הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות למחקר

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
אני וחבר צריכים לעשות מחקר ומצגת שקשורים לחלל ואנחנו צריכים רעיונות למשהו מטורף,בכל התחומים בדבר הענק הזה שקשור לחלל-טיסות לחלל, חיים בחלל, טיסות בכללי ותעופה, בעיות שקשורות לזה , כוכבים וכל דבר אחר בתחום אני אשמח לשמוע רעיונות.
בינתיים יש לנו כמה רעיונות
1.טיפול בפסולת החלל כולל בניית דגם ומחקרים שאפשר לעשות על כדור הארץ
2.טיפול בבעיית הקרינה בטיסה למקומות מחוץ לאטמוספירה, כולל בניית מסנני קרינה והשוואה בינהם
3.מחלות בחלל
4.כימיה בחלל- חומרים שאפשר לייצר רק בחוסר משיכה והדברים שקורים בגודל המיקרוסקופי והאטומי.
5.בעלי חיים בחלל, רבייה והתפתחות.

יש לנו את האפשרות לעשות את הניסויים (רובם לפחות), זה לקראת הכנה לאולימפיאדת החלל.
החלטתי לשאול פה כי אני יודע שיש בפורום הרבה מהנדסים ואנשים משכילים.

מה לגבי פרויקט בנושא תזונה בחלל או שימור מסת שריר בתנאי חוסר כבידה. או משהו בסגנון פרופיל פיזי מומלץ לאסטרונאוט, מסת שריר גבוהה או לא וההשפעה בשהייה בחלל.

אבל איך לעזאזל מצפים שתחקרו את זה? מחקרי חלל עולים מילארדים.. וכמה שנים טובות

• פותח/ת השרשור
מה לגבי פרויקט בנושא תזונה בחלל או שימור מסת שריר בתנאי חוסר כבידה. או משהו בסגנון פרופיל פיזי מומלץ לאסטרונאוט, מסת שריר גבוהה או לא וההשפעה בשהייה בחלל.
החלק הראשון פחות מעניין אבל הרעיון השני באמת טוב
אבל איך לעזאזל מצפים שתחקרו את זה? מחקרי חלל עולים מילארדים.. וכמה שנים טובות
איך שהוא מצפים ועובדה שעושים וחוקרים
זה לא שאנחנו הולכים לשלוח טיל לחלל או למצוא חיים על מאדים

יש בעיה לשמור על שרירים בחלל בגלל שאין כבידה.

תכתוב על איך עושים כושר בחלל

• פותח/ת השרשור
איזה ניסויים בדיוק יש לך את האפשרות לעשות?
אני חושב כל דבר בגבול ההיגיון שלא כולל שנים של בדיקה ו/או טיסה לחלל ומאיץ חלקיקים
דברים שאפשר לעשות עם ציוד של מעבדה בבית ספר +++

אני חושב כל דבר בגבול ההיגיון שלא כולל שנים של בדיקה ו/או טיסה לחלל ומאיץ חלקיקים
דברים שאפשר לעשות עם ציוד של מעבדה בבית ספר +++

אני אשמח להבין מה ניתן לדעתך לחקור בנושא החלל עם ציוד של מעבדה ורמת ידע של בית ספר

לעשות תכנת דלק מהמים הקפואים במאדים!
יפרידו את המימן מהמים ויהפכו אותו לדלק טילים!

לא יודע מה יעשו עם החמצן
בטח ינסו לייצר אטמוספרה מסביב למאדים בנוסף לזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית