זה 1800 כך שאני צריך להגיע ל2300 קלוריות
לא השלמתי את הפחממות , חסר לי עוד 100 לפחות , וגם לחלבון חסר איזה 10 ... לגבי השומן - כל השומן זה מהמוצרים עצמם ולא משמן זית או כל מקור שומן אחר ...
מה לעשות ? להגיע בכל זאת ל450 פחממה גם אם זה יעבור את המאזן של פלוס 500 קלוריות ?
או שחשוב להשאר בטווח של פלוס 500 קלוריות גם אם לא הצלחתי להגיע לכמות הפחממה הדרושה לי ?
אני בלחץ , דווקא אכלתי מה זה טוב היום , הכל פה פחממה מורכבת וכל החלבון הוא מלא , גם החלבון מהפחממות הוא מלא כי שילבתי קטניות ...

להגיע בכל זאת ל450 פחממה גם אם זה יעבור את המאזן של פלוס 500 קלוריות ?
ביום ההעמסה אתה לא נשאר על +500 אלא על הרבה יותר. אנשים טובים טרחו ותרגמו מאמר על הנושא הזה, והוא פורסם כאן לפני כמה ימים, אני מציע לך לקרוא אותו (בתקוה שעד שתעשה את זה משה יתקן טעות קטנה שמצאתי שם בזכותך...)

ביום ההעמסה אתה לא נשאר על +500 אלא על הרבה יותר. אנשים טובים טרחו ותרגמו מאמר על הנושא הזה, והוא פורסם כאן לפני כמה ימים, אני מציע לך לקרוא אותו (בתקוה שעד שתעשה את זה משה יתקן טעות קטנה שמצאתי שם בזכותך...)
המאמר לא מתאים ספציפית ל CKD?

המאמר לא מתאים ספציפית ל CKD?
משום מה חשבתי שזה מה שאתה עושה. בכל אופן, ברור שאם יוצא לך שאתה צריך 550 גרם של (חלבונים+פחמימות) אתה מגיע ל 2200 קלוריות מהם, ונשארות לך 100 קלוריות לשומן, מה שנותן קצת יותר מעשרה גרם. אם לא תקצץ ב-40 הגרמים שומן שאתה אוכל כרגע תהיה בעודף של כ-270 קלוריות. כל זה בתנאי שהחשבון שלך לגבי כמות הקלוריות הכללית שעליך לצרוך ביום העמסה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית