הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אירובי בנוסף לאימוני מסה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אחרי או לפני אימון משקולות אין מצב שאני עושה אירובי.
אז בימי מנוחה שלי, בהנחה ואני עושה 3-4 פעמים בשבוע אימונים, כמה פעמים אירובי לעשות?, בכל הימי מנוחה?, או שמספיק 2 אימוני אירובי בשבוע?

תודה רבה על העזרה.

אם אתה עושה אירובי בתקופת מסה ברור לך שהמטרה היא רק בריאותית(לא שזה לא חושב..) נכון?
בכל מקרה,אתה יכול לעשות אירובי פעמיים בשבוע ביום ללא כח ...
עצימות לא רצינית 60%-70% max לחצי שעה בערך ותמוך בזה תזונתית...

בעיקרון אפשר, בתוכנית אתה אמור לעלות כל אימון מה שדורש התאוששות. כמו כן חייב לשמור על מאזן חיובי פלוס אפילו. אירובי לדעתי יהיה מיותר כאן:
א. בזבוז קלוריות
ב. אימנים ארוכים מדי
ג. יכול לפגוע בהתאוששות (בהנחה האירובי מבוצע בעצימות גבוהה)

אם בכל זאת אתה מתעקש, אז גג פעמים בשבוע. באימון הראשון של השבוע והאחרון מיד בסיום עבודה עם המשקולות.

• פותח/ת השרשור
לא עדיף בימים בלי אימון?,
ואני מדבר על אירובי בעצימות בינונית, משהו בקטנה, פשוט שמעתי על הקטע של החסימת עורקים וכל העסק, אז הבנתי שאירובי זה קטע חשוב.

לא עדיף בימים בלי אימון?,
ואני מדבר על אירובי בעצימות בינונית, משהו בקטנה, פשוט שמעתי על הקטע של החסימת עורקים וכל העסק, אז הבנתי שאירובי זה קטע חשוב.

ומתי בדיוק אתה רוצה להתאושש?
כמו שאמרתי אימון אירובי לאחר אימון משקולות. אתה חייב גם לנוח.

• פותח/ת השרשור
אולי, אבל רשום במאמרים שלכם במפורש שאימוני משקולות מעודדים התקשות עורקים ולפיכך מומלץ לבצע אירובי.
העניין שבאימוני כוח העניין יכול להיות הרסני, אז השאלה היא מה עושים?

אולי, אבל רשום במאמרים שלכם במפורש שאימוני משקולות מעודדים התקשות עורקים ולפיכך מומלץ לבצע אירובי.
העניין שבאימוני כוח העניין יכול להיות הרסני, אז השאלה היא מה עושים?

הסתכלת פעם על המאמרים האלה?

טוב מבטיח שאחרי הבגרות ביום שלישי אני קורא כל מה שאפשר על קרוספיט ומפיג כבר את המתח חח כי בינתיים אין לי מושג מה זה וגם אותי מעניין איך אני אוכל לשלב אירובי במסה הבאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית